Less is More, again.

P4207898

Nyt olisi taas aika esitellä teille muutama huipputuote Less is More -tuotesarjasta. Less is More on yksi lempparisarjoistani. Rakastun näihin tuotteisiin aina uudelleen ja uudelleen. Käytän hiustenhoidossa myös muita tuotesarjoja, mutta nämä ovat ehdottomia luottotuotteita silloin, kun tahdon panostaa hiuksiini hieman enemmän ja käyttää niihin todella laadukkaita tuotteita. Arkipäivisin käytän melko vähän minkäänlaisia muotoilutuotteita hiuksiini, sillä kun lopetin synteettisten hiusvärien sekä hiusten hoitotuotteiden käytön, ovat hiukseni olleet tietyllä tavalla helpommat kuin ennen. Ne tuntuvat tyvestä asti paksummilta ja terveemmiltä. Hiukseni eivät edes talvella enää sähköisty niin kuin ennen eivätkä ne myöskään likastu ihan yhtä nopeasti kuin aiemmin.
 
P4207920
 
Olen löytänyt Less is More -tuotesarjasta jo aiemmin hyviä tuotteita omille hiuksilleni (lue aiempi postaus tästä). Hiuslaatuja on toki erilaisia eivätkä kaikki tuotteet välttämättä sovi kaikille. Less is More -tuotesarjasta löytyy kuitenkin erilaisille hiuslaaduille kehitettyjä tuotteita, jotta jokainen voisi löytää sarjasta itselleen sopivat hiustenhoitotuotteet.
 
Omat hiukseni ovat jo pitkään olleet kuitenkin melko vaativat ja aiemmin kerroinkin siitä, miten tämä tuotesarja on parantanut suhdettani hiusharjaani, sillä meillä on ollut aiemmin hieman vielä hankalampaa kuin tällä hetkellä. Olen aiemmin käsitellyt hiuksiani synteettisillä hiusväreillä, joka varmasti vaikuttaa hiusteni oikutteluun nyt. Olen nyt noin puolitoista vuotta ollut värjäämättä hiuksiani ja latvoistani kyllä huomaa sen, miten ne ovat kärsineet aiemmista värjäyksistä. Toivottavasti hiusteni hoito helpottuu kun saan kaiken tuon vanhan, kuivuneen ja kovia kestäneen latvan kasvatettua pois. 
 
Ongelmia aiheuttaa hiusteni hoidossa myös se, että hiuksia minulla on paljon, mutta yksi yksittäinen hius ei kuitenkaan ole todella paksu. Lopputulos on siis se, että kun hetkenkin pidän hiuksiani auki, on hiuksistani yhtäkkiä muodostunut yksi iso rasta. Ei niin mukavaa. Se, että latva on myös hieman huonossa kunnossa, ei yhtään helpota tuota asiaa. Pelkästään hiusten pesukin on aiheuttanut ongelmia, sillä vaikka minkälaisia tuotteita suihkussa käyttäisin, ovat hiukseni yleensä aina todella, todella takussa.
 
Hiukseni siis vaativat tällä hetkellä syväkosteutusta sekä ravitsevia ainesosia. Tiivistettynä hiukseni ovat kuivat, tuuheat sekä osittain varmasti myös hauraat. Less is More -tuotesarjasta löytyy erilaisille hiustyypeille hiuksiin jätettäviä hoitoaineita, joista omaksi suosikiksi on osoittautunut Lavender Smooth Balm. Vaikka omat hiukseni ovat paksut ja tuuheat, on tämä matkakokoinen pullo riittänyt omassa käytössäni hyvin. Less is More puhuu taas puolestaan; Less is More – todellakin. Kyseessä on siis hiuksiin jätettävä hoitoaine, jota käytän aina suihkun jälkeen kosteisiin hiuksiin. Tuote helpottaa hiusten selvittämistä ja harjaamista, sekä pehmentää hiusta.

P4207886

Sitten esittelyyn tämä seuraava tuote, yksi Less is More -tuotteiden huipuista, nimittäin Elderflower Salt Spray. Tämä suolasuihke kannattaa kesää ajatellen pistää hankintalistalle jos haluaa luoda helposti raikkaan rantatyylin. Suolasuihke on myös aivan ehdoton valinta silloin, kun haluaa hiuksille kevyttä pitoa, tuuheutta sekä ryhtiä. Itse käytän tätä varsinkin silloin, kun teen lettikampauksia tai haluan rennot lettikiharat. Tämä suolasuihke tekee hiuksiin ihanan mattaisen pinnan ja mielestäni se auttaa hiuksia pysymään puhtaina pidempään. Kuulostaa ehkä oudolta, mutta en erityisemmin pidä siitä, että hiukseni ovat liian kiiltävät ja liukkaat (silloin harvoin kun hiukseni sellaiset ovat). Tällä suolasuihkeella hiuksiin saa mukavasti rakennetta ja “karheutta”.

