Bohoillaan!

P5028121

Nyt on kuulkaa täällä kunnon bohoilu alkanut ja nämä ihanuudet alkavat vallata omaa meikkipussiani! Taidettiin elää maaliskuun loppupuolta kun nämä ihanuudet saapuivat Turun keskustan Ruohonjuureen. Itse tietysti innoissani menin sinne heti hypistelemään ihania uutuuksia, sillä olin aiemmin ollut kovin kiinnostunut näistä meikeistä, mutta en ollut vielä päässyt mihinkään testailemaan niitä. Voi kuulkaa, oisin voinut ostaa hyllyt tyhjiksi näistä. Boholta löytyy paljon mielenkiintoisia tuotteita ja aivan ihania sävyjä.
 
Kyseessä on ranskalainen meikkisarja, joka tarjoaa korkealaatuisia sekä niin ihanan värikkäitä meikkejä. Värien lisäksi Bohon pakkaukset puhuttelevat kovasti; pakkauksissa käytetään mahdollisimman paljon pahvia sekä lisäksi lasia ja saarnipuuta. Bohon meikit ovat erityisen laadukkaita ja kestäviä. Tuotteisiin on käytetty paljon myös luomulaatuisia raaka-aineita. Mikä parasta, tuotteet ovat myös mukavan edullisia. Mielestäni on aivan ehdottoman hieno ajatus, että pakkauksiin ei kuluteta materiaalia paljon, vaan panostetaan enemmänkin itse tuotteeseen ja sen laatuun. 

P5028130

Päästyäni hypistelemään näitä ihanuuksia, rakastuin heti! Olin erittäin positiivisesti yllättynyt siitä, miten runsas pigmenttisiä nämä tuotteet ovat. Melko usein ostan nykyään mattameikkejä meikkipussiini. Valitettavaa on kuitenkin se, ettei mattameikkejä ole mielestäni kovinkaan paljon tarjolla. Bohossa rakastuin samantien siihen, että saatavilla on paljon myös paljon mattavärejä. Olen jo kauan etsinyt mattaluomivärejä, nimenomaan vaaleaa ja tummanruskeaa. Boholta löytyi aivan täydelliset sävyt; vaalea Vanille ja tummanruskea Cacao. Näissä luomiväreissä on kyllä niin runsaasti pigmenttiä ja näillä saa luotua niin arkimeikin kuin juhlameikinkin.

P5028128
P5028149
P5028145


Poskipunissakin rakastan puhtaita, mattaisia sävyjä. Käytän kyllä välillä myös poskipunia, joissa on hieman kiiltoa, joka antaa kyllä ihanaa heleyttä poskipäille. Siltikin, mattaiset sävyt puhuttelevat useasti varsinkin arkikäytössä enemmän.  Kuten aiemmin olen kertonut, oranssihtavat sävyt päätyvät helposti meikkipussiini. No, arvata saattaa, että Boholta löytyi tähänkin täydellinen valinta, nimittäin poskipuna sävyssä Corail. Poskipunan sävy on hyvin täyteläinen eikä siinäkään pigmenttiä ole säästelty.
 
Mattaiset meikit ovat kyllä ihania, mutta korostaminen kiiltopuutereilla viimeistelee meikin ja tuo kevyttä hehkua iholle. Bohon maapuutereita käytetään aurinkopuuterin tapaan. Maapuutereissa käytetään maasta saatavia rautaoksideja, jotka kuumennetaan tietynlaisessa saviuunissa. Tuolloin tuotteille syntyy ainutlaatuinen väri. Bohon maapuuterit ovat jotenkin kiehtovia; mitä enemmän maapuuteria työstää iholle, sen hehkuvampi lopputulos on. Omaan meikkipussiini ostin maapuuterin vaaleassa sävyssä Terre D’Opale

