Naturativ muotoilusuihke hiuksille

P1065116

Taas kerran asiaa hiustenmuotoilusta. Hiuksiini olen nykyään kokeillut paljon erilaisia tuotteita, sillä oma hiuslaatuni on vaativa ja tarvitsee paljon hoitavia tuotteita pysyäkseen edes jotenkuten selvänä. Aikaisemmin olen kertonut teille siitä, miten rakastunut olen ollut Less is More -tuotesarjan muotoilutuotteisiin. Olen edelleenkin ja niitä käytän myös paljon. Naturativin muotoilusumute hiuksille* on ollut kuitenkin käytössäni jo pidemmän aikaa ja haluan siitäkin kirjoittaa, sillä se on huomattavasti halvempi tuote kuin Less is Moren muotoilutuotteet.
 
Usein saatan itse käyttääkin arkipäivinä hieman halvempia tuotteita, varsinkin hiuksiini, sillä hiukseni syövät melko paljon hoito- ja muotoilutuotteita, koska ne ovat paksut ja menevät takkuun todella helposti. On ihanaa, että kaapissa on myös tuotteita, joita voi huoletta käyttää ilman, että stressailee siitä milloin pitää taas ostaa uusi puteli kun tuote kuitenkin saattaa maksaa paljon. Parasta on myös se, että kaapista löytyy hieman hienompia tuotteita juuri niihin hetkiin, jolloin haluaa panostaa itseensä hieman enemmän.

P1065125
P1065113

Näin talvella on aivan parasta, kun löytää hiusten muotoilutuotteita, jotka vähentävät hiusten sähköisyyttä. Yleisesti ottaen voin sanoa, että omien hiusteni sähköisyys on vähentynyt todella huomattavasti ihan vaan sen vuoksi, että olen siirtynyt kokonaan luonnonkosmetikkaan enkä käytä hiuksiini enää kemikaaleja. Tällä hiusten muotoilusumutteella pystyy kuitenkin vähentämään hiusten sähköisyyttä huomattavasti. Tuotteen luvataan kesyttävän pörröisetkin hiukset; pitää paikkansa, sillä oma pörröpääni on ainakin kesyyntynyt tällä tuotteella. 😉
 
Naturativ muotoilusumute sisältää:
 
Laventelivettä
 
Bhringrajia
 
Peltokorte-uutetta
 
Chondrus crispus -leväuutetta
 
Kasvi-betaiinia
 
Inuliinia
 
 
Lantelivesi rauhoittaa, uudistaa ja vahvistaa hiusjuuria, joten tätä tuotetta kannattaa suihkia myös hiusten tyveen. Bhringraj eli noronepikki on yrtti, joka nopeuttaa hiusten kasvua, antaa hiuksille kiiltoa ja vahvistaa niitä. Peltokorte-uute puolestaan myöskin antaa kiiltoa ja vahvistaa hiuksia, mutta sillä on myös talin eritystä vähentävä vaikutus. Hyvä tuote siis heille, jotka kärsivät hiusten rasvoittumisesta! Chondrus crispus -leväuute tuuheuttaa, silottaa ja kosteuttaa hiuksia. Kasvi-betaiini kosteuttaa ja inuliini hoitaa hiuksia.

P1065119
P1065139

Samassa taloudessa asuva mies on muuten myös tykännyt tätä tuotetta lainata; tuotteessa on mieto tuoksu ja se kykenee kesyttämään hänen rautalankamaisen tukkansa. 😉 

Naturativ -tuotteet ovat 100% luonnonkosmetiikkaa ja tuotesarja on NaTrue-sertifioitu. Tuotteet ovat dermatologisesti testattuja ja sopivat myös vegaaneille.
 
Oletteko jo kokeilleet Naturativin ihania tuotteita?? 🙂
 
 
 
-riikka
 
 
 
 
*tuote saatu blogin kautta testiin

 

3 comments

  1. Anonyymi
  2. Reply

  Teehän meikkipostaus video muodossa! 🙂 Näin vain kun instassa sulla oli meikin täytteinen päivä.

  1. Riikka Erika
  2. Reply

  Kiitos kommentista! 🙂 Olen miettinytkin videopostauksen tekemistä, mutta en oikeen tiedä olisiko se ns. oma juttuni. Ehkä jossakin vaiheessa yritän mennä omalle epämukavuusalueelleni!

  1. Anonyymi
  2. Reply

  Ehdottomasti. Ja toivottavasti pian!!

Heräsikö ajatuksia?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*