Uusi tuttavuus – Naturativ

* tuotteet saatu blogin kautta testattavaksi (Adesso Nutraceuticals Oy)


Siitä ei ole hirveästi aikaa kun vielä lähestulkoon inhosin meikkaamista. Ihoni oli hyvin epäpuhdas ja voin sen takia myös henkisesti huonosti, sillä tunsin oloni epävarmaksi. Ei edes meikki auttanut siihen olotilaan. Kaipasin kovasti sitä, että ihoni olisi kuulas, heleä ja puhdas. Kukapa ei. Välillä jopa tuntui, että meikkaaminen sai oloni tuntumaan vielä enemmän “suttuiselta”.  En kärsi aivan perinteisestä aknesta, sillä minua kiusaa komedoakne. Olen saanut sen muutaman vuoden aikana melko hyvin kuriin, mutta aina välillä tulee ajanjaksoja, jolloin ihoni voi erittäin huonosti ja mitä ikinä yritän – mikään muu kuin aika ei auta. Onneksi luonnonkosmetiikka tarjoaa paljon tuotteita, jotka tehoavat akneen.

 
Kasvojeni ihoon olen kokeillut todella paljon erilaisia tuotteita; jotkut ovat tuottaneet tulosta, toiset taas ei. Omasta ihostani olen sen oppinut, ettei sitä todellakaan kannata rasvata. Vannon siis edelleen öljyjen nimiin. Olen aiemmin kertonutkin, että yksi suurimmista lemppareistani on Dr. Hauschkan kasvoöljy. Käytin pitkään pelkästään sitä, mutta välillä tuntuu, että iho ikäänkuin “tottuu” tuotteisiin ja ainakin oma ihoni nauttii siitä kun välillä vaihtaa tuotteita. 

Nyt olen tutustunut kokonaan uuteen tuotesarjaan. Tämä tuotesarja on nimittäin Naturativ, joka on 100% luonnonkosmetiikkaa. Tällä hetkellä itselläni on käytössä Naturativ -tuotesarjasta ecoAmpulli 4* sekä Misellar Lotion*. Voin kertoa, että näihin tuotteisiin rakastuin ensisilmäyksellä. Rakastan  nimittäin Naturativ -sarjan yksinkertaista ja niin tyylikästä ulkoasua. Onneksi tuotteetkin ovat hyviä! Joskus olin ahkera apteekkituotteiden käyttäjä. Luotin apteekkituotteisiin ja olen monia niistä käyttänyt, mutta tulokset olivat itselläni kovin huonoja. Hauskinta tässä on nyt se, että olen löytänyt erittäin hyvän apteekkituotesarjan, mutta kyseessä onkin 100% luonnonkosmetiikka. 

naturativ1

EcoAmpulli 4* on tehoseerumi, joka on kehitetty nimenomaan akneiholle. Tämä seerumi auttaa ihoa uusiutumaan, säätelee ihon talineritystä, rauhoittaa ihoa ja on antibakteerinen. Seerumi sisältää mm. antioksidantteja sekä Omega-3 ja -6 rasvahappoja. Olen nyt käyttänyt seerumia noin kuukauden verran ja ilokseni voin todeta, että punoitus ihossani on vähentynyt ja ihoni on rauhoittunut. En väitä, että seerumi olisi poistanut yhtäkkiä näppylät ihostani kokonaan, mutta niitä on kyllä vähemmän kuin aikaisemmin. 
 
EcoAmpulli 4 sisältää:
Takiaista
Nyamplung öljyä
Kultaleväuutetta
Arganöljyä
Fermentoitua rypsiöljyä ja vehnää
Hyaluronihappoa
Luonnon E-vitamiinia
Ruusuvettä

naturativ2

Toinen uusi ihastukseni on Naturativ Micellar Lotion*. Tämä tuote puhdistaa kasvot tehokkaasti ja poistaa myös kevyen meikin. Kasvovedellä on raikastava, rauhoittava ja puhdistava vaikutus. Tuotteessa on mielestäni melko mieto tuoksu vaikkakin se sisältää ruusu- sekä rosmariinivettä. Ruusuvedellä on rauhoittava vaikutus, kun taas rosmariinivesi on antibakteerinen, antiseptinen sekä sillä on tulehduksia ehkäisevä vaikutus.


Micellar Lotion sisältää:
 
Ruusuvettä
 
Rosmariinivettä
 
Kosteuttavaa miselliliuosta
 
Suopayrttiä
 
Laventelia

 

naturativ3
Naturativ on NaTrue-sertifioitu luonnonkosmetiikkasarja ja kaikki tuotteiden ainesosat ovat Eko-Sertifioituja luonnon raaka-aineita. Tuotteet ovat dermatologisesti testattuja sekä sopivat myös vegaaneille! Naturativ -tuotteita myy Sodankylän apteekin verkkoapteekki sekä Kaarinan ja Skanssin apteekit.


Tykästyin tähän Naturativ -tuotesarjaan todella kovasti, joten tulette kuulemaan kokemuksia tuotesarjan muistakin tuotteista piakkoin! Onko teillä muilla tästä tuotesarjasta vielä kokemuksia?? 🙂

-riikka

 

3 comments

  1. Mulan
  2. Reply

  Tämä on mulle täysin tuntematon tuotesarja. :O Minkä maalainen sarja on?

  Oih, tuo sun tekstin alkupätkä, mulla on ollut hyvin samanlaista meikkaamisen kanssa. Oikeastaan mulle tuli sellainen olo, että mitä järkeä meikata, kun ei jaksa ja huvita ja kaiken lisäksi iho kärsii siitä vain lisää. Myöhemmin kun löysin mineraalimeikit, en vain jaksanut meikata. 😀 Mutta nykyään se on kivaa ja tulen hyvälle mielelle, kun saan käyttää mieluisia siveltimiä ja ihania tuotteita kasvoilleni. 🙂

  1. Riikka Erika
  2. Reply

  Niin oli minullekin aikaisemmin, mutta olen kyllä tähän tykästynyt suuresti! 🙂 Tuotteet tuoksuvat aivan ihanalle! Sarja on Puolalainen.

  Sama juttu oli mullakin tuon meikkaamisen kanssa aiemmin, lähinnä ehkä tuntui siltä, että aikansa voisi käyttää paremminkin. Lopputulos ei nimittäin kuitenkaan lähes koskaan mielyttänyt. Onneksi luovuin esimerkiksi lääkevoiteista ja apteekin perusvoiteista, ne nimittäin vain pahensivat ihoani. Nykyään rakastan kaikkia öljyjä <3 Tämä Naturativin seerumi on kyllä ollut ihan yliveto myös 🙂

Heräsikö ajatuksia?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*