Luonnollinen meikki aidolla luomukosmetiikalla

Täällä blogin puolella olen vastaanottanut muutamia kommentteja, joissa on kehotettu kokeilemaan Zuii Organic Maxi Lash -ripsiväriä (täältä*). Enää en ihmettele miksi niin moni tätä ripsiväriä minulle suositteli.
 
Zuii Organic -kosmetiikkatuotteiden raaka-aineet ovat 100% peräisin luonnosta. Itselleni se merkitsee paljon kun kyse on kosmetiikasta, varsinkin kun puhutaan silmämeikeistä. On mielestäni melko hirveää, mitä kaikkea me naiset silmiin pistämme ajattelematta sen enempää. Usein kuulee, että monella naisella on erittäin herkät silmät, jotka eivät kestä ripsivärejä, mistähän se saattaa osittain johtua..? Ja mitä huulipuniin tulee – niiden raaka-aineista väkisinkin osa kulkeutuu ruuansulatuskanavaamme, joten itselleni ainakin on tärkeää millaisista raaka-aineista käyttämäni huulipunat on valmistettu. Zuiin raaka-aineista noin 95% on luomua – mahtavaa.

PA313038

Kyseistä ripsiväriä on todella helppoa käyttää etkä enää tarvitse välttämättä ripsiharjaa. Tämä ripsiväri erottelee ripset ihanasti eikä paakkuunnu vaikka ripsiväriä levittäisikin useamman kerroksen. Ripsistä tulee hetkessä pidemmät. Kuminen harja on mielestäni todella hyvä ja sillä saa aikaan tarkkaa jälkeä.
Rakastan tässä tuotteessa sitä että, se ei ole sävyltään läheskään niin “kova” kuin monet muut ripsivärit vaikka musta siis onkin. Koska luonnollisuus on itselleni nykyään ehdottoman tärkeää, ei omasta mielestäni “pikimustat” ripset itselläni näytä kovin luonnollisilta. Olen ollut todella uskollinen Benecoksen ripsiväriä kohtaan ja tulen sitä jatkossa vieläkin käyttämään, varsinkin arkimeikissä. Jatkossa kuitenkin Zuiin ripsiväri tulee olemaan luottotuote esimerkiksi juhlameikissä tai ihan vaan silloin, kun haluan ripsivärin, joka ei leviä edes itkun yllättäessä.

PB0135383130edit3

Zuii Sheer Stick huulipunalla (täältä*) saa helposti väriä kasvoille. Olin aivan innoissani päästessäni kokeilemaan tätä huulipunaa, sillä kyseinen sävy oli taas juuri “omanlaiseni”; oranssihtavat sävyt meikeissä ovat niin omiani. Kyseinen sävy on siis  Camellia*, joka muuten sopii myös vegaaneille.
 
Itselleni huulipunissa tärkeää on se, että ne kosteuttavat ja hoitavat huulia, sillä silloin pärjää hyvin ilman huulirasvaa. Tämä huulipuna sisältää aloe veraa, jojobaa ja auringonkukkaa. Huulipunassa on eteerisiä öljyjä ja uutteita, jotka ravitsevat ihoa. Olen ennen kuvitellut, että huulipuna, joka kestää huulilla pitkään, on automaattisesti todella raskas ja voimakas. Tässä huulipunassa parasta on, että se on erittäin kestävä ja sävy on vahva, mutta se on silti ihanan kevyt koostumukseltaan. Huulipunan muotoilun vuoksi levittäminen on ihan älyttömän helppoa ja jälki on todella tasaista. 

3110edit4
zuii


Zuiin sydämenä toimii kukat. Zuiin tuotteissa on paljon ainesosia, jotka ovat peräisin kukista. Kuinka ihanaa! Zuii Organic on ammattitason värikosmetiikkasarja, joka tarjoaa mielestäni  erittäin laadukasta kauneutta. Pidän siitä, että meikkipussissani on niitä arkimeikkiin sopivia laadukkaita,  mutta hieman halvempia meikkejä. Toisaalta on myös ihan parasta, että meikkipussissa on tuotteita, joilla saa luotua kestävämmän, täydellisen juhlameikin. 

3110edit13110edit2

* saatu blogin kautta testattavaksi (Biodelly) / sisältää mainoslinkkejä
Itselläni on jo pitkään ollut hakusessa luonnonkosmetiikasta pysyvämpiä meikkejä, sillä ensi vuonna itselläni on ihana ja tärkeä päivä, jolloin haluan meikin olevan mahdollisimman pysyvä, mutta luonnollinen. Ehkäpä ne ovat nyt löytyneet. 
 
Näitä tuotteita aion jatkossa käyttää hymy huulilla.
Onko muilla yhtä hyviä kokemuksia Zuii Organic -tuotteista? 🙂
 
-riikka

 

4 comments

    1. Riikka Erika
    2. Reply

    Niin on, pidän tosi kovasti!! Ja sopii kyllä juuri tuon poskipunan kanssa ihanasti yhteen, tosiaan joskus olisi kiva muitakin kuin oranssin sävyjä käyttää, mutta rakastan vaan niitä niin paljon 🙂

Heräsikö ajatuksia?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*