P4207914

En ole oikeastaan koskaan uskonut tyvikohottajiin, jos uskomisesta voi tässä kohtaa puhua. Vessani kaapissa on aina ollut joitakin tyvikohottajia, mutta oikeastaan ne ovat aina lentäneet roskikseen vanhentuessaan. Olen kyllä niitä aina välillä käyttänyt, mutta vaikka olisin mitä yrittänyt, en ole nähnyt niiden vaikuttavan tyveeni juuri milläänlailla. Kyseessä on siis ollut ainoastaan synteettisiä tuotteita. Nyt olen kuitenkin kokeillut ensimmäistä tyvikohottajaa, joka on 100% luonnollisista raaka-aineista valmistettu. Voin vain todeta, että olen rakastunut! Hiusteni tyvi on ollut paljon ilmavampi siitä lähtien kun olen jättänyt hiusten värjäämisen, mutta silti olen välillä kaivannut pientä nostatusta tyveen.
 
Angelroot Volume Spray on voimakas föönaussuihke sekä tyvikohottaja, joka on muuttanut käsitykseni tyvikohottajista. Tämä tuote antaa sopivasti tukea sekä rakennetta tyveen. Aivan huippu tuote juuri silloin, kun haluaa  luoda ilmavamman lookin. Sellaisina päivinä kun aion olla aamusta iltaan liikenteessä, on tämä ehdoton. Tätä tyvikohottajaa käyttäessä tyveen saa luotua sellaisen rakenteen, että hiukset pysyvät puhtaina ja raikkaina pitkään. Tuote on myös antistaattinen, joten mahdollinen sähköisyys hiuksissa vähenee. Jos toiveenasi olisi siis löytää tuote, jota käyttämällä hiukset eivät mene pitkin päätä, kannattaa tätä tuotteen kokeilua todella harkita.

P4207908

Vuosi sitten luovuin kokonaan hiuslakoista, sillä huomasin hiuslakoilla olevan todella negatiivinen vaikutus ihottumiini. Olin todella vannoutunut käyttämään hiuslakkaa ja ajattelin, etten enää voisi ikinä saada hiuksiani laitettua esimerkiksi juhlia varten ilman hiuslakkaa. Osa tästä ajatuksesta pitikin paikkansa, en pystynyt samalla tavalla laittamaan hiuksiani, mutta en  aiemmin ymmärtänyt sitä, että on myös luonnollisista raaka-aineista valmistettuja hiuslakkoja. Muutamia hyviä olen löytänyt, mutta Less is More on tässäkin aivan omiaan. 
 
Thyme Lacque on aivan ihana timjamilta tuoksuva ponnekaasuton hiuslakka, joka antaa hiuksille vahvaa pitoa sekä kiiltoa. Tässä kyseisessä hiuslakassa pitoa hiuksille antaa esimerkiksi sellakka, joka on luonnollinen kalvomainen aine. Hiuslakoista luonnonkosmetiikan osalta olen oppinut sen, ettei niitä käytetä täysin samalla tavalla kuin synteettisiä hiuslakkoja. Tärkeää on ensinäkin se, ettei hiuksiin suihkuta hiuslakkaa liikaa, sillä siten saa hiuksiin ei-toivotun “likaisen” tunteen. Vain pieni määrä hiuslakkaa saa aikaan voimakkaan pidon ja sähköisyys hiuksissa vähenee. Pidän myös siitä, miten näillä lakoilla saa aikaiseksi hiuksiin toivottua rakennetta ilman, että hiuksista tulee ns. “kovat”. Kyseistä lakkaa kannattaa suihkuttaa tasaisesti kuiviin hiuksiin sekä muistaa se, ettei hiuksia voi muotoilla kuin hetken suihkuttamisen jälkeen. Aivan ihana tuote timjamin tuoksulla varustettuna!

P4207901
P4207902
P4207922

Olen jo aiemmin kertonut muutamaan otteeseen ajatuksistani tätä tuotesarjaa kohtaan. Suurta rakkautta näitä tuotteita kohtaan tunnen myös siksi, että valikoimassa on käsittääkseni lähes kaikista tuotteista myös matkakokoja (kuvissa kaikki tuotteet ovat matkakokoja). Ei siis aina tarvitse ostaa isoa pulloa kokeillakseen sopiiko jokin tuote juuri omille hiuksille. Valikoimaan voit käydä vielä paremmin tutustumassa Greelips Beautyn verkkokaupassa täällä tai paikanpäällä Greenlips Beauty-putiikissa Turussa. Olen ennenkin hehkuttanut teille putiikin uskomattoman hyvää palvelua sekä niin iloisia ja aurinkoisia tyyppejä siellä! Tykkään kovasti putiikin meiningistä ja voisin aina vaan hehkuttaa uudelleen ja uudelleen 🙂

P4207946
P4207925lessismore

Huomatkaa muuten myös, että valikoimasta löytyy tuo ihana Less is More -kestokassi, joka on valmistettu 100%:sta reilun kaupan luomupuuvillasta.
 
 
Millaisia hiustuotteita itse käytät? Kuulisin mielelläni muidenkin lemppareista lisää! 🙂
 
 
-riikka
 
 
 
 
Tuotteet saatu (Greenlips Beauty).

 

2 comments

    1. Riikka Erika
    2. Reply

    Sitä se on, ehdottomasti! Ja myös koukuttava, tekisi mieli koko ajan kokeilla lisää tuotteita kun niitä sarjasta löytyy hirmuisesti. Tuollaisella matkakoolla on kyllä mukava ensin kokeilla, että tykkääkö tuotteesta ennen kuin ostaa ison putelin! 🙂

Heräsikö ajatuksia?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*