Rasul-mineraalisavi

Logonan rasul-mineraalisavilla on monta hyvää vaikutusta niin ihoon kuin hiuksiinkin. Savea voidaan käyttää puhdistusgeelinä tai naamiona. Omasta peilikaapistani tämä löytyy siksi, että juuri tämä savi sopii täydellisesti epäpuhtaalle, rasvoittuvalle ja helposti tukkeutuvalle iholle. Savi myös parantaa aknen aiheuttamia arpia. Innostuin tuotteesta heti lukiessani siitä, sillä halusin löytää hyvän tuotteen akneni hoitoon. Savi on todella mineraalipitoista ja se uudistaa ihoa sekä hiuksia. Tällä tuotteella voi hoitaa erilaisia ihottumia tai jopa psoriasista. Tuotteella voi saada avun myös kutisevaan ja ärtyvään, hilseilevään päänahkaan. Itse olen tällä tuotteella hoitanut komedoaknea ja ihottumia ja olen saanut tuotteesta apua näihin vaivoihin.

Tätä savea kannattaa ehdottomasti käyttää myös hiuksiin, sillä savi poistaa hiuksista muotoilutuotteiden jäämiä ja epäpuhtauksia. Savea voi sekoittaa esimerkiksi luonnonmukaisen shampoon joukkoon. Jos hennavärjäät hiuksiasi, savella kannattaa puhdistaa hiukset ennen värjäämistä, jotta väri kiinnittyisi hiuksiisi paremmin ja värjäyksen lopputulos olisi entistäkin parempi.

logona1

Aina tietyin väliajoin kasvojeni iho voi huonommin, mutta tällöin kaivan rasul-saven esiin. Käytän rasul-savea kasvojen ihon puhdistukseen sekoittamalla sitä esimerkiksi kookosöljyyn. Kookosöljyllä pesen usein kasvoni, sillä kookosöljyllä on ihana kosteuttava vaikutus, jonka huomaa välittömästi. Joskus kun haluan “hemmotella” itseäni kunnolla (ja kun minulla on aikaa siihen..), teen savesta kasvonaamion. Kasvonaamioita teen iholleni varsinkin silloin, kun epäpuhtaudet ottavat vallan.
 
Kasvonaamiota varten sekoitan yleensä n. 2 teelusikallista savea 5 teelusikalliseen vettä. Itse pidän siitä, että naamio on paksua massaa, jota saa levitettyä kasvoille helposti. Pidän myös siitä, että kasvonaamiota on reilu kerros iholla. Levitän saven hellävaraisesti kasvoilleni ja annan sen vaikuttaa niin kauan, kunnes savi kuivuu lähes kokonaan. Kun hymyily ei enää onnistu, pesen saven pois lämpimällä vedellä. Logonan rasul-savessa on ainoastaan yksi pieni miinus. Jos sinulla on herkkä iho, suosittelen kasvonaamiolle hieman lyhyempää vaikutusaikaa, sillä kuivan saven peseminen iholta on välillä hieman hankalaa. 

 

logona1
Rasul-savella on paljon hyviä vaikutuksia ihoon ja hiuksiin. Tätä tuotetta voi hyvillä mielin käyttää usein, sillä pakkauskoko on 300g ja tuote maksaa esimerkiksi Ruohonjuuressa vain 13,40 €. Rakastan tätä savea sen rauhoittavien ominaisuuksien vuoksi.
Tällä hetkellä ihoni terveys järkkyy hyvin herkästi ja pelkkä stressi saa ihoni voimaan huonosti. Ihoni on myös tällä hetkellä erittäin kuiva. Sen vuoksi tahtoisin seuraavaksi kokeilla Logonan valkosavea eli kaoliinia, joka on tarkoitettu nimenomaan herkän, kuivan ja jopa atooppisen ihon hoitoon. Onko teillä kokemuksia valkosavesta? Tai muista savi-tuotteista?
-riikka

 

3 comments

  1. Mulan
  2. Reply

  Mä oon käyttänyt Absolutionin Syväpudistavaa naamiota, jossa on valkosavea. Se ei kuivata ihoa ollenkaa ja toimii kuiva ihoisillekin. Jos et joskus jaksa sekoittaa jauhetta ja vettä, niin voin suositella sitä. 🙂

  "Puhtaammista" savinaamioista (siis eivät sisällä juuri muuta sälää) olen käyttänyt Argitalia ja Cattierin herkän ihon naamioita, siinä muistaakseni oli juuri valkosavea. Molemmissa tuotteissa etuna on halpa hinta.

  1. Riikka Erika
  2. Reply

  No olisi todellakin välillä kiva, ettei tarvitsisi sekoittaa jauhetta ja vettä, koska välillä kiireessäkin olisi kiva käyttää savea. Kiitos paljon taaas kommentistasi ja vinkistä!! 🙂

  1. Mulan
  2. Reply

  Kiva, jos oli hyötyä! 🙂 Mä itse nautin (kun on aikaa) sekoitella noita naamioita, mutta joskus tosiaan on kivempi laittaa valmis mönjä naamaan. Ja tarkennukseksi, että myös Argital ja Cattier on myös molemmat ready-to-go -naamioita. 🙂

Heräsikö ajatuksia?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*