Voisiko vähemmän sittenkin olla enemmän?

Less is More – voisikohan vähemmän olla enemmän? Less is More on ammattilaiskäyttöön suunniteltu tuotesarja, joka on pelkistetty olennaiseen.  Olen nyt muutaman viikon ajan pyrkinyt selvittämään sitä, voiko vähemmän olla enemmän myös hiustenhoidossa. Miksi tuotteissa pitäisi olla ns. turhia ainesosia, jos vähemmälläkin voisi päästä jopa parempaan lopputulokseen. Tärkeintä on, että tuotteissa on puhtaita, luonnollisia, tehokkaita, laadukkaita ja mikä parasta, luomutuotettuja raaka-aineita. Kaikki  Less is More -tuotteissa käytettävät raaka-aineet hankitaan sertifioiduilta luomuviljelijöiltä. 

Rakastan yksinkertaisuutta. Kaikessa. Tuotesarja tarjoaa paljon erilaisia tuotteita erityyppisille hiuslaaduille. Tuotesarjasta löydät tuotteet, jotka on tarkoitettu juuri hennoille, normaaleille ja rasvoittuville hiuksille, kuiville, tuuheille ja hauraille hiuksille, värikäsitellyille ja vahingoittuneille hiuksille. Less is More tarjoaa myös apuja heille, jotka kärsivät erilaisista hiuspohjan ongelmista.

lessismore1

Arvostan tässä tuotesarjassa sen perustavoitteita. Tehokkuus, ympäristön kunnioitus ja käyttäjän hyvinvointi. Mikä voisi olla tärkeämpää? Tuotesarjassa käytetyt raaka-aineet ovat kaikki luonnollisia ja puhtaita. Oma arvostus juuri näitä asioita kohtaan on kasvanut muutamien vuosien aikana. Itserakkaus tällaisissa asioissa on mielestäni vain hyvästä.

Miksi hoitaisin itseäni tuotteilla, jotka voivat vahingoittaa itseäni? Miksi käyttäisin tuotteita, jotka voisivat jollakin tavalla vahingoittaa ympäristöä?

lessismore2

Näistä tuotteista aion kertoa teille myöhemmin enemmän lisää, sillä haluan testailla niitä vielä muutamien viikkojen ajan, ennen kuin kerron teille, mitkä tuotteet sopivat omille hiuksilleni parhaiten. Olen rakastunut koko tähän tuotesarjaan, mutta pakko jo tässä vaiheessa ylistää teille näitä ihania muotoilutuotteita. Tuoksut näissä tuotteissa ovat aivan mielettömiä (kuten myös shampoissa ja hoitoaineissa). Erityisesti muotoilutuotteissa käytetyt raaka-aineet ihastuttavat.

Muotoilutuotteet sisältävät mm. seuraavia raaka-aineita:

luonnollista hartsia
mascobado-täysruokosokeria
metsähunajaa
mehiläisvahaa
vehnäproteiinia
piidioksidia
sellakkaa
kasvipohjaista kitiiniä


Kiinnostukseni luonnonkosmetiikkaa kohtaan on vuosi vuodelta vain kasvanut ja kasvanut. Hiustenhoidossa luotin pitkään kampaamotasoisiin synteettisiin tuotteisiin ja nyt voin vain todeta olleeni hyvin hölmö. Olen nimittäin löytänyt monista luonnonkosmetiikan tarjoamista vaihtoehdoista hyviä tuotteita myös omalle, hyvin vaikealle hiuslaadulleni. Suhteeni kaikkiin hiusharjoihin on olleet hyvin vaikeita. Edelleen hiukseni ovat hyvin vaativat ja niiden harjaaminen voisi olla helpompaakin. Less is More on kuitenkin kyennyt lämmittämään välejämme hiusharjani kanssa. 😉

lessismore4

Kokemuksistani ja itselleni sopivista tuotteista kerron myöhemmin lisää. Annan hiuksilleni vielä muutaman viikon ajan aikaa päättää, mikä toimii parhaiten.

Jos kiinnostuitte tästä tuotesarjasta, suosittelen erittäin lämpimästi käymään Turussa Greenlips Beautyn ihanassa puodissa. Kyseessä on nimittäin se oma lempparipuotini! Sen lisäksi, että sieltä voitte ostaa näitä ihania tuotteita, tapaatte siellä myös aivan ihania ihmisiä! Palvelu on siellä aina yhtä laadukasta ja asiantuntevaa. Saat takuuvarmasti apua löytääksesi juuri Sinulle sopivat tuotteet sekä pääset testailemaan niitä paikanpäällä. Rakastan itse sitä tunnetta, kun olen jonnekin tervetullut – siellä käydessäni tunnen oloni aina tervetulleeksi. Jos ette pääse käymään paikanpäällä, tuotteita saatte myös tilattua Greenlips Beautyn verkkokaupasta, täältä. Samasta osoitteesta löydätte puodin lisäksi ekokampaamon, ekomeikkibaarin sekä luomuhoitolan. 
Ihanaa viimeistä tämän vuoden viikkoa teille kaikille!

-riikka


tuotteet saatu blogin kautta

Heräsikö ajatuksia?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*