Täydellinen kombo!

ekovista2

Ekovistan öljyvalikoimasta käytössäni on nyt päivittäin ollut muutama ihana öljy. Rakastan öljyjä ja käytän niitä nykyään ihonhoidossa todella paljon. Nämä ei siis suinkaan ole ainoat öljyt, jotka peilikaapistani löytyy.. 😉 Ekovistan öljyt ovat nyt kuitenkin olleet jo lähes kahden kuukauden ajan päivittäisessä käytössäni. 
 
Ekovistan öljyissä erityisesti ihastuttaa ihanat pullot, jotka ovat myös hyvin käytännöllisiä. Ne sopivat hyvin ainakin omaan käteeni ja pullojen pumppu toimii erittäin hyvin. Öljyjen annostelu on siis hyvin helppoa! Propsit Ekovistalle myös tummista lasipulloista, sillä pullot suojaavat jo itsessään öljyjä valolta. Ulkoasu pulloissa mielyttää muutenkin silmääni; ihanan yksinkertainen ja tyylikäs.

ekovista1

Manteliöljy* sopii erittäin hyvin todella kuivalle, ärtyneelle iholle. Atoopikkojen kannattaa ehdottomasti kokeilla tätä öljyä ihonhoidossa. Tämä manteliöljy on tuoksutonta ja tuntuu ihanan kevyeltä iholla.  Manteliöljy sisältää runsaasti A- sekä E- vitamiineja, B1-, B2-, B6-vitamiineja. Siinä on myös runsaasti hyviä rasvahappoja sekä mineraaleja.  Manteliöljy pehmentää ihoa sekä suojaa, hoitaa ja ravitsee erityisesti kuivaa ihoa. Myös tämä, kuten monet muutkin öljyt, sopii hyvin meikinpoistoon. Tätä öljyä voi käyttää myös perheen pienimpien ihonhoitoon 🙂 Mikä parasta, öljy on kylmäpuristettua ja luomua.
 
Monoi-öljy on aivan IHANAA!! Vaikka kyseisellä öljyllä ei olisi huippuvaikutuksia ihonhoidossa, käyttäisin tätä öljyä silti. Monoiöljyn touksu on aivan älyttömän ihana, naisellinen ja viettelevä. Pelkästään tämä tuoksu kohentaa mieltä ja pelastaa huonommankin päivän! Niinä päivinä kun en käytä hajuvettä, käytän tätä öljyä. Pelkästään tuoksu ei ole kuitenkaan ainoa positiivinen asia öljyssä, sillä tämä öljy uudistaa ja korjaa ihoa. Tätä öljyä voi käyttää kasvoille, vartalolle, hiuksille sekä vaikkapa hierontaan. Monoi-öljyä kutsutaan Tahitilaisten naisten kauneuden salaisuudeksi. Monoi-öljy nimittäin valmistetaan uuttamalla Tahitilaisia Tiarén kukkia kookosöljyssä. En ihmettele, nimittäin pelkästään pieni mielialan kohennus vastustamattomasta tuoksusta riittää tuntemaan itsensä kauniimmaksi. 😉 Öljyllä saa ihon ihanasti hehkumaan!

monoi

Moringa-öljy* sisältää runsaasti mineraaleja sekä antioksidantteja. Öljyä saadaan Moringa-puusta, joka kasvaa Aasiassa ja Afrikassa. Puusta on jo  satoja vuosia sitten valmistettu luonnonlääkkeitä. Moringa-öljyllä on sekä antiseptinen että syväpuhdistava vaikutus ihoon. Öljyllä on myös anti-age  vaikutuksia, sillä se kykenee silottamaan juonteita tehokkaasti. Kuten nämä muutkin öljyt, tämäkin on ihanan kevyt ja imeytyy iholle nopeasti. Moringa-öljy on väriltään melko vihreä kuten myös tuoksultaan. Itselleni tulee lähinnä mieleen tuoksusta lehtikaali. Tuoksuun tottuu muutaman käyttökerran jälkeen ja tuoksu neutralisoituu iholla melko nopeasti. Uskon vahvasti tämän öljyn toimivuuteen, sillä epäpuhtaudet kasvojeni iholla ovat vähentyneet. Myös Moringa-öljy on luomulaatuista ja kylmäpuristettua.

ekovista3

Yhdessä nämä öljyt ovat olleet täydellinen kombo varsinkin kasvojeni ihonhoidossa. Manteliöljy sekä monoi-öljy ovat hyvin monikäyttöisiä ja sopivat hyvin myös koko vartalon ihonhoitoon. Kaikki nämä öljyt ovat myös olleet erittäin riittoisia, sillä vaikka en olekaan kovin säästelijäs öljyjen kuluttaja, on niitä edelleen pulloissa jäljellä paljon.
 

ekovista4

Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan näitä ihania öljyjä. Ekovistalta löytyy myös paljon muita öljyjä, joita tekisi tietysti kaikkia mieli kokeilla. Onko teillä kokemuksia muista Ekovistan öljyistä?? 🙂
 
 
-riikka

 

* tuotteet saatu blogin kautta testiin
postaus sisältää mainoslinkkejä

 

4 comments

  1. Maija / Kivipuuteri-kosmetiikkablogi
  2. Reply

  En ole kokeillut Ekovistan öljyjä, mutta Moringa kuulostaa kokeilemisen arvoiselta epäpuhtaalle iholle. Ostin vasta Laboratoire Du Haute-segalan öljyjä, koska iho kuivuu niin kovasti pakkasella 🙂

  1. Riikka Erika
  2. Reply

  Kannattaa ehdottomasti kokeilla! Mullakin muutamia Haut-Segalan öljyjä päätynyt nyt vessan kaappiin, mutta en ole paljon vielä ehtinyt käyttämään (muutakun sitä avokadoöljyä, josta jo aiemmin kirjoitinkin). Muita pitää ruveta testailemaan paremmin:)

  1. Sanna Kesis
  2. Reply

  Hei! Innostuin sun hyvästä kirjoituksesta ja ostin monoi ja moringa-öljyn!! Millainen on muuten sun ihonhoito rutiini? Millon laitat tämän öljyn??

  1. Riikka Lilja-Niemi
  2. Reply

  Hei Sanna! Toivottavasti äljyt sopivat ihollesi. Eikö tuoksukin tuo monoi aivan ihanalle?? 🙂 Yleensä levitän öljyn iholle seerumin jälkeen ennen kosteusvoidetta. Tärkeä hieroa öljy iholle kunnolla, jotta öljy ei jäisi vain ihon pinnalle. Joskus sekoitan öljyjä myös kosteusvoiteen sekaan!

Heräsikö ajatuksia?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*