Persikkaista hehkua poskille

Voiko meikki näyttää miltään ilman poskipunaa? Oman näkymykseni mukaan ei todellakaan. Itse pidän meikin viimeistelystä juuri poskipunan avulla. Ilman poskipunaa oma oloni on todella “alaston”. Erilaisilla sävyillä saa aikaan todella monenlaisia tyylejä ja rakastan sitä miten paljon ne muuttaa omaa fiilistä. Omat lempparisävyt löytyy yleensä oranssihtavien joukosta, mutta joskus olisi kyllä mukavaa kokeilla kylmempiäkin sävyjä.

Lily Lolon meikkejä olen käyttänyt melko vähän vaikka mielenkiintoni niitä kohtaan on ollut suuri. Sain Biodellyltä jokin aika sitten testiin Lily Lolon mineraaliposkipunan*. Tykästyin samantien!

 

lilylolo2

Poskipunani sävy on Juicy Peach*. Aivan ihana! Kyseinen sävy on täydellisen hempeä ja lämmin. Tämä poskipuna levittyy poskille tasaisesti ja pigmenttiä meikistä löytyy ja paljon. Lily Lolon mineraaliposkipunissa on niin mattasävyjä kuin hohtaviakin sävyjä. Lily Lolon meikit eivät ole täysin mattaisia, sillä mattasävytkin hohtavat aina hieman. Itse en pidä kovin hohtavista meikeistä, joten nämä mattaisemmat sävyt ovat itselleni sopivampia. Vaikka tämä mattasävyinen Juicy Peach hohtaa hieman, ei se ole omaan makuuni liian hohtava. Pieni hohtavuus meikeissä tuo kuitenkin iholle juuri sitä kaipaamaani hehkua.
 
Tämä tuote vaikuttaa aivan ekstrariittoisalta. Ihan heti en tätä loppuun saa kulutettua, vaikka poskipunia käytänkin paljon. Runsaspigmenttisyytensä vuoksi vain pieni määrä tätä mineraaliposkipunaa riittää luomaan iholle täydellisen lopputuloksen, joka kestää koko päivän ajan. Poskipunaa siis kuluu todella vähän, mikä on tietysti todella positiivista. Hintalaatu-suhde on siis tuotteessa todella hyvä. 

lilylolo3
PB013538

* saatu blogin kautta testattavaksi (Biodelly) / sisältää mainoslinkkejä
Minkälaisia poskipunia mineraalimeikkien saralta olette löytäneet? Suositelkaa ihmeessä myös kylmempiä sävyjä, jotta pääsisin joskus pois omalta mukavuusalueeltani!
-riikka

Heräsikö ajatuksia?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*