Häähumussa

P5078355
P5078348

Tällä hetkellä ajatukset pyörivät melkolailla häissä, enemmän tai vähemmän. Häissämme olemme halunneet luottaa monissa asioissa ammattilaisiin, mutta häämeikin haluan tehdä itse. Käytän nykyään meikkaamiseen melko paljon aikaa, sillä haluan harjoitella ja haluan löytää juuri sen The Meikin, jonka haluan sinä päivänä tehdä. Hääkampauksen olen valinnut ihanan ystäväni Susannen tehtäväksi, sillä hän on tehnyt aiemmin muutamaankin otteeseen juhlakampauksen minulle ja on niissä älyttömän taitava. Hieman reipas viikko sitten vihdoin ja viimein pääsin siihen odotettuun koekampaukseen! Tekisi ihan hirveästi mieli jo julkaista kuvia kampauksesta ja meikistä yhdessä, mutta mennään tällä meikillä nyt vaan kuitenkin tässä vaiheessa. 😉 Kampaus oli joka tapauksessa niiiin ihana, että olisin voinut jo astella alttarille tuona päivänä!

Hiustenmuotoilussa luotan nykyään pääasiassa Less is More -tuotesarjaan. Voit käydä lukaisemassa vinkit hiustenmuotoilutuotteista tästä. Käytän siis monesti muitakin tuotteita hiuksiini varsinkin arkena, mutta kun haluan todella panostaa hiustenmuotoiluun, käännyn Less is Moren puoleen. Toiveeni tietysti myös hääkampauksessa on se, ettei hiuksiini käytettäisi synteettisiä aineita. Tämä ensinäkin siksi, että ihooni saattaa tulla melko rajujakin ärsytysreaktioita esimerkiksi hiuslakoista enkä tietystikään halua hääpäiväni menevän pilalle niiden vuoksi. En ole niin pitkään aikaan käyttänyt muita kuin luonnonkosmetiikan tarjoamia tuotteita, etten enää myöskään tiedä miten kovasti ihoni saattaa reagoida synteettisiin tuotteisiin. Toisaalta en myöskään haluaisi rasittaa hiuksiani nyt synteettisillä tuotteilla, sillä hiukseni ovat jo ehtineet todella hyvin puhdistua synteettisistä ainesosista.

P5078360

Koekampaukseen mennessäni vein siis mukanani kaikki Less is Moren lempparituotteeni ja ilokseni Susanne otti hyvinkin positiivisesti tuotteet vastaan ja oikeasti jopa innostui niistä. 😉 Saimme tehtyä pelkästään mascobadogeelillä sekä timjamilakalla aivan mielettömän pysyvän kampauksen! En keksi siis enää yhtäkään syytä käyttää synteettisiä hiustenmuotoilutuotteita. Ajattelin aiemmin, etten saisi kestävää hääkampausta pelkästään luonnonkosmetiikkaa käyttämällä, mutta nyt olen kyllä asiasta täysin toista mieltä!

P5078372

Hääpäivänä itselleni on aivan ehdottoman tärkeää se, että näytän täysin omalta itseltäni. Olen muutaman kerran ollut meikattavana enkä ole lopputulokseen ollut täysin tyytyväinen. Tämän vuoksi siis haluan tehdä häämeikin itse. Aloin tietysti myös googlailemaan muiden ajatuksia häämeikistä ja löysin paljon keskusteluja siitä pitäisikö morsiamen luottaa häämeikin teossa ammattilaisen taitoihin vai voiko morsian itse tehdä oman häämeikkinsä. Itse olen asiasta sitä mieltä, että jokainen morsian tehköön juuri niin kuin itse haluaa ja mikä parhaimmalta tuntuu! Näissä asioissa on turha mennä miettimään muiden mielipiteitä. En siis todellakaan itse ole huippumeikkaaja, mutta pidän kuitenkin tärkeänä juuri sitä, että meikki on omaa käsialaani. Ammattilainen varmaan voisi tätäkin meikkiä varmasti suuresti kritisoida, mutta ainakin oma oloni on hyvä ja turvallinen tässä meikissä.

Nykyään en osaa meikata silmiäni kovinkaan vahvasti, joten kevyt silmämeikki häissä tulee olemaan itselleni se oikea vaihtoehto. Olen varmaan aiemminkin muutamaan otteeseen maininnut miten rakastan käyttää huulipunia. Niillä saa todella helposti väriä kasvoille ja käytän lähes päivittäin nykyään huulipunaa. Häämeikkiäkään en siis varmasti osaa tehdä pelkällä huulikiillolla. Häämeikissä ensisijaisen tärkeää on tietysti laadukkaat ja kestävät meikit. Koko tämä kevät on ollut täynnä meikkien testailua ja olen meikannut enemmän kuin koskaan aiemmin juurikin siksi, että löytäisin juuri ne oikeat meikit häämeikin tekoon. Häämeikissä tulenkin luottamaan suurilta osin Zuiin meikkeihin, jotka ovat vaan niiiin hyviä! 🙂

P5078351

Mielipiteitä, ajatuksia ja vinkkejä otetaan mielellään vastaan! 🙂
Onko muita häähumussa eläjiä? Täällä nimittäin ollaan jo ihan täpinöissä kuten viimeisestä kuvasta taitaakin nähdä!


-riikka

8 comments

  1. Henna
  2. Reply

  Niin ihana ja luonnollinen meikki!

  Minulla on kyllä melko ikävä mielikuva ammattimeikkaajista. Itse en ole koskaan ollut toisen meikattavana, mutta kavereiltani löytyy negatiivisia kokemuksia. Jotenkin outoa että ammattimeikkaajista kuulee niin usein huonoa palautetta! Ehkä vieraan ihmisen on hankala luoda toiselle meikki, jossa voi tuntea olonsa kotoisaksi ja omaksi itsekseen?

  Minäkin olen haaveillut häämeikin meikkaamisesta itse. Ja kaverini opiskelee tällä hetkellä kosmetologiksi, hänen taitoihinsa voisin myös luottaa 🙂 Onneksi asia ei ole itselleni ajankohtainen, vielä ehtii hyvin miettiä!

  1. Riikka Erika
  2. Reply

  Voi kiitos ❤ No älä, neljä viikkoa ja mä oon jo ihan innoissani, tahtoo jo ? Paitsi että pieni stressikin meinaa päästä iskemään..

  1. Riikka Erika
  2. Reply

  Kiitos Henna kommentistasi! ? Haluan, että meikki hääpäivänä olisi juurikin luonnollinen. Olen itsekin kuullut aika paljon niistä negatiivisista kokemuksista ja fiiliksistä. En tiedä johtuuko se vaan oikeasti siitä, ettei itse meikkaa samalla tavalla kuin ammattilainen. Itsellänikin olisi kyllä kaveri, jonka taitoihin olisin luottanut ja oltaisiin varmasti päästy yhteisymmärrykseen meikistä. Vaikka asia ei itsellesi olisikaan ajankohtainen juuri nyt, kannattaa tuota silti jo miettiä ja aina saa ja pitää haaveilla! 😉

  1. Ann-Christine
  2. Reply

  Niin kaunis hymy sulla!! Voi miten nätti morsian tulet olemaan 🙂

Heräsikö ajatuksia?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*