Huulipunasalaisuuksia

DSC_1065

Vielä muutama vuosi sitten en omistanut yhtäkään huulipunaa, lähinnä nauroin jos joku edes puhui huulipunan käytöstä.
 
Päiväni on pilalla jos olen unohtanut huulipunan kotiin eikä laukun pohjalta löydy yhtäkään huulipunayksilöä (harvinaista mutta).
 
Ihmettelen miten joku voi edes olla käyttämättä huulipunaa!

DSC_1005

Omistan tällä hetkellä aivan liian monta huulipunaa enkä saa varmastikaan niitä kaikkia käytettyä loppuun ennen parasta ennen -päivää.
 
Lähestulkoon kaikki huulipunani ovat sävyltään persikkaisia tai ainakin hieman oranssihtavaan taittavia.
 
En osaa tehdä kosmetiikkaostoksia niin, etten ostaisi yhtäkään huulipunaa. Vaikka niitä kotoa jo löytyykin liian monta.

DSC_0997

Jokaisesta laukustani löytyy yleensä vähintään yksi huulipuna. Monesti saattaa yllättyä kun joku kadoksissa ollut yksilö löytyy 😉
 
Tahtoisin oppia joskus käyttämään rohkeampia, kylmempiä sävyjä.
 
Rakastan huulipunissa erityisesti mattaisia sävyjä.

DSC_1063
DSC_1087

Käytän vain harvoin rajauskynää ja yleensä huulipunan levittäminen tapahtuu melko huolettomasti.
Yhdistelen joskus kahta huulipunaa tahtoessani hieman vaihtelua!
 
Sottaan liiankin usein hampaani huulipunalla, mutta olen koittanut parantaa tapani sen suhteen. 
 
Olen voinut paremmin sen jälkeen kun olen vaihtanut huulipunani luonnonkosmetiikkaan. Osa huulipunasta nimittäin kulkeutuu väkisinkin ruuansulatuskanavaan.

Olen hiljaa kun kuulen jonkun puhuvan, ettei saa käytettyä huulipunia ikinä loppuun saakka. Minä nimittäin saan ja helpostikin! Tällä hetkellä niitä on vain niin monta, ettei niitä kaikkia pysty käyttämään loppuun.. 🙂

DSC_1090
DSC_1058


Tämän kuvissa esiintyneen ihanan Absolution -huulipunan löydät täältä
 
-riikka
 
Postaus sisältää mainoslinkkejä.

 

4 comments

  1. marika loimulahti
  2. Reply

  Olen varmaa ainoa bloggaaja joka ei käytä punaiseen taitavia huulipunia 🙂 käytän kyllä huulipunaa, mutta enimmäkseen nuuden eri sävyjä

  1. Riikka Lilja-Niemi
  2. Reply

  Hehe, et varmastikaan ainoa mutta.. 🙂 Nude on kyllä yksi niistä mille itse taas melkeen voisi sanoa ettei nevöevö. Katotaan mikä meininki joskus myöhemmin, joudunko syömään sanani.. 😀 Mutta sulle se kyllä sopiikin!

  1. Anonyymi
  2. Reply

  Käytätkö vielä joitakin puhdistus aineita säännöllisesti? Huomaan ettei aikasemmin kertomasi näppyläisyys ole kamalasti hävinnyt. Tuottavatko ne aineet tulosta sulla?

  1. Riikka Lilja-Niemi
  2. Reply

  Käytän kyllä aina iltaisin puhdistustuotteita iholleni. Parhaiten iholleni on sopinut todella hellät puhdistustuotteet, joten olen luopunut kokonaan tuotteista, jotka on tarkoitettu epäpuhtaalle iholle. Tällä hetkellä käytössä on Cattier Parisin puhdistusmaito, taitaa olla jo kolmas pullo menossa.. 🙂 Epäpuhtaudet ihollani on kyllä itseasiassa aika paljonkin vähentyneet, mutta oman ihon kuntoni on kyllä hyvinkin vaihtelevaa. Tällä viikolla ihoni voi olla todella hyvä kun taas viikon päästä saattaa näppyjä ilmaantua, hormonit yms vaikuttavat niin paljon. Toivottavasti löydät omalle iholle sopivan tuotteen, jos kärsit epäpuhtauksista!

Heräsikö ajatuksia?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*