Luonnollisempaa kosmetiikkaa miehille

P3126871

On mielestäni aivan mahtava asia, että miehillekin löytyy nykyään luonnollisempia vaihtoehtoja kosmetiikan tiimoilta. Voin rehellisesti sanoa, että jos itselläni ei olisi suurta kiinnostusta luonnonkosmetiikkaa kohtaan ja jos omat allergiani eivät olisi pakoittaneet siirtymään kokonaan luonnonkosmetiikkaan, ei mieheni varmastikaan olisi laisinkaan kiinnostunut luonnollisemmasta kosmetiikasta.

Olen välillä ollut todella pahoillani esimerkiksi siitä, että mieheni on joutunut kokonaan luopumaan lemppari hiusgeelistään, sillä olen pelännyt sen käytön vaikuttavan esimerkiksi omiin ihottumiini (joista olen onneksi nyt päässyt kokonaan eroon). Alkuvuodesta kävin todella, todella inhottavat allergiatestit läpi ja niissä selvisi, että olen allerginen erilaisille hajusteseoksille. Mieheni käyttämä hiusgeeli on ollut todella voimakkaasti tuoksuva, kuten myös saman merkin hiuslakka, jota aiemmin käytin myös itse. On väistämätöntä, että kyseistä tuotetta päätyy tietyissä tilanteissa myös minun iholle, mutta mieheni lopetti onneksi jokin aika takaperin kyseisen tuotteen käytön. Mieheni omaa todella paksut ja vaikeasti käsiteltävät hiukset, joten olen monesti tämän jälkeen kuunnellut hänen turhautuneisuuttaan siitä, ettei hiuksiin ole löytynyt kunnon muotoilutuotetta.

Ehdotin jo aiemmin hänelle Triumph & Disaster Coltrane Clay -muotoiluvoidetta, mutta hän ei raaskinut tuotetta ostaa sen hinnan vuoksi. Ymmärrän täysin, ettei ole mukavaa käyttää rahaa tuotteeseen, joka ei välttämättä toimi toivotulla tavalla ja sitä kun ei voi tietää muuta kuin kokeilemalla. Mieheni on joutunut takiani tekemään uhrauksia ja luopumaan tietyistä tuotteista pyynnöstäni, joten koin velvollisuudekseni auttaa häntä hyvän muotoilutuotteen etsinnässä. Täytyy myöntää, että olin aivan varma, ettei tuote sovi hänen rautalankahiuksilleen, mutta voi että, toisin kävi. Riskejä kannattaa siis välillä tosiaankin ottaa! Eikä se kuulkaa onneksi ole niin, että vain naiset ilahtuisivat pienistä yllätyksistä 😉

P3126864

Mieheni taisi jopa sanoa, että tämä muotoiluvoide toimii hänen hiuksiinsa paremmin, kuin tämä hänen aiempi lempparituote. Tämä tuote oli siis täysin nappivalinta! Tuotteella saa hiuksiin tarpeeksi pitoa ilman, että hiukset näyttäisivät likaisilta tai liian “liipatuilta”. Tuotteesta jää hiuksiin ihanan mattainen pinta ja mikä parasta; vaikka tuuli sekoittaisi hiukset, hiukset pystyy aina muotoilemaan uudelleen ja uudelleen. Voide on kuulemma hänen makuunsa hieman liian kovaa, mutta sitä pystyy kuitenkin käsittelemään kun tuotetta lämmittää käsissä. Uskon todella suuresti, että tämä on nyt hänen uusi lempparituotteensa 😉 Olen tyytyväinen siitä, että nyt hänellä on käytössä  tuote, joka on 97,5% luonnonmukainen. Jos itselläni olisi lyhyet hiukset niin ostaisin tätä ehdottomasti myös itselleni. Tuo itse purkki on aivan mielettömän tyylikäs ja hieno, eikö?

Mainittakoon vielä, että olen ihastunut uusiseelantilaisen Triumph & Disaster -tuotesarjan tyyliin. Tuotesarja on kehitetty sporttisille ja persoonallisille miehille, jotka kunnioittavat vanhan ajan arvoja. Tuotteiden tuoksussa on käytetty esimerkiksi old-skool-tupakkaa ja yrttejä, love it! Tuotteiden ulkoasu on mielestäni todella tyylikäs ja arvokkaan näköinen. Osa tuotteista sisältää synteettisiä ainesosia, sillä tuotteiden perustaja ei halunnut tinkiä tuotteiden toimivuudesta ja ainakin omasta mielestäni tämä kuulostaa varsin järkevältä periaatteelta. Tuotteista huokuu mielestäni asenne ja tyylikkyys!

Samalla kertaa tilasin hänelle myös oman huulirasvan, sillä kyllä.. olen paasannut jonkinverran markettikauppojen huulirasvoista. Tilasin hänelle Nurme Lip Balm for Men -miesten huulivoiteen. Huulivoiteessa on ihanaa virkistävää piparminttua ja sen tuoksu on mielettömän hyvä. Myös tuotteen ulkonäkö sai mieheltäni kehuja, onhan tuo tyylikäs.
P3126853

Onko joku muukin saanut miespuolisia ihmisiä innostumaan luonnonkosmetiikasta? 🙂 Ennakkoluulot ovat meinaan ainakin täällä päin olleet melko suuria, ainakin aluksi!

-riikkaPostaus sisältää mainoslinkkejä.

Heräsikö ajatuksia?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*