Rakastan syksyä mutta..


Rakastan syksyssä lähestulkoon kaikkea. Syksyn värit ovat juuri niinsanottuja “omia värejäni”. Pidän syksyn viileydestä ja siitä, että vihdoin kesän jälkeen saa kerrospukeutua. Ihoni ei kuitenkaan valitettavasti ole syksystä ihan samaa mieltä kanssani, sillä ihoni reagoi todella vahvasti ilman muutokseen. Tällä hetkellä ihoni kaipaa aivan erityistä huolenpitoa ja helliviä tuotteita.

Ihon kuivumiseen olen nyt kuitenkin löytänyt todella hyviä tuotteita ja kuten jo aiemmin sanottu, haluan hoitaa kaikella tavalla ihoani luonnollisemmin. Ennen yritin syksyllä kosteuttaa kuivaa ihoani apteekin perusvoiteilla, mutta luonnonkosmetiikan kautta olen löytänyt paremman ja toimivamman keinon tähän. Olen kookosöljyn suurkuluttaja, käytän sitä ihonhoidossa jatkuvasti. Kookosöljy ei kuitenkaan imeydy kovin nopeasti ja siksi sitä ei ole aina helppoa käyttää. Olen tosiaan myös niin koukussa luonnonkosmetiikan antimiin, että päivittäisessä käytössä on monia monia tuotteita.

Ensiksi haluan kehua maasta taivaisiin Eko vistan Monoi-öljyn. Tämä öljy valmistetaan uuttamalla tahitilaisia Tiarén kukkia kookosöljyssä. Öljy on 100% peräisin luonnosta, se korjaa ihoa ja auttaa sitä uudistumaan. Mikä täydellisyys! Käytän tätä niin vartalon kuin kasvojenkin iholle.
 
Monoi-öljy on aivan ihanan yleellisen tuoksuinen! Vaikka ihoni on herkkä monelle erilaiselle asialle, kuten voimakkaille tuoksuille, synteettisille kosmetiikkatuotteille, keinokuiduille ja niin edelleen, ei tämä mieto tuoksu aiheuta minulle minkäänlaisia iho-oireita. Koska tämä tuote sisältää hajusteita, ei tämä välttämättä kaikille todellakaan sovi. Itselleni tämä toimii myös hajuveden korvaavana tuotteena, sillä en enää kykene käyttämään hajuvesiä. Saan hajuvesistä nykyään melko herkästi päänsärkyä eikä ihonikaan nauti niistä ihottumieni vuoksi. Tässä on todella mielyttävä, pehmeä ja mieto tuoksu.

Mikä täydellisyys!”

monoi1
monoi

Sitten tämä seuraava tuote. Nimittäin Móan The Green Balm. Tämä ansaitsee paljon paljon huomiota ja hehkutusta!! Nykyään en edes tiedä miten pärjäisin ilman tätä tuotetta. Heti jos iholleni ilmestyy kuivia kohtia, atooppista ihottumaa, hyttysen pistoksia, naarmuja, pieniä haavoja tai muuten vaan ärtyneitä kohtia, kaivan tämän voiteen esiin. Tämä kulkee nykyään mukanani yhtä varmasti kuin lompakko ja kotiavaimet. Jokapäiväisesti käytän tätä huulivoiteena. Tuotetta olen myös käyttänyt meikinpuhdistukseen ja jopa hiuksiin. Hiuksien hoitoaineena tämä ei kovin hyvin toiminut kohdallani, mutta kesällä mökillä ollessani huomasin hoitoaineen unohtuneen kotiin ja tämä tuote auttoi kyllä siihenkin hätään.
 
Tässäkin tuotteessa ainesosat ovat 100% peräisin luonnosta ja tuote sisältää luomutuotettuja yrttejä. Tärkein vaikuttava ainesosa ja itseni mielestä ehkä “oudoin” ainesosa on siankärsämö. Tämän lisäksi tuotteessa on mm. teepuuöljyä, mehiläisvahaa, kookos-, soijapapu- ja manteliöljyä. 
 
Tämä tuote on todellakin tunnuslauseensa mukaan jokaiseen pieneen kriisiin. Mitä ikinä iholleni ilmestyy, koitan ensimmäiseksi hoitaa ongelma-aluetta tämän voiteen avulla. Tätä voidetta voi käyttää niin moneen erilaiseen ongelmaan, etten edes viitsi niitä kaikkia alkaa tähän nyt luettelemaan. Et varmaan voisi kuvitella, että voisit käyttää tällaista tuotetta esimerkiksi kurkkukipuun? Siihenkin se kuulemma toimii. Tiivistettynä voisin sanoa, että osta tätä tuotetta, jos tarvitset huipputuotteen, jonka mahdollisuudet ovat rajattomat. Tätä tuotetta voi nimittäin käyttää suurella mielikuvituksella.
 
Tämä kulkee nykyään mukanani yhtä varmasti kuin lompakko ja kotiavaimet.” 

moa
edit1

Millaisia tuotteita te käytätte kuivan ihon hoitoon? 🙂

Syksyisen luonnolliset terkut!

-riikka

4 comments

  1. Mona
  2. Reply

  Nää kuvat!!!! <3 <3 <3 8)
  Mulla on tuo kookosöljy myös ihan pelastaja, mutta nyt heräs kyllä mielenkiinto näiden myötä taas uusiin tuotteisiin 🙂

  1. Riikka Lilja
  2. Reply

  Kiitos Mona!!! <3 Kookosöljy toimii kyllä niiiin moneen. Jäänyt monen tuotteen käyttö kokonaan kun on voinut korvata kookosöljyllä 🙂 Kannattaa tosiaan kokeilla näitä molempia!

  1. Lotta Niemi
  2. Reply

  Juuri äsken laitoin ensimmäistä kertaa kookosöljyä pintakuiviin poskiini.. 😉

  1. Riikka Lilja
  2. Reply

  Se kyllä niin toimii! Itselläni nyt iho on niin kuiva, että koitan monella eri tapaa saada sitä parempaan kuntoon. Yöksi vedin kunnon kookosöljy + monoiöljy kerrokset! Yleensä en siis laita iholleni illalla muuta kuin kasvovettä mut nyt on tän ilman vuoksi niiiin rutikuiva 🙂 Toimiko??

Heräsikö ajatuksia?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*