Taas Bohoillaan!

DSC_5890
DSC_5848
DSC_5898

Tässä kuulkaa esittelyssä nyt uudet kaksi lemppariani. Taas bohoillaan, nimittäin olen jo aiemminkin kehunut teille Bohon ihania meikkejä. Aiemmin olenkin jo testaillut luomivärejä, maapuuteria, poskipunaa sekä kynsilakkaa ja voin vaan edelleen todeta, että Bohot ovat huippuja, siis huippuja! Päivitin eilen IG-tililleni kuvan eilisen päivän meikistäni, jonka olin tehnyt puolenpäivän aikaan ja vielä illalla kahdeksan jälkeen otetuissa kuvissa rajaukset ja ripsiväri oli pysynyt aivan täydellisesti aloillaan. Vau!
 
Nyt testiin päätyivät Bohon nestemäinen eyeliner sekä ripsiväri. Nämä molemmat on nyt olleet viikkoja käytössä lähestulkoon yhtäjaksoisesti ja tässä on nyt sellaiset tuotteet, jotka tulevat varmasti pysymään meikkipussissani. Olen käyttänyt paljon meikkejä, jotka ovat hyviä, mutta ei välttämättä tarpeeksi hyviä ostaakseni niitä lisää kun ne loppuvat. Nämä kaksi ovat nyt kyllä vakiinnuttaneet paikkansa, nimittäin kun jompikumpi loppuu niin juoksen kyllä kipinkapin hakemaan kaupasta uuden!
 
Nyt siis seuraa lyhyt esittely tämän hetken lemppari silmämeikistäni, joka on hyvinkin yksinkertainen ja toimii mielestäni sekä arjessa että juhlassa. Tämän silmämeikin tekemiseen riittää periaatteessa neljä tuotetta. Jokin kiva vaaleahko luomiväri, tummempi ruskea luomiväri, nestemäinen eyeliner sekä ripsiväri. Yhdellä siveltimelläkin pärjää mainiosti! Itse käytin seuraavia:
 

boho12

LUOMIVÄRI

Arkimeikissä käytän usein todella vaaleita ja ns. “huomaamattomia” luomivärisävyjä. Rakastan aprikoosin sävyjä sekä vaaleita lähes ihonvärisiä luomivärejä ja usein käytänkin niitä pelkästään ilman minkäänlaisia varjostuksia. Aloitin siis tänäänkin tämän silmämeikin teon siten, että levitin Bohon Vanille sävyistä luomiväriä ohuelti luomelle, ikäänkuin pohjustukseksi. Päälle levitin vieläkin ohuemman kerroksen Bohon luomivärisävyä Cuivre*, joka löytyy ihanasta kahdeksan eri värin luomiväripaletista (tästä tuotteesta varmasti joskus myöhemmin lisää hypetystä!!). 

RAJAUS & RIPSIVÄRI

Sitten siihen rajaukseen, joka on ollut jo pitkään itselleni asia, jota jopa vierastan. Nyt on jotenkin kääntynyt taas kelkka täysin, sillä rakastan tehdä nestemäisellä rajauksella selkeän, mutta kuitenkin ohuen rajauksen silmiin. Rajauksen tulee olla tarpeeksi ohut ja kevyt, jotta se ei näyttäisi liian voimakkaalta ja jotenkin painavalta. Bohon nestemäisellä eye linerilla tämä onnistuu muuten todella helposti, sillä siinä on todella napakka ja “terävä” kärki.   Toiseksi suurin plussa mielestäni on se, että itse rajausneste on tarpeeksi ohutta ja nestemäistä.
 
Ehkä aloinkin niin sanotusti pelkäämään nestemäisiä rajauksia, sillä sain niillä aina helposti aikaiseksi liian voimakkaan ja aina hieman suttuisen näköisen rajauksen. Jokainen nainen varmasti tietää, että jos rajauksen teon aikana kokee sellaisia “hups” -fiiliksiä, rajauksesta ei varmaankaan tule kovin ohutta ja siistiä, vaan se vaan paksunee kunnes noin puolet luomesta on jo pelkkää rajausta. Anyone..?
 
Rajauksen teen siis todella ohuelti Bohon nestemäisellä eye linerilla* ja yleensä jatkan rajausta hieman ripsien loppumisen jälkeen, sillä se mielestäni avartaa kivasti katsetta. Parasta tässä eye linerissa on myös se, että todella todella harvoin tarvitsee korjata rajausta, sillä vain muutamalla vedolla saa aikaiseksi todella viivasuoran rajauksen. Tänään jouduin kyllä korjailemaan rajausta, sillä puolisoni otti nämä kuvat ja välillä tuli hieman naurettua väärässä kohdassa.. 😀

boho7
boho3
boho1

boho8

Kun olen levittänyt rajauksen ja se on hieman ehtinyt kuivua, levitän muutamalla vedolla ripsiväriä ainoastaan yläripsiin (en osaa käyttää ripsiväriä alaripsiin). Täytyy tässä kohtaa kertoa, että itselläni on jo valmiiksi melko pitkät ripset enkä ole ikinä oppinut käyttämään ripsientaivuttajaakaan, sillä ripseni taipuvat jo luonnostaan ilman, että teen niille mitään. Tämän vuoksi tämä Bohon tuuheuttava ripsiväri* on jopa välillä hieman liiankin pidentävä ja tuuheuttava minulle, mutta siksi levitänkin ripsiväri vain ainoastaan todella kevyesti. Joten teille, joilla hakusessa todella tuuheuttava ja pidentävä ripsiväri, tämä voisi olla juuri se oikea valinta. 
 
Tämän jälkeen odottelen taas hetken, jotta sekä rajaus että ripsiväri ovat molemmat kuivuneet kokonaan. Rajauksen viimeistelen vielä lopuksi Bohon ruskealla luomivärillä, sävy Cacao. Vaikka nykyään pidänkin nestemäisestä rajauksesta, en kuitenkaan nauti siitä, että rajaus on “kovan näköinen” (vaikkakin käytössä onkin sävyltään pehmeämpi, ruskea rajaus). Aivan ripsien tyveen ja rajauksen päälle levitän kevyen kerroksen ruskeaa luomiväriä ja näin pehmennän hieman rajausta. Näin saa myös mukavasti ikäänkuin rajauksen jatkumaan kunnolla ripsiin saakka eikä rajauksen ja ripsien välille jää ikäviä vaaleita kohtia. 

boho5
boho9
boho6
boho10
boho13

Tällä meikillä on jo menty siis monet päivät enkä ole vielä kertaakaan saanut näitä meikkejä leviämään tai esimerkiksi varisemaan poskille. Ripsivärillä saa todella helposti loihdittua hieman näyttävämmän näköisetkin ripset ja pigmenttiä näissä kaikissa tuotteissa on hyvin runsaasti.
 
Bohon meikeissä hinnat ovat kohdillaan ja hinta-laatusuhde mielestäni aivan erinomainen. Boholta löytyy sävyjä moneen eri makuun ja valinnanvaraa riittääkin välillä jopa vähän liiaksikin eikä tiedä minkä tuotteen valitsisi kun kaikki sävyt näyttävät niin ihanalle. Näissä silmämeikeissä parasta on se, että niiden kestävyys on aivan mieletöntä, mutta illalla nukkumaan mennessä meikkien peseminen ei voisi olla helpompaa. Meikit lähtevät todella helposti esimerkiksi hellävaraisella puhdistusmaidolla.

boho15
boho11

Onko teillä muilla vakiintuneita arkimeikkilemppareja?? 🙂
-riikka

 

*Tuote saatu testiin maahantuojalta (4Dream Ky)
Postauksen sisältämät linkit ovat affiliate-linkkejä. 


16 comments

  1. Anonyymi
  2. Reply

  mitä sulla on huulissa? heräsi kanssa mielenkiinto tosi hyvin, ja nyt toivonkin sulta videopostausta arkimeikin teosta!! 🙂 yst. nanna

  1. Mulan
  2. Reply

  Olen ehtinyt vasta kerran testaamaan tuota Bohon eye lineria ja näin kokemattomalle nestemäisen eye linerin käyttäjälle sen levittäminen tuntui yllättävän helpolta!

  Bohon kynsilakat ovat myös mielestäni hyviä. ^^ Kestävät hyvänä muutaman päivän, aivan kuten mulla synteettisetkin. Sävyvalikoima on niin laaja, että varmasti jokaiselle löytyy joku. 🙂

  Me jo vähän intouduttiin äidin kanssa mm. Bohosta: http://yhdessakasvokkain.blogspot.fi/2016/08/bloggaajat-fiilistelee-tuotessarjoja.html

  Kyseisestä sarjasta tullaan kirjoittaman meidänkin blogiin varmasti lisää. Nyt kesällä en ole paljoa meikkaillut, mutta syksyllä innostun varmasti uudestaan, jolloin Bohot pääsee kunnon käyttöön. ^^

  1. Riikka Lilja-Niemi
  2. Reply

  Kiitos kommentistasi! 🙂 Huuliin taisin tänään laittaa Bohon huulipunaa sävy 304. Ihanan kevyt ja kosteuttava puna! Ehkä jossakin vaiheessa saan tehtyä meikistä videon, kiitos ehdotuksesta!

  1. Riikka Lilja-Niemi
  2. Reply

  Tuota on kyllä niin helppo levittää, isot peukut tälle tuotteelle! Kerran oli käytössä yksi, joka sottasi jotenkin aina ripset ja oli paksua ku mikä. Ei toiminu mulla yhtään. Nää on kyllä ihania meikkejä! ? Kynsilakkaa olen myös käyttänyt yhtä sävyä, oli itseasiassa myös hääpäivänä käytössä. Tosiaan ihan yhtä hyviä kuin tavallisetkin! Jään odottelemaan teidän kokemuksia myös. ?

  1. umppa
  2. Reply

  Hyvälle näyttää! 🙂
  Mulla on tuo bohon ripsiväri käytössä mutta mulla se kyllä leviää herkästi :/ eikä ole säänkestävä kuten tuotekuvaus lupaa.. hakusessa siis edelleen pysyvä luonnonkosmetiikkaripsari 😀

  1. Anna K.
  2. Reply

  Jep, Boho on kyllä ihana sarja! Edullinen ja toimiva. Tuo ripsari on noussut mun suosikiksi ja jää vakiokäyttöön. Toivottavasti se kestää yhtä hyvin ripsissä myös talvella. Pari luomiväriä löytyy, mutta Gypsy-paletti houkuttelisi aika paljon. Samoin huulipunia olisi kiva kokeilla.

  1. Riikka Lilja-Niemi
  2. Reply

  Se on kyllä hyvä, tykkään kovasti ?Saa nähdä tosiaan miten talvella käyttäytyy tuo. Gypsy-paletti on kyllä ihana, aivan ihania sävyjä! Huulipuna mulla on pari ja niihinkin oon tykästynyt ?

  1. Riikka Lilja-Niemi
  2. Reply

  Kiitos umppa kommentistasi, kiva kuulla myös muiden kokemuksia! Harmi, että tuote ei sovellu juuri sinulle. Melko jännä kyllä kun itse en tunnu saavan tätä juuri millään leviämään. Vaikka silmät vuotaisi välillä, ei tuote omassa käytössäni leviä. Toisaalta en myöskään käytä ripsiväriä alaripsiin, että sekin tietysti hieman vaikuttaa..? 🙂 Toivottavasti löydät vielä itsellesi sopivan ripsivärin. Oletko kokeillut Zuiin ripsivärejä?

  1. Riikka Lilja-Niemi
  2. Reply

  No hei muruseni! Kiitos hirveesti tästä, varsinkin kun tuo videoiden tekeminen on se heikoin kohta… :DD Saa nähdä mimmosta sähläystä saan aikaseksi! 😉

  1. umppa
  2. Reply

  On kyllä hassua, kuinka voi noin erota! Mulla väri leviää/tarttuu sormeen jo sellaisesta jos edes koskee ripsiin sormella jos niissä tuntuu olevan joku roska tai muuten epäojennuksessa 😀 (kuten esim eilen ripsarin oltua jo tunteja ripsissä! ), sekä normityöpäivänä jos on kuuma, tulee leviämiä…

  En oo kokeillut zuiita, siitäkin lukenut kahtalaista mielipidettä niin en oo uskaltanut vielä hankkia 😀 oliko niitä erilaisia, mikähän oisi paras? Itellä ilmeisesti rasvoittuvat luomet kun vedenkestävätkin tahtoi normikosmen aikaan tahria…

  1. Sari Latva-Koski
  2. Reply

  En ole vielä näitä hankkinut mutta luonnonkosmetiikka on kiinnostanut ja olen siitä etsinyt paljon tietoa. Varmaan pian laitan tilaukseen juuri näitä Bohon tuotteita. Mikä ihmetyttää on niiden hintataso, positiivisesti tietenkin.

  1. Riikka Lilja-Niemi
  2. Reply

  No on kyllä hassua! Mulla voi olla aamusta iltaan asti ilman, että leviää mitenkään. Tietty voi olla, että jos sulla on vedenkestävien kanssakin ollut ongelmia niin varmasti sitten luonnonkosmetiikan parista ripsarin löytäminen voi olla hankalaa.

  Zuiin Maxi Lash on oma lempparini, mutta tällä hetkellä Zuiin ripsareista on tullut paljon negatiivista palautetta kuultua. Ilmeisesti jokin tietty erä on ollut huonoa tai muuta.. :/

  1. Riikka Lilja-Niemi
  2. Reply

  Hei Sari! Näillä Bohon tuotteilla on kyllä varmastikin helppo aloittaa tutustuminen luonnonkosmetiikkaan. Meikkipohjia en ole Boholta kokeillut, mutta luomivärit, ripsari, rajaus, poskipuna, kynsilakka, maapuuteri sekä huulipunat ovat olleet todella hyviä. Hintataso näissä on kyllä todella positiivisesti yllättävä, tietysti yksi hintoja laskeva tekijä on varmasti ainakin pakkausmateriaalit. Ihania bohokokeiluja sinne jos päätät näitä tilailla 🙂

Heräsikö ajatuksia?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*