Ehostautumisen ihanuus piilee siveltimissä

ecotools

Siveltimillä on mielestäni paljon merkitystä silloin, kun halutaan luoda täydellinen meikki. Siihen, miltä meikki näyttää iholla, vaikuttaa suuresti käytössä olevat siveltimet. Ei ole todellakaan mielestäni ihme, että Ecotoolsin siveltimiä kehutaan paljon. Epäsiistin meikin saa helposti aikaiseksi, jos siveltimet ovat huonolaatuisia.
 
Ensisijaisen tärkeää on tietysti se, että siveltimistä pidetään huolta ja niitä pestään säännöllisesti. Ei ole mitään kamalempaa, kuin se, että käytetään likaisia siveltimiä, joissa bakteerit muhivat hyvinkin mielellään. Näin saa siis helposti ihon huonoon kuntoon. Silloin kun halutaan käyttää puhtaita siveltimiä, on välttämätöntä, että siveltimet kestävät pesemistä hyvin. Omista Ecotoolsin siveltimistä en ole vielä saanut karvoja irtoamaan, vaikka miten paljon olisin niitä pessyt. Ihanaa on mielestäni se, että vaikka näitä on pessytkin paljon, ovat ne aina pesun jälkeen kuin uusia.
 
Huonolaatuisia siveltimiä käyttämällä saa helposti myös herkän ihon ärsyyntymään. Tiedätte varmasti kaikki miltä tuntuu esimerkiksi luomivärin levittäminen luomien herkälle ja ohuelle iholle, jos käytössä olevan siveltimen karvat ovat teräviä? Entäpä esimerkiksi mineraalimeikin levittäminen kasvoille, kun pyörivät liikkeet huonolla siveltimellä tuntuvat kuin juuriharjalla hieroisi ihoa? Harjasosat Ecotoolsin siveltimissä ovat synteettisiä ja todella, todella pehmeitä. 
 
Ensimmäiset Ecotoolsin siveltimet hankkiessani jäin koukkuun. Kaikki aikaisemmat siveltimet lensi samantien roskikseen – niin hyviä ne ovat. Hankkiessani siveltimiä sain hieman rahaakin palamaan, mutta eipä ole jälkeenpäin harmittanut.

PA313320

Itse en ole koskaan kokenut, että siveltimiä pitäisi säntillisesti käyttää juuri siihen tarkoitukseen, mitä pakkauksessa lukee. Esimerkiksi yllä olevassa kuvassa oleva Ecotools Aurinkopuuterisivellin on itselläni ollut käytössä mineraalimeikkipohjan levittämisessä. Pidän siitä, että sivellin on pehmeä, mutta kuitenkin hieman jämäkkä. Jos käyttämästäni siveltimestä puuttuu tietynlainen jämäkkyys, saan mineraalimeikin leviämään kaikkialle muuallekin kuin kasvoilleni. 😉 Rakastan tässä siveltimessä lisäksi sitä, että se on iso ja niiiin pehmeä! 

 

Ecotools Kiiltoa poistava puuterisivellin on aivan loistoväline! Siveltimessä on eripituisia harjaksia, jotka poistavat kiiltoa ja luovat iholle ihanan mattaisen pinnan. Puuteri tarttuu siveltimen lyhyimpiin harjaksiin ja pidemmät harjakset levittävät puuterin kauniisti ja tasaisesti iholle. Muotoilu on siis tässä tuotteessa aivan täydellistä! Tällä siveltimellä yleensä viimeistelen oman meikkipohjani. (Olen muuten tätä kokeillut myös poskipunan levittämiseen, toimii siinäkin!)
 
Silmämeikkisivellinduo on ollut ehkä näistä kaikista siveltimistä se paras ostos. Siveltimet ovat edullisia siihen nähden, että niitä on kaksi ja ne molemmat ovat kaksipuoleisia eli käyttöösi saat edullisesti neljä erilaista sivellinpäätä. Itse teen silmämeikkini nykyään aina pelkästään näillä siveltimillä, muuta en ole kokenut enää tarvitsevani. Pohjustus ja häivytys on helppoa tehdä siihen tarkoitetulla omalla sivellinpäällä, joka on ihanan muhkea. Rajaukseen tarkoitettu sivellinpää on aivan loistava ja sitä olen muuten käyttänyt myös kulmakarvojen ehostukseen. Varjotuksien tekoon on myös oma sivellinpäänsä ja pienimmällä sivellinpäällä pystyy tekemään hyvinkin pikkutarkkaa jälkeä, levitän sillä yleensä tummia luomivärejä.

ecotools3

Biodellystä löydät muuten paljon muitakin Ecotoolsin tuotteita, kuten hiusharjoja, pesu- ja puhdistusieniä sekä paljon muitakin meikkisiveltimiä. Seuraavaksi omalla hankintalistalla taitaakin olla Ecotoolsin hiusharja.. 🙂
 
Minkälaisia siveltimiä teillä on käytössänne?
 
-riikka
 
 
postaus sisältää mainoslinkkejä

 

2 comments

  1. Anonyymi
  2. Reply

  Tilaukseen meni, siveltimet ja harja! Osaat niin hyvin kuvailla tuotteita. Täällä meillä päin Lapissa ei kauheasti ole kertomiasi liikkeitä, mutta onneksi voi tilata useimmista verkkokaupoista! . 🙂 -Henna

  1. Riikka Erika
  2. Reply

  Oi ihanaa kuulla, että blogistani on ollut sinulle hyötyä!! Harmi, että et pääse erilaisiin kauppoihin hypistelemään tuotteita. 🙁 Onneksi tosiaan nykyään on paljon erilaisia verkkokauppoja, joista kaikennäköistä kivaa voi tilailla kotiin!

Heräsikö ajatuksia?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*