P5028141
P5028135
P5028181

Boholla on myös ihanan sävyisiä kynsilakkoja valikoimassa. Näissä kynsilakoissa ei ole käytetty yleisimpiä haitallisia eikä allergisoivia ainesosia. Bohon kynsilakat jaetaan kahtia niiden sisältämien ainesosien perusteella. Ne ovat joko 7free tai 8free -lakkoja. 8free lakat eivät sisällä tolueenia, formaldehydiä, diputyyliä, ftalaattia, formaldehydihartsia, parabeeneja, ksyleeniä, kamferia eikä hartsia. 7free kynsilakat ovat muuten samanlaisia, mutta ne voivat sisältää pieniä määriä hartsia. Ihastuin heti Bohon kynsilakkoihin ne nähtyäni, sillä kynsilakkapullojen korkit ovat valmistettu saarnipuusta. Katsokaa nyt miten ihana tuo on! Kaikki saatavilla olevat sävytkin ovat ihania, mutta itse ihastuin eniten tähän kyseiseen Blume nudesävyyn. Tämä kynsilakka on todella helppo levittää tasaisesti kynnelle eikä kuivumiseenkaan mene kovinkaan kauaa.
 

P5028185
P5028179

 
Huomatkaa muuten myös ihanat sävyt Bohon huulipunissa! Itse haluaisin seuraavaksi kokeilla Bohon meikkivoidetta, mineraalimeikkipohjaa sekä ripsiväriä. Oikeastaan voisin kokeilla vaikka kaikkea! 😉 Oletteko te muut ehtineet jo Bohoilla?
 
 
-riikka

 

7 comments

  1. Heleää
  2. Reply

  En ole vielä kokeillut, mutta kiinnostaa! Hinnatkin ovat kohdillaan. Ainakin sain tästä postauksesta idean ostaa siskon polttareihin jonkin kynsilakan, jolla voi sitten lakata varpaankynnet saunaillan yhteydessä. Meillä on muutenkin luonnonkosmetiikka-teema. 🙂

  1. Riikka Erika
  2. Reply

  Hinnat ovat kyllä näissä tosiaan kohdillaan! Aivan ihana teema teillä polttareissa, jes! 🙂 Mukavaa jos sait tästä yhden idean lisää polttareita varten.

  1. Anonyymi
  2. Reply

  Meikki video postaus!! ☝?️

  1. Mulan
  2. Reply

  Vielä aika vähän, mutta olen tosi kiinnostunut sarjasta ja sen tuotteet vaikuttavat mahtavilta, mitä olen muista blogeista siitä lukenut. 🙂 Tykkään tosi paljon sarjan periaatteista ja arvomaailmasta. Edullisuus on aina iso plussa, on hienoa, että mahdollisimman monella olisi varaa laadukkaaseen luonnonkosmetiikkaan!

  Mulla on itse Boholta poskipuna, josta olen tykännyt kovasti ja meikkipuuteri, joka myös on ollut mieleinen, mutta pakkaus on niin kamalan pieni, että se kuluu hujauksessa. 🙁

  1. Riikka Erika
  2. Reply

  Sama juttu, periaatteet ja arvot on kunnossa 🙂 Ja pakkausmateriaalit <3 Itse en ole vielä kokeillut sitä meikkipuuteria. Poskipuna sekä maapuuteri vaikuttavat sen sijaan siltä, etten ihan heti saa kyllä kulutettua loppuun!

  1. Camilla S
  2. Reply

  En ole itse vielä kokeillut, mutta varmasti vielä kokeilen!:) löysin vasta blogiisi ja pakko sanoa että ihana blogi sinulla!:)

  1. Riikka Erika
  2. Reply

  Moikka Camilla! Ehdottoman lämpimästi suosittelen bohoilemaan 😉 Ihanaa, että löysit blogiini ja kiitos paljon positiivisesta palautteesta! Toivottavasti viihdyt blogini parissa.

Heräsikö ajatuksia?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*