Kuivan ja herkän ihon uusi lemppari

lavender6

Keväällä Ekovistan logo ja ulkoasu muuttuivat ja ne saivat uuden, pirteän tyylikkään ilmeen. Erityisesti pidän siitä, että Ekovistalla on nyt kolme tuotelinjaa Clean, Pure sekä Super, jotka ikäänkuin selkeyttävät mielestäni koko Ekovista brändiä.
 
Pure by Ekovista – Ecocert sertifioidut ihonhoitotuotteet
Clean by Ekovista – Luonnonmukaiset hygienia- ja puhdistustuotteet
Super by Ekovista – Luomuruokatuotteet, ravintolisät ja superfoodit
Keväällä myös nämä uudet, ihanat Clean by Ekovista -tuotelinjan Konjac kasvosienet saapuivat kauppoihin. No, ihan ensinäkin tämä ulkoasu mielyttää omaa silmääni, nuo pakkaukset ovat aivan super tyylikkäitä. Ihana ajatus näissä on myös se, että tuon pahvisen pakkauksen voit käyttää uudelleen johonkin aivan muuhun tarkoitukseen, mitä ikinä sitten keksitkään. Näitä konjac kasvosieniä on saatavilla neljää erilaista, joista omansa voi valita oman ihotyypin mukaan. Itse valitsin testiin itselleni laventeli sienen, joka sopii erityisesti juuri kuivan ja herkän ihon hoitoon. 

 
Konjac sienissä parasta on mielestäni se, että ne iskevät monta kärpästä yhdellä iskulla. Yhdellä sienellä kuorit ja puhdistat hellästi kasvojen herkän ihon sekä samalla sieni kosteuttaa, rauhoittaa, suojaa ihoa ulkoisilta ärsykkeiltä sekä palauttaa ihon normaalin pH-tasapainon. Unohtamatta tietenkään aromaterapeuttisia vaikutuksia!

lavender5
lavender3

Ekovistan Konjac sienet ovat 100% luonnollisia, biohajoavia ja täten myös ympäristöystävällisiä. Esimerkiksi tämän laventeli sienen valmistukseen on käytetty vain konjac-kasvin juurta, vettä sekä laventelia. Miksi sitten valita konjac sieni kasvojen puhdistukseen ja hoitoon? Itse ainakin koen, että sieni kirkastaa ihoa ja ehkäisee myös ihopuhtauksien syntymistä, sillä sieni puhdistaa ihohuokoset hellävaraisesti liasta ja talista. Konjac sienet sopivat päivittäiseen käyttöön, mutta itse käytän sientä vain muutaman kerran viikossa. Siitä riippuen kuinka usein sientä käyttää, tulisi se vaihtaa uuteen 4-6 viikon välein.
 
Ja sitten se rakastamani aromaterapia! Laventeli on tehokas stressin lievittäjä, joten miksipä se ei toimisi myös ihon stressin lievykseen. Aika ajoin myös ihokin saattaa stressaantua ja tarvitsee siis erityistä huolenpitoa. Laventeli helpottaa erilaisia ihoärsytyksiä ja se saattaa helpottaa myös aknea. Tätä käyttämällä voi helpottaa ihan vaan henkisiäkin stressitiloja! 😉

lavender4
lavender2

Konjac sienen käyttö on älyttömän helppoa eikä sillä kykene mielestäni käsittelemään ihoa liian kovakourasesti. Sieni tulee jokaisella käyttökerralla kastella huolellisesti, voit esimerkiksi upottaa sen veteen joksikin aikaa kunnes sieni turpoaa ja pehmenee. Sientä voit käyttää sellaisenaan tai lemppari puhdistustuotteen kanssa. Itse käytän melkein aina sientä sellaisenaan lähinnä ehkä siksi, että sienen puhtaana pitäminen on mielestäni helpompaa niin. Sientä pyöritellään kasvoilla hellästi, jonka jälkeen se huuhdellaan hyvin ja ripustetaan  kätevästä lenkistä kuivumaan mahdollisimman ilmavaan paikkaan. 

lavender1

Rakastan konjac sieniä juuri siksi, että ne ovat todella monipuolisia ihonhoidossa. Aina et välttämättä tarvitse erikseen kuorintavoidetta, vaan voit kuoria hellästi ihon samalla kun puhdistat kasvot.
 
Onko teistä joku kokeillut jo Ekovistan konjac sieniä? 🙂 Normaalille iholle tarkoitettua vihreä tee -sientä tekisi mieli kokeilla, on niiin herkullisen värinen! Ihoni ei ole lainkaan niin kuiva kuin aiemmin, joten seuraavaksi uskaltaisi ehkä kokeillakin tuota sientä.

Ihanaa ja aurinkoista viikonloppua!
Oma lauantai kuluu tänä viikonloppuna ihanien tyyppien häitä
 ja rakkautta juhlimassa.
 
 
-riikka

 

Tuote saatu Ekovistalta.
*Postaus sisältää mainoslinkin.
 
 
 

Heräsikö ajatuksia?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*