BIODELLY BEAUTY SHOP + alennuskoodi

P8161016
P8160996

Turkuun on pienen ajan sisällä rantautunut kaikennäköistä uutta ihanaa. Erityisesti Turussa nautin ihanista ravintoloista ja kahviloista, joita kaupunki on pullollaan. Turussa on kuitenkin mielestäni ollut liian vähän luonnonkosmetiikkaan erikoistuneita liikkeitä, mutta nyt saimme Turkuun yhden lisää, nimittäin Biodellyn. Aivan keskustaan, Rauhankadulle, on nyt avattu ihanan raikas Biodelly Beauty Shop. Aiemmin Biodelly on toiminut ainoastaan verkkokauppana, mutta nyt ihana Tanja on avannut kivijalkaliikkeen, joka suorastaan pursuaa luonnonkosmetiikan ihanuuksia!

Olen itse tilannut paljon erilaisista verkkokaupoista kosmetiikkaa, mutta täytyy kyllä myöntää, että niihin kaikkiin kertoihin liittyy myös virheostoksia. Sävyt ovat kuvissa välillä aivan erilaisia ja kotona nettiä selaillessa sävy on saattanut näyttää todella ihanalta ja juuri itselle sopivalta. Totuus saattaa kuitenkin olla jotakin ihan muuta kun paketti vihdoin saapuu kotiin. Biodelly on ollut yksi lemppariverkkokaupoistani, sillä Biodellyn valikoima on todella laaja, verkkokauppa selkeä ja toimitus todella nopeaa. Biodellystä saa aina iloista sekä asiantuntevaa palvelua.

P8161002
P8160988

Verkkokaupoissa asiointi on yleensäkin helppoa ja nopeaa, mutta kosmetiikkatuotteiden hypistelyssä on ihan oma fiiliksensä, eikö? Olen monesti ostanut kaupasta tuotteita, joita en välttämättä olisi päätynyt verkkokaupassa ostamaan. Itse kannatan ehdottomasti enemmän kivijalkaliikkeitä, sillä tuotteisiin tutustuminen ja ostopäätöksen tekeminen on paljon helpompaa paikanpäällä. Lisäksi on aivan ihanaa, kun voi kysyä apua ja kaikenlisäksi voi saada ihanaa, osaavaa palvelua. Ainakin omiin valintoihini kosmetiikkatuotteiden ostamisessa vaikuttaa paljon myös tuotteiden tuoksut. Mitenkä niitä sitten siellä verkkokaupassa tuoksuttelee..?

P8160987

Biodellyn asiakkaana olen niin super iloinen siitä, että vihdoinkin pääsen paikanpäälle tuoksuttelemaan, hypistelemään, ihastelemaan, ihmettelemään ja fiilistelemään kaikkia näitä ihanuuksia! Varaudu siis kun pääset paikanpäälle, tulet luultavasti viettämään vähän pidemmänkin ajan ihmetellessä todella laajaa valikoimaa 😉

P8160986
P8160985
P8160984

Liike sijaitsee siis tarkalleen osoitteessa Rauhankatu 10 ja on avoinna tiistaista perjantaihin kello 11-18. Liike sijaitsee todella hyvällä paikalla, aivan ydinkeskustan lähettyvillä. Liiketila oli ihanan avara ja valoisa. Suurien ikkunoiden ansiosta luonnonvalo pääsee ihanasti liiketilaan sisään ja oikeiden meikkisävyjen testailukin on todella helppoa kun luonnonvaloa on riittävästi. 

Asiakkaita hemmotellaan nyt avajaisten alla, sillä avajaistarjouksena saat kaikista tuotteista -15% tämän viikon ajan. Avajaistarjouksen saat myös Biodellyn verkkokaupasta koodilla BEAUTYSHOP tämän viikon sunnuntaihin saakka. Paljon onnea Biodelly!!

P8160998

Ehtikö joku teistä jo tänään poikkeamaan paikanpäällä? 🙂

-riikka
Postaus sisältää mainoslinkin.

Heräsikö ajatuksia?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*