RELAXING.

Luulenpa, että meistä kaikki tietää miltä stressi pahimmillaan voi tuntua. Tällä hetkellä tuntuu, että olen stressaantuneempi kuin aikoihin enkä osaa käsitellä tällaista stressiä. Välillä pelkästään arjen kiireet painaa päälle niin kovasti, että stressi saattaa syntyä pelkästään siitä. Täällä kuitenkin nyt suurinta stressiä aiheuttaa häät ja ajanpuute. 

On mielestäni melko normaalia, että stressaamme pienistäkin asioista välillä kovasti, mutta tärkeää olisi osata myös purkaa stressiä ja käsitellä se ja tärkeintä: koittaa välillä myös rentoutua ja irtautua niistä asioista, jotka aiheuttavat stressiä. Itse yritän nyt hieman irtautua stressiä aiheuttavista tekijöistä ja antaa enemmän aikaa muille asioille, jotta pystyn taas kunnolla keskittymään olennaiseen.

Olin varannut eiliselle kasvohoidon Greenlips Beautyn luomuhoitolasta ja ihan muutamassa päivässä ehdin tuonkin ajan jo melkein unohtamaan. Olin suunnitellut jo meneväni suoraan kotiin nukkumaan päiväunia, jotka todella olisivat tulleet tarpeeseen. Töiden jälkeen kuitenkin kiiruhdin Greenlipsiin ja pyrin nauttimaan tuosta ajasta ja purkamaan omaa stressiäni pienellä hemmotteluhetkellä. Voin kertoa, että tuo hetki tuli todella, todella tarpeeseen. Ensinäkin aivan ihanaa päästä makoilemaan puoleksitoista tunniksi kasvohoitoon, johon kuului myös ihanaa hierontaa. Taisin olla myös oikeasti todella väsynyt, sillä nukahdinkin muutamaan otteeseen hoidon aikana. 

Olin siis varannut itselleni Täydellisen kasvohoidon, johon kuului alkupuhdistus, höyrytys, kuorinta, mekaaninen puhdistus, hieronta, naamio ja loppuvoiteet. En edes muista koska viimeksi olisin käynyt kasvohoidossa enkä tosiaan tiennyt, että se voi olla niiin ihanaa! Kasvohoidon minulle teki ihana Milla, jolla oli tosiaan hieronnan taito hyppysissä. Kasvohoidon aikana jopa mietin, että miksi en panosta itseeni useammin näin. Voin suositella lämpimästi teille kaikille tuota kasvohoitoa, varsinkin jos olet stressaantunut ja väsynyt, ihosikin on hieman stressaantunut ja väsynyt ja haluat ottaa aikaa itsesi hemmotteluun. Hinnaston löydät täältä.

Kasvohoitoihin Greenlipsin luomuhoitolassa käytetään Atelier Des Delices tuotesarjaa, joka on ranskalainen ammattilaiskosmetiikkasarja. Tuoksut tuotteissa oli todella mielyttäviä ja ihania, mutta eivät kuitenkaan liian vahvoja. Sarjasta löytyy jokaiselle ihotyypille oma tuotelinjansa; PURMAT tasapainottava hoitolinja, HYDRA kosteuttava hoitolinja, SENSI herkän ihon hoitolinja, JEUNESSE anti-age hoitolinja ja JEUNESSE + ikääntyneemmän ihon anti-age hoitolinja. Näitä tuotteita voi ostaa myös kotihoitoa varten putiikin puolelta. Tuotesarjata löytyy myös erityisiä täsmätuotteita, joita on hankalaa luonnonkosmetiikasta löytää – vau!

P3187040
P1245821Aivan mieletöntä, miten tuo kasvohoito ihanassa hoitolassa vaikutti niin paljon omaan mielialaan ja fiilikseen.
Miten te hoidatte stressiänne? Vinkkejä otetaan ehdottomasti vastaan! 🙂


-riikka
4 comments

  1. Lotta Niemi
  2. Reply

  … Niin, ja tarkoitus olis varata tohon loman alkajaisiksi kasvohoito!?

  1. Lotta Niemi
  2. Reply

  Mä uskaltauduin vihdoin vierailemaan kyseisessä liikkeessä pari viikkoa sitten. Mun iho oli päässyt karmeaan kuntoon, normituotteilla kun pesi ja meikkasi, niin tuntui, kuin jotain myrkkyä olis naamalle sivellyt.. ? Ostin puhdistustuotteita ja Barefaced beautyn mineraalipuuterin sekä Coleur Caramelin ripsarin. Iho on voinut todella paljon paremmin! Tuntuu, että se myös näyttää jotenkin kirkkaammalta! Ihan kokonaan ei ole ongelmat poistuneet, mutta parempaan päin ollaan menossa, ehdottomasti! ?

  1. Riikka Erika
  2. Reply

  Jes!! Ihana kuulla, että uskaltauduit sinne ja löysit hyviä tuotteita. Se on kyllä niin inhottavaa kun omakin iho reagoi todella voimakkaasti vuodenaikojen vaihtumiseen, stressiin, unettomuuteen jne. Ostin itsekin muutamia viikkoja sitten juuri tuon Barefaced beautyn meikkipohjan ja voi että miten hyvä se onkaan. Niin paljon pigmenttiä ja tuntuu iholla niin hyvältä. Eikä todellakaan kuivata! Suosittelen ehdottomasti kyllä tuota kasvohoitoa, nyt on paljon kirkkaampi iho. ? Mitä oot tykännyt siitä ripsarista??

  1. Lotta Niemi
  2. Reply

  Ei kyllä kuivata mullakaan,ei yhtään! Vähän pelkäsin syksyn huonojen Flow-kokemusten takia, mutta turhaan! ? Ripsari on ihan ok. Mulla on se tuuheuttava versio, ja se on aika märkä, joten totuttelemista se vaatii.

Heräsikö ajatuksia?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*