SOOTHING HYDRATION BY MÁDARA

Postaus sisältää mainoslinkin.

 

Tähän asti olen aikalailla itse sekoittanut omat öljyni enkä ole valmiita kasvoöljyjä itselleni hankkinut. Olen pääasiassa ostanut siis puhtaita öljyjä, joista olen sekoitellut erilaisia seoksia riippuen hieman käyttötarkoituksesta sekä ihoni sen hetkisistä tarpeista. Mádaralla oli taas pari viikkoa sitten 24h ale, jolloin siis kaikki Mádaran tuotteet sai -40% alennuksella. Olin itse ajatellut, etten tällä kertaa taida tilailla mitään, mutta sitten muistinkin, että sekä seerumi että kosteusvoide olivat juuri loppumaisillaan. Tarkoitus oli tilailla tietenkin vain ne, mutta niinhän siinä sitten kävi, että selailin Mádaran sivuja hieman enemmänkin ja sieltä sitten päätyi ostoskoriin tämä ihana, ihana Mádara Superseed soothing hydration kauneusöljy*. 
 
Kerroin teille muutama hetki sitten miten kärsin tällä hetkellä todella kuivasta ihosta. Kerroin myös muutoksista, joita aion ihonhoidossani tehdä. Nuo ovat muuten jo alkaneet tuottaa tulosta, jes! No, tätä öljyä halusin kokeilla juuri siitä syystä, että sen luvataan tehokosteuttaa, rauhoittaa sekä lisäävän ihon kimmoisuutta. Kuulosti siis lupaavalta varsinkin nyt tämän hetkiseen tilanteeseen kun tämä iho tuntuu janoavan kosteutta, rasvoja ja hellyyttä. Miksi en sitten vain itse sekoittanut tarpeisiini sopivaa kasvoöljyä? Itseasiassa sekoitinkin silloin viimeksi ihon kuivuudesta kirjoittaessani. Se on ollut myös todella hyvänä apuna tähän tilanteeseen. Mutta lähinnä siksi ostin tämän, että tämä kasvoöljy sisältää muutamia sellaisia öljyjä, joita ei ihan mistä vain saa helposti ostettua. Kiinnostavaa on myös se, että tämä öljy on kuivaöljy eli öljyssä on hieman kevyempi koostumus ja se imeytyy nopeasti eikä iholle jää tahmeaa tunnetta. 

avokado
parsa
helokki
ruusunmarja
tyrni
kaura
mustaherukka
puolukka

 

Tässä kasvoöljyssä on siis paljon öljyjä, jotka auttavat taistelemaan ihon kuivuutta vastaan. Tuote sopii erityisen hyvin herkälle, kuivalle, ikääntyvälle, kosteusköyhälle sekä atooppiselle iholle. Oman ihoni ongelma ei ole pelkästään kuivuus vaan myös se, että ihoni pinta on hyvin ohut ja välillä se tuntuu myös todella, todella kireältä. Tämän tuotteen luvataan sopivan myös iholle, jossa on juonteita, joten katsotaan mitä tämä tekee omille kuivuudesta johtuville juonteilleni. 
 
Nyt muutaman päivän kokeilun jälkeen voin sanoa, että rakastuin tähän öljyyn heti. Välillä kiireessä ei olisi aikaa odotella, että kasvoöljy imeytyy ihoon kunnolla, mutta tämän öljyn ihanuus piileekin siinä, että imeytymiseen ei mene kuin hetki. Tuoksu öljyssä on mielyttävä ja hento.


Tarttuiko teille jotakin ihanaa Mádaran alennuksista ostoskoriin? 🙂 Entä onko teillä kokemuksia tästä superöljystä? Meidän alkutaipaleemme, ihoni ja tämän öljyn, vaikuttaa ainakin hyvin lupaavalta. 
 
-riikka 
 
 
 
*affiliate-linkki

 

4 comments

  1. Veera
  2. Reply

  Kommentoin edelliseen postaukseesi, että ihoni on aika samanlaisessa kunnossa kuin mitä kuvailit oman ihosi tuolloin olevan. Kivaa kuulla, että ihosi kunto on mennyt parempaan suuntaan! Omakin ihoni on onnekseni alkanut parantua. Ehkä iho alkaa ikään kuin tottua kylmään ilmaan, tai sitten tämä on seurausta vedenjuonnin lisäämisestä ja öljypuhdistuksen suosimisesta. Ostin myös tuon saman öljyn Madaran alesta ja olen tykännyt kovasti. Tuoksu on tosin mielestäni aika kummallinen, mutta poikäystäväni sanoo sen tuoksuvan kukkien terälehdiltä. Omasta mielestäni se tuoksuu pellolta 😀 Tilasin samalla myös pihlajavoiteen, josta olen myös tykännyt!

  1. Riikka Lilja-Niemi
  2. Reply

  Heippa Veera! Ihana kuulla, että omasikin alkaa olla paremmassa kunnossa. Itse olen myös lisäillyt runsaasti veden juontia ja käyttänyt puhdistusmaitoa, -öljyä tai -balsamia ja poistanut sen aina musliiniliinalla. Olen myös lisännyt entisestään kasvoveden käyttöä ja pyrkinyt aina kunnolla lämmittämään seerumin ennen kasvoille levittämistä. Toimii! 🙂 Hah, itse en pidä oikeastaan tuota tuoksua mitenkään outona vaan nimenomaan mielyttävänä. Hauskaa, miten ihmiset kokevat samat asiat niin eri tavalla! Pihlajavoidetta on itsellänikin joskus ollut käytössä, pidin myös itse ja käytin sitä varsinkin käsiin viime syksynä.

  1. Nunu
  2. Reply

  Olen löytänyt Mádaran ihan vastikään ja kyllä on ollutkin ihana tuttavuus 🙂

  Olen viime päivinä kokeillut shampoota (Colour and Shine), silmänympärysvoidetta (Time miracle), jotain puhdistusmaitoa (sain Stockalta testerin) ja SOS-kosteusvoidetta, ja tykännyt ihan jokaisesta 🙂 Ihan ehdottomasti haluan siis kokeilla myös tuota öljyä, kiitos vinkistä!

  Löysin blogisi vastikään, ja aloin – myöskin luonnonkosmetiikkaan hurahtaneena – heti seuraamaan 🙂

  1. Riikka Lilja-Niemi
  2. Reply

  Hei Nunu, ihanaa kuulla sinusta! 🙂 Mukavaa, että olet löytänyt blogini ja blogini kiinnostaa sinua. Mádaran tuotteet ovat kyllä itsellenikin olleet pääasiassa kaikki sopivia (kaikki joita olen siis kokeillut). SOS-linjan tuotteet ovat sopineet iholleni myös hyvin, ihoni ei ole herkkyyksistä huolimatta mitenkään negatiivisesti reagoinut noihin tuotteisiin. Jotkin voiteet saavat nimittäin ihoni voimaan jopa huonosti, jos eivät siis jostakin syystä sovi. Tämä öljy on kyllä ihana, oikein kunnon kauneusöljy! Tervetuloa seuraamaan blogiani. 🙂

Heräsikö ajatuksia?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*