Kaksi niin kaunista

Joskus aiemmin en käyttänyt juurikaan ollenkaan huulipunaa. Nykyään en voisi elää ilman huulipunia! Pidän meikkaamisesta paljon, mutta välillä siihen ei vaan ole aikaa panostaa niin paljon kuin ehkä haluaisi. Näinä hetkinä on niin ihanaa, että meikkipussista löytyy ihanan värisiä huulipunia, joilla saa helposti huolitellun lookin. Ennen pidin tummista silmistä ja muutenkin vahvasta silmämeikistä. Nykyään huulipunat ovat enemmän se mun juttu. Pidän nykyään muutenkin paljon enemmän kevyemmästä, luonnollisemmasta meikistä. 
 
Ja taaas kerran se eniten käytetyin huulipunamerkki on Benecos. Benecosilla on monia sävyjä, joista pidän ja omistan niitä monta, mutta nämä ovat aivan ehdottomat suosikkini sävyni. Huulipunat kulkevat käsilaukussani aina mukana. 

benecospunat

Sävyt ovat Soft Coral ja Pink Rose. Benecosin huulipunat ovat aivan älyttömän kosteuttavia, mutta näissä on silti melko mattainen lopputulos. Pidän siitä, että näissä sävyissä ei ole minkäänlaista “kiiltoa” mukana. Benecosin huulipunat ovat todella kevyitä, mutta pysyvät silti hyvin paikallaan eivätkä kulu nopeasti. Välillä toivoisin, että ne säilyisi huulilla vieläkin pidempään, mutta toisaalta on ihanaa, että huulimeikki lähtee helpolla illalla kasvoja pestessä pois! Näitä huulipunia myy esimerkiksi Ruohonjuuri ja Ekovista.

benecospunat1

Onko teillä siellä lempparihuulipunia?

Hyvää viikonloppua kaikille!!

-riikka

4 comments

  1. Anonyymi
  2. Reply

  Oi, tykkään myös Benocosin huulipunista ja mulla onkin tuo soft coral ? Lisäksi hyvä luomu huulipuna on myös Zuii -merkiltä, se on ehkä vielä matampi kuin tämä ja pysyvämpi, mutta ei kostuta niin paljon.
  Niin kiva saada vinkkejä täältä, hienoa, että laitoit blogin ? Pitääkin kurkata muutama postauksesi vielä tässä. Toiveena olisi löytää se paras luomulaatuinen hiuslakka mikä oikeasti pitää kiharat kuosissa, eli siinäpä postaustoivetta ? -eija-

  1. Aliisa Annika
  2. Reply

  Aivan upeita kuvia ja ihanan värisiä nuo huulipunasävyt! Mun 2 lemppari huulipunaa löytyy varmaankin Essenceltä niistä vaaleista sävyistä, tummempiin huulipuniin en oo vielä jotenkin tottunut 😀 -Aliisa

  http://aliisannika.blogspot.fi/?m=1

  1. Riikka Erika
  2. Reply

  Kiitos paljon!! 🙂 Nuo huulipunat ovat kyllä jo pitkään olleet mun lempparisävyjä. Varsinkin oranssihtavat sävyt vetää mua aina puoleensa noissa huulipunissa. Tummemmat huulipunat ei ollut mun juttu nuorempana (vieläkään vanha ole..), mutta pikkuhiljaa niistäkin alkaa tykkäämään hiukan enemmän.

  1. Riikka Erika
  2. Reply

  Mukava kuulla toisistakin Benecosin käyttäjistä. Tuo soft coral on kyllä aivan täykkäri sävy, mulla on siitä varmaan kolmas puna jo menossa. 🙂 Zuiista oon kyllä kans kuullu todella paljon hyvää. Päivittäisessä käytössä mä tykkään eniten simmosesta punasta, joka on enemmän "huulikiiltomaista". Tosiaan huulipunat on mulla nykyään päivittäisessä käytössä.

  Kiitos erittäin paljon tsemppaavasta kommentista! Ja ihanaa kuulla postaustoiveistakin. Mulla on tällä hetkellä ensimmäinen luonnonkosmetiikan lakka käytössä, siitä tulossa ehdottomasti käyttökokemuksia jonkun ajan kuluttua. 🙂 Toivottavasti viihdyt blogini parissa jatkossakin!

Heräsikö ajatuksia?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*