Aromaterapeuttista hiusten muotoilua

P1245764

Kirjoittelinkin aikaisemmin jo näistä ihanista tuotteista enemmänkin yleisellä tasolla (aikaisempi postaus täällä), nyt hieman tarkemmin Less is More -tuotesarjan muotoilutuotteista. Käytössä ne ovat nyt itselläni olleet noin kaksi kuukautta ja olen erittäin vakuuttunut. Tuotteet vakuuttivat heti, mutta halusin kerätä niistä käyttökokemusta hieman pidemmältä ajanjaksolta.

Tuotteissa eniten itse arvostan niiden laadukkaita ainesosia ja sitä, että ne ovat 100% luonnollisia ja luomusertifioituja. Voin kertoa, että silti näillä saa luotua todella vahvaa pitoa, rakennetta, tuuheutta ja ryhtiä. Nykyään kosmetiikkatuotteissa itseäni suuresti innostaa myös aromaterapeuttiset vaikutukset. Less is More -tuotesarjan tuotteiden käyttö takaa myös huikeat aromaterapeuttiset hyödyt. Tuoksut tuotteissa ovat mielettömiä ja mieltä nostattavia.

P1245765

Itselläni käytössä on ollut matkakokoja, mutta eipä ole haitannut menoa, sillä nämä tuotteet riittävät todella pitkäksi aikaa. Muotoilutuotteita olen käyttänyt päivittäin ja niitä on vielä paljon jäljellä. Pidän myös näistä matkakokoisista pulloista siksi, että niistä on erittäin helppo annostella tuotteita ja ne ovat todella näppäriä kulkemaan käsilaukussa mukana. Nimensä mukaisesti tuotesarjan annostelussa vähempikin riittää ja silti saa aikaan mahtavan lopputuloksen. Pullot ovat muuten uudelleen täytettäviä, joten niistä on hyötyä myös myöhemmin! En siis aio missään nimessä tuotteiden loppumisen jälkeen heittää näitä pois, vaan luultavasti aion ostaa isommat pullot, joista sitten täytän näitä pieniä pulloja päivittäiseen käyttöön ja tietysti mahdollisille matkoille mukaan. 🙂

P1245803


Jos näistä tuotteista jonkun haluaisin nostaa muiden yläpuolelle, olisi se Mascobadogeeli. Mascobadogeeli on muotoiluun ja viimeistelyyn tarkoitettu tuuheuttava geeli, joka sopii kaikille hiustyypeille erinomaisesti. Geeli sopii föönaukseen vallanmainiosti, sillä se antaa hiuksille ihanaa tuuheutta ja tukea. Ainesosat, jotka antavat kampauksille tarvittavaa tukea ja pitoa, ovat metsähunaja ja mascobado-täysruokosokeriTuotteen sisältämä aloe vera kosteuttaa hiuksia. Tuote sisältää ihania eteerisiä öljyjä; bergamottia, kamomillaa ja sypressiä. Sypressi hillitsee tulehduksia, jonka vuoksi sillä on todella hyviä vaikutuksia päänahan hoidossa. Oma päänahkani voi nykyään erittäin hyvin, vaikka olen muuten joutunut tappelemaan ihoni kanssa talven aiheuttaman kuivuuden vuoksi.


Mascobadogeeliä hieron yleensä hiuspohjaani, jolloin sen hoitavat ainesosat pääsevät vaikuttamaan hiuspohjaan ja tyveen saa luotua föönatessa ihanaa tuuheutta. Levitän geeliä kuitenkin myös hiusten pituuksiin. Geelissä parasta on se, että sillä on hoitava vaikutus niin päänahkaan kuin hiuksiinkin, mutta toisaalta sillä saa kuitenkin luotua voimakasta pitoa ja rakennetta hiuksiin. Täydellistä. Geeliä voi käyttää kosteisiin, mutta myös kuiviin hiuksiin. 


Aromaattiset hyödyt

Mieltä nostattava ja piristävä. Hiuspohjaa kiinteyttävä.

Bergamotti

Kamomilla

Sypressi

P1245821
P1245837


Tangeriini Hoitovoide on hiuksiin jätettävä hoitoaine, joka sisältää lämpösuojan, vahvistaa kiharoita, antaa hiuksille kiiltoa sekä helpottaa hiusten selvittämistä. Tämä hoitovoide on tarkoitettu käytettäväksi normaaleille tai hennoille hiuksille. Tangeriini Hoitovoiteen avulla kiharoihin saa luotua joustavuutta ja kiiltoa. Sen lisäksi, että voide suojaa hiuksia lämpökäsittelyjen aikana, suojaa se myös hiuksia kaksihaaraisten syntymiseltä.

Omat hiukseni ovat luonnostaan taipuisat, joten käytän tätä hiuksiini jokaisen pesun jälkeen. Yleensä käytän Mascobadogeeliä yhdessä Tangeriini Hoitovoiteen kanssa, sillä niillä saa älyttömän hyvän tuen kiharoihin. Myös lettikiharat onnistuvat täydellisesti näiden tuotteiden kanssa.

Aromaattiset hyödyt

Piristävä, stressiä lievittävä. Hiuspohjaa rentouttava.

Mandariini

Appelsiini

Sitruuna

P1245798


Limesoufflé Geelivaha on aivan huipputuote hiusten viimeistelyssä ja se on tarkoitettu kaikille hiustyypeille. Vain pieni määrä tuotetta riittää antamaan hiuksille tarvittavaa rakennetta ja pitoa. Lisäksi tämän tuotteen tuoksu on aisteja hivelevä!

Tuotetta voi käyttää kosteisiin sekä kuiviin hiuksiin, mutta itse olen käyttänyt tätä pelkästään kuiville hiuksille. Hiuslakkani loppui jokin aika sitten, mutta en ole oikeastaan nähnyt tarvetta ostaa uutta, sillä tällä tuotteella olen saanut hiuksiini tarvittavaa pitoa. Eikä ole muuten sähköisyys vaivannut vaikka pakkasen puolella mentiinkin muutama viikko!

Aromaattiset hyödyt

Piristävä, ylellinen. Hiuspohjaa rauhoittava.

Sitruuna

Petitgrain mandarinier

Vanilja


P1245843


Proteiinisuihke on hiuksia kosteuttava, hiuksiin jätettävä hoitoaine. Se vahvistaa hiuksia ja pehmentää niitä. Kyseinen suihke sopii erinomaisesti hennoille hiuksille, mutta kyllä se tämän omankin vaikean hiuslaadun kesyttää. Proteiinisuihkeen sisältämä vehnäproteiini antaa hiuksille tuuheutta ja korjaa vahingoittuneita alueita hiuksissa kun taas peltokorteuute antaa hiukselle rakennetta ja aloe vera kosteuttaa hiuksia tehokkaasti. Peltokorteuute myös stimuloi hiusten kasvua ja hoitaa hiuspohjaa.

Olen suihkuttanut proteiinisuihketta normaalin jätettävän hoitoaineen tavoin  kosteisiin hiuksiin jokaisen pesukerran jälkeen. En taaskaan voi olla kehumatta tuoksua – ihanuutta!! 


Aromaattiset hyödyt
Piristävä, tasapainottava, hemmotteleva. Hiuspohjaa rauhoittava.


Tuoksupelargonia

Appelsiini

Ylang Ylang


Nämä kaikki ihanat tuotteet löydät Greenlipsin verkkokaupasta, täältä.

Olisin halunnut kirjoittaa teille kaikki mahdolliset yksityiskohdat näistä ihanista tuotteista, mutta ei siinä varmastikaan olisi ollut järkeä, sillä siinä olisi mennyt ikä ja terveys. Näissä tuotteissa on nimittäin käytetty ainoastaan erittäin laadukkaita raaka-aineita, joten tuotteilla on hyviä vaikutuksia ja ominaisuuksia vähintäänkin riittävästi. 

Tuotteista halusin nostaa esille varsinkin niiden aromaterapeuttiset vaikutukset, sillä uskon vahvasti, että oma hyväntuulisuus ja hyvä fiilis johtuu osittain näiden tuotteiden päivittäisestä käytöstä!

-riikkaTuotteet saatu testiin blogin kautta, kiitos Greenlips!

4 comments

  1. Mona Lundahn
  2. Reply

  Kiva kirjoitus 🙂 Proteiinisuihke ja Mascobadogeeli on myös mun ehdottomat suosikit!

  1. Riikka Erika
  2. Reply

  Ne on kyllä aivan ihania molemmat! Muutenkin oon kyllä niin rakastunut koko tuotesarjaan. Aivan mahtavia kaikki 🙂

  1. vieras
  2. Reply

  Heippa! Kaunis blogi, ihania kuvia ja tärkeää asiaa 🙂 En löytänyt postausta deodoranteista, mutta haluaisin löytää alumiinittoman ja muutoinkin haitallisista aineista vapaan dödön. Tehokaskin pitäisi olla, tietty 😉 Löytyykö sulta suosituksia? Kiitos jo etukäteen! -Emma

  1. Riikka Erika
  2. Reply

  Moikka Emma! Kiitos paljon 🙂 Toivottavasti löydät blogistani itsellesi hyödyllisiä asioita! Et löytänyt postausta deodoranteista, sillä itsellänikin on vielä se todella hyvä hakusessa. Kokeiluja on ollut, mutta en ole löytänyt tarpeeksi hyvää kirjoittaakseni niistä. Nimenomaan se kun on tärkeää, että deodorantti on niin tehokas, että sen toimivuuteen voi luottaa. Nyt on itseasiassa juuri uusi testattavana, mutta siitä myöhemmin toivottavasti lisää.. 😉 Pysy siis kuulolla!

Heräsikö ajatuksia?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*