Tahtoisitko sinäkin I love me -messuille? (ARVONTA)

 

I love me -messut järjestetään taas tänäkin vuonna Helsingin Messukeskuksessa ensi viikon viikonloppuna. En ole aiemmin itse käynyt messuilla ja nyt vihdoin pääsen tutustumaan messujen tarjontaan. Ensimmäistä kertaa ja vielä ensimmäistä kertaa bloggaajapassilla. Olen kuullut paljon kehuja messuista ja messujen tarjonnasta, joten haluan nähdä messuilla mahdollisimman paljon ja olenkin siellä kahtena eri päivänä.
 
Messuilla riittää siis ihan hirveästi nähtävää ja messuohjelman löydät täältä. Näiden messujen suuruus voi tuoda mukanaan sen, ettei oikeen tiedä mitä kaikkea messupäivien aikana tekisi, jotta ehtisi nähdä mahdollisimman paljon. Messuille voi kuitenkin näppärästi tehdä myös etukäteen itselleen ohjelman, täällä. I love me -messuilta löytyy monta eri osiota; terveys, muoti, kauneus, luonnollisesti sekä koru & kello.

Nyt hyviä uutisia teille! Sain blogiini arvottavaksi kaksi kappaletta lippuja (arvo 36e), joten haluaisitko sinä päästä messuille yhdeksi päiväksi viettämään laatuaikaa yhdessä ystäväsi kanssa? Vaihtoehtoisesti voit myös tietysti käydä itse messuilla kahtena eri päivänä. Kerro kommentissasi, miksi juuri sinä haluaisit saada liput messuille ja muistathan mainita myös nimