Nappaa meikkivinkit lomalle!

Huh, ihana häämatka on nyt vietetty Santorinin lämmössä ja Oian aivan mielettömän kauniissa maisemissa. Tuntuu kuin olisi palannut postikortista tosielämään. Santorinilla oli aivan mielettömän kuuma koko meidän viikon kestäneen loman ajan ja meikkaaminen lomalla tuntui välillä hieman haasteelliselta kun iho oli hieman kostea ilmasta johtuen koko ajan. Ennen matkalle lähtöä pakkaaminen oli hieman hankalaa, sillä olen tottunut käyttämään meikkejä fiiliksen mukaan niin, että mitä nyt sattuu isosta meikkipussista käteen tarttumaan. Nyt jouduin tosissani miettimään millaisia tuotteita ottaisin mukaan, sillä halusin laukun olevan mahdollisimman kevyt ja mukaan oli siis otettava vain ne tarpeelliset. Huomasin, että blogin puolella oli kyselty meikkivinkkejä mahdollisia lomamatkoja varten. Tässäpä niitä nyt siis tulee, toivottavasti teille on jotakin hyötyä näistä!

P6269868

 

Pakkaa huolella!

Lomalla ei jaksa välttämättä käyttää kovin paljoa aikaa meikkaamiseen eikä mielestäni siihen ole edes tarvetta. Kevyt, freessi meikki näyttää todella hyvältä varsinkin muutaman päivän lomailun jälkeen kun iho on saanut hieman tervettä väriä. Älä siis täytä turhaan matkalaukkua kaikilla mahdollisilla meikeilläsi, vaan mieti tarkkaan millaisia tuotteita haluat käyttää. Ota mukaan hyvä mineraalimeikki, aurinkopuuteri, poskipuna, ripsiväri, kulmakynä, pari lempparihuulipunaa sekä esimerkiksi vain yksi luomiväri, jolla saa ihanaa kesäistä hehkua luomille. 

P6269888

 

Meikkipohja

Jos olet matkustamassa jonnekin ihanan lämpimään maahan, kannattaa ehdottomasti valita meikkipohjaksi jokin ihollesi sopiva mineraalimeikki. Mineraalimeikin alle levitin joka päivä kasvoille tarkoitettua Acorellen aurinkosuojabalmia* (SK 30). Tämä voide toimikin itseasiassa aamuisin ainoana “kosteusvoiteena”, jota kasvoilleni laitoin. Tuo aurinkosuojabalmi on melko rasvaisen tuntuinen iholla aluksi, mutta silti mielestäni tarpeeksi kevyt eikä imeytymisessäkään mene kovin kauaa.
 
Ihanan mattaisen tunteen iholle sai vielä kun levitti hieman mineraalimeikkiä. Itse suosin nyt keväällä Uoga Uogan mineraalimeikkipohjaa sävyssä Champagne, sillä siinä on ihanan paljon pigmenttiä, mutta iholle jää silti freesi ja iho tuntuu edelleen lähestulkoon siltä, ettei siinä olisi lainkaan meikkiä. Mineraalimeikki sopii todella hyvin käytettäväksi kesäisinä hellepäivinä, sillä se antaa ihon hengittää eikä tuki myöskään ihohuokosia. Kyseinen mineraalimeikkipohja sisältää myös allantoiinia, joka suojaa ihoa. Tässä tuotteessa on myös luonnollinen mineraaliaurinkosuoja, joten ihan täykkäri valinta matkalle mukaan sekä ihan vaan täällä Suomen lämmössä käytettäväksi!

P6269870

Aurinkopuuteri + poskipuna

Ilmeen saa helposti piristettyä aurinkopuuterin sekä poskipunan avulla. Niitä kannattaa mielestäni käyttää melko kevyesti, sillä oman ihon hehkuminen varsinkin pienen ruskettumisen jälkeen on suotavaa näkyä. Aurinkopuuteri antaa ihanan säväyksen ruskettuneelle iholle, me like. Jos esimerkiksi olet jonain päivänä hieman laiskempi meikkaamaan, pelkästään aurinkopuuterilla, ripsivärillä sekä huulipunalla pääsee pitkälle. Itselläni mukana olivat Laveran aurinkopuuteri sekä Bohon ihana poskipuna, sävy Corail

P6269838

Silmät + kulmat

Silmämeikin tahdon lomalla olevan todella kevyt sekä huomaamaton. Ensinäkin, päivällä noin 33 asteen helteessä ei halua pitää silmämeikkiä rajauksineen, sillä se kuitenkin jossakin vaiheessa menisi suttuisen näköiseksi. Oma kehoitukseni onkin ottaa mukaan hyvä ripsiväri ja yksi vaaleahko luomiväri, jossa saa olla esimerkiksi hieman kuultoa; sopii täydellisesti ruskettuneelle iholle. Jos tiedät jonakin iltana tahtovasi panostaa hieman enemmän silmämeikkiin, nappaa mukaan myös rajauskynä, joka pysyy hyvin paikallaan (oma suosikkini on Benecos). Matkalle mukaan kannattaa ottaa oikeasti hyvä ripsiväri, joka ei petä kosteammassakaan ilmastossa. Olen aiemminkin jo hehkuttanut teille kuinka hyvä Zuiin Maxi Lashon. Toimi tuolla helteessäkin aivan täydellisesti, se ei leviä eikä varise. Täydellinen siis matkalle mukaan. 

Kulmien meikkaaminen ei ole koskaan ollut niin helppoa kuin nykyään! Kehottaisin kaikkia hankkimaan itselleen Zuiin kulmakynän, ei vain ole vastaan tullut yhtäkään niin hyvää kulmakynää. Muotoilu kynässä on aivan täydellinen ja se pysyy terävänä sen vuoksi aina. Kynällä ei myöskään saa tehtyä vahingossa liian tummaa kulmameikkiä, koska se ei ole yhtä pehmeä niinkuin jotkut aiemmin käyttämäni ovat olleet. Kulmameikki pysyy aamusta yöhön saakka paikallaan ja lopputulos on ihanan luonnollinen. Kynästä on saatavilla kaksi sävyä, Coco ja Taupe. Itselläni on käytössä tummempi sävy Taupe.

P6290464

Huulet

Nappaa mukaan lempparihuulipunasi tai huulikiiltosi. Lomalla en jaksanut käyttää rajauksia vaan huitasin punaa huuliin huolettomasti. Jos tahdot pitää meikkipussin kevyenä ja ottaa vain tarpeelliset mukaan, mutta jos olet intohimoinen huulipunan käyttäjä (niin kuin minä), nappaa mukaan muutama eri sävyinen huulipuna. Näin pystyt helposti eri päivinä tekemään erilaisen meikkilookin pelkällä huulipunan vaihdolla. Täytyy myöntää, että itselläni niitä huulipunia lähtikin sitten taas niin monta, että meikkpussin keveys hieman kärsi, mutta yritys hyvä.. 🙂
P6269834
 
Oletteko te päässeet jo lomailemaan tänä kesänä? Millaisia meikkejä käytätte kesäisin? 🙂
Täällä aletaan pikkuhiljaa palaamaan maan pinnalle kaiken häähässäkän jälkeen. Ihana olla taas kotona. Häitä on nyt aivan ihana muistella ja saimmekin jo ison kasan valokuvia katseltavaksi. Seuraavaksi alan kirjoittelemaan teille tarkemmin siitä, miten häämeikki loppujenlopuksi toteutui. 
 
 
Ihanaa aurinkoista viikkoa kaikki!
 
 
 
-riikka
 
 
 
* tuote saatu blogin kautta
Postaus sisältää affiliate-linkkejä.

2 comments

  1. Ann-Christine
  2. Reply

  Siis miten saat sen Zuiin kulmakynän pysymään terävänä? 😀 Mä tykkään siitä muuten hirveästi, mutta mulla se menee käytössä ihan pyöreäksi 😀 Jos taas pidän sitä terää "lyhyenä", hinkkaa sen hylsyn reunat ihoa :/

  1. Riikka Lilja-Niemi
  2. Reply

  En määä tiedä! Se vain pysyy mulla lähestulkoon aina sellaisena terävänä, muttei tietenkään sellaisena kun normi kulmakynä kun sen terottaa. Ilmeisesti käytän sitä just hyvin sillai viistossa, että kuluu molemmilta puolilta ja silloin tulee keskeltä teräväksi. 🙂

Heräsikö ajatuksia?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*