Luonnollinen deodorantti, jonka tehoon voit oikeasti luottaa!

P3106809

Muutamia kertoja on jo esitetty kysymyksiä siitä, millaista deodoranttia käytän. Blogiin en ole koskaan aiemmin nostanut yhtäkään deodoranttia, sillä haluan oikeasti kertoa teille lukijoille tuotteista, jotka todella toimivat. Voin rehellisesti sanoa, etten ole vielä koskaan aiemmin kokeillut yhtäkään täydellisesti toimivaa luonnollista deodoranttia. Käytössäni on jo jonkin aikaa ollut Laveran deodorantti, mutta mielestäni se ei ole toiminut niin täydellisesti kuin deodorantin tahtoisin toimivan. Välillä olen joutunut turvautumaan Erisanin hajusteettomaan antiperspiranttiin, valitettavasti.
 
Huomasin jo jokin aika sitten Ekovistan instagram-tilillä vihjailuja näistä  Schmidt’s dödöistä ja olin niiiin innoissani kun pääsin näitä kokeilemaan! Odotukset olivat todella korkealla, mutta hienoa oli myös se, että odotukset täyttyivät täydellisesti. Kyseessä on nyt sellainen tuote, josta olisin voinut kirjoittaa heti muutaman päivän käytön jälkeen. Halusin kuitenkin kokeilla tätäkin tuotetta hieman pidempään, jotta olisi teille enemmän kerrottavaa!

P3186952

Sain testiin dödöstä molemmat versiot; deo-stickin ja sormin levitettävän version matkakokoisena. Myynnissä on myös matkakokoa suurempi lasipurkki, jonka mukana tulee spaatteli, jonka kanssa massan saa purkista otettua hygieenisemmin. Täytyy sanoa, että molemmat versiot ovat vakuuttaneet täydellisesti, mutta helppoutensa vuoksi sticki on vienyt voiton. Olen monessakin asiassa mukavuudenhaluinen ja sitä olen myös tässä asiassa. Mielestäni stickin käyttö on niin paljon nopeampaa ja helpompaa, kuin dödön levittäminen sormin. Matkakokoinen purkki on muuten mielettömän kätevä pienen kokonsa vuoksi! Näissä kahdessa versiossa erona ei ole pelkästään levitystapa, vaan myös ainesosaluettelo on hieman erilainen. 
 
 
DEO-STICKIN AINESOSAT:
nuolijuuripuuteri
kookosöljy
candelillavaha
karitevoi
ruokasooda
kapryyli/kapriini triglyseridi
eteeriset öljyt
E-vitamiini
vihreä tee -uute
 
PURKIN AINESOSAT:
karitevoi
ruokasooda
nuolijuuripuuteri
kaakaovoi
eteeriset öljyt
E-vitamiini
humalauute
Stickin koostumus on mielestäni hieman kevyempi kuin purkkidödön, mutta kovin suurta eroa niiden käytössä en ole kyllä huomannut. Purkkidödö saattaa olla ehkä aivan hieman teholtaan parempi, mutta stickin kanssa olen nyt pärjännyt noin kuukauden vallan mainiosti jokaisessa tilanteessa. Sen haluan kuitenkin sanoa, etteivät nämä dödöt estä kokonaan hikoilua. Dödöissä onneksi on ainesosia, jotka sitovat kosteutta ja mielestäni sormin levitettävä dödö sitoo kosteutta hieman paremmin kuin sticki. Hajuista ei kuitenkaan tarvitse näitä käyttäessä stressata laisinkaan – vihdoinkin täydellinen dödö on löytynyt!!
 
Saadessani nämä tuotteet testiin, pääsin myös tuoksuttelemaan niitä. Ihastuin heti bergamotin ja limen tuoksuun, mutta myös ylang ylangin ja kehäkukan tuoksu viehättivät. Olen täysin myyty tuolle bergamotin ja limen tuoksuiselle stickille*! Bergamotilla ja limellä on desinfioiva ja ihoa parantava vaikutus. Sain testiin myös matkakokoisen muovipurkin ylang ylangin ja kehäkukan tuoksuisena*. Ylang ylang ja kehäkukka puolestaan rauhoittavat ihoa ja niillä on antibakteerinen vaikutus. Molempien tuoksu on aivan mieletön!

P3106814P3186955

Näitä deodorantteja on saatavilla viittä eri tuoksua (bergamotti-lime, ylang ylang-kehäkukka, laventeli-salvia, kataja-seetri ja tuoksuton) ja kolmea eri applikaattoria (stick, lasipurkki ja matkakokoinen muovipurkki). Mielestäni tuoksuvaihtoehdot ovat aikalailla unisex-tuoksuja. Deodoranttien pakkauksissa on panostettu kestävään kehitykseen ja tyylikkyyteen. Deodorantit sopivat myös vegaaneille ja tuotteisiin on valittu vain laadukkaimpia kasvipohjaisia ainesosia. 
 
Käyttäjälle luvataan, ettei tuote tahraa. Monesti ainakin itseäni ärsyttää deodoranteissa se, että ne sotkevat todella helposti vaatteet ja kuivuvat myös liian hitaasti. Onko mikään niin ärsyttävää kuin se, että kiireessä odottelet deodorantin kuivumista? EI. Näissä deodoranteissa ihanaa on se, etteivät ne tahraa tai tahmaa ja imeytymiseen menee vain hetki – niin ihanaa. Pukeutua voi lähestulkoon heti.

P3186980

Näistä tulee ehdottomasti omat luottotuotteeni. Myös mieheni testasi tuota bergamotti-limeä ja totesi sen toimivan erittäin hyvin!
Nyt on siis vihdoin mahdollista saada käyttöön luotettava deodorantti täysin ilman alumiinia 🙂 Oletteko jo kokeilleet näitä ihanuuksia??


-riikka

 

* saatu blogin kautta testiin (Ekovista)
Postaus sisältää mainoslinkkejä.

 

15 comments

  1. Mulan
  2. Reply

  Voi vitsit, milloinkohan mä pääsen kokeilemaan noita dödöjä? Kuulostavat huipuilta ja joku hyvä ois etsinnässä. Uutta ei ihan heti kehtaisi ostaa, kun pari on nyt kokeilussa tällä hetkellä, vaikkei mikään näistä suurimmaksi lemppariksi ole muodostunut.

  1. Milja
  2. Reply

  Hei! Halusin vain tulla huikkaamaan että pidän todella paljon blogisi konseptista ja on ilo lukea näitä luonnonkosmetiikan esittelyjä (: Myös kauniin yksinkertainen ulkoasu sekä tunnelmalliset kuvat rauhallisine taustoineen miellyttävät silmääni kovasti!
  Jään innolla odottamaan tulevia postauksia (:
  Aurinkoista alkukevättä! – Milja

  1. Anonyymi
  2. Reply

  Mistä näitä saa?

  1. Riikka Erika
  2. Reply

  Noita linkkejä painamalla pääsee Biodellyn sivuille suoraan. Näitä myy myös Ruohonjuuri ja Ekovistan sivuiltakin niitä saa tilattua 🙂

  1. Riikka Erika
  2. Reply

  Heippa Milja! Kiitos hirmuisesti ihanasta ja positiivisesta kommentistasi. On aina todella mukava kuulla, että näistä postauksista on todella jollekin hyötyä/iloa. Ja tottakai on enemmän kuin ok, että lisäsit blogini omiin linkkeihisi! Toivottavasti viihdyt blogini parissa. Otan mielelläni myös toiveita postausten suhteen vastaan, jos jotakin tiettyä tulee mieleen. Sinunkin blogisi vaikutti ihanan inspiroivalta, pitää tutustua siihen ajan kanssa. Aurinkoista kevättä myös Sinulle 🙂

  1. Riikka Erika
  2. Reply

  Sen tuoksu on vaan niiiin ihana!! Ja nämä kyllä tosiaan toimii, ihanaa 🙂

  1. Riikka Erika
  2. Reply

  Heippa Mulan, ihanaa kuulla susta taas täällä blogissa! 🙂 Kanmattaa kyllä ihan ehdottomasti kokeilla näitä, en uskonut että mikään luonnollinen dödö voisi toimia näin hyvin. Mäkin olen yrittänyt kokeilla muutamia, mutta loppuun en ole saanut käytettyä kun ei ole mielestäni toiminut niin kuin toivoisin..

  1. LauraL
  2. Reply

  Ostin itselleni tuon kataja-seetrin (stick) ja se on kyllä ihana, tykkään kovasti puun tuoksusta. Ja toimii! Olen kova hikoilemaan, mutta tämän kanssa ei tarvitse pelätä ikäviä tuoksuja. Kesäksi voisin ostaa bergamotin ja limen tuoksuisen stickin. Pakkausten ulkonäöstä tykkään myös.

  1. Riikka Erika
  2. Reply

  Ihana kuulla, että olet itsekin tykästynyt tähän! On kyllä haastavaa löytää luonnonkosmetiikasta toimivaa deodoranttia, onneksi nyt sellainen on löytynyt 🙂 Bergamotti-lime on aivan ihana!

  1. Anonyymi
  2. Reply

  Jos haluat että blogiasi pidetään mielenkiintoisena pidempään niin kannattaisi päivitellä hieman useammin. Plus se että ihan arkisiakin postauksia voisi tulla eikä aina tuotteista.

  1. Riikka Erika
  2. Reply

  Kiitos kommentistasi anonyymi! Tällainen kirjoittelutahti tässä hetkessä tuntuu itselleni sopivimmalta ja kirjoittelen tätä blogia aina täydellä fiiliksellä. Tiedän, että välillä postauksia voisi tulla hieman nopeammalla tahdilla, mutta nyt mennään tällä meiningillä 🙂 Pääasiassa postailen kyllä tuotteista, mutta eiköhän jatkossa tulla muistakin jutuista kuulemaan! Jos pidät tästä meiningistä, niin pysy ihmeessä kuulolla.

  1. Mona
  2. Reply

  Mä olen anonyymin kanssa samaa mielt'ä siitä, että usein ilmestyvät postaukset ovat aina plussaa MUTTA, toisaalta sun blogissa ihan parasta on juuri 100% upea laatu. Joten mä kannustan jatkamaan fiilispohjalla juuri silloin kun itsestä hyvälle tuntuu ja samalla laadulla mitä tähänkin mennessä. Kyllähän se nyt ymmärtää, että paljon vaivaa nähdyt postaukset itsessään vaatii aikaa, eikä niitä voi vaan tämän tästä laittaa julkaisuun, kun varmasti muutakin puuhaa.
  Eli siis summa summarum jatka omaan tahtiin ihanien postauksien tuottamista:)

  1. Riikka Erika
  2. Reply

  Kiiitos ihana Mona niin tsemppaavasta kommentista!! <3 Olen itse pitänyt blogissani laatua tärkeämpänä kuin sitä, että tekisin postauksia enemmän kuin nyt. Tämä meininki tuntuu nyt sopivalta itselleni tässä "elämänvaiheessa", joten näillä mennään 🙂

Heräsikö ajatuksia?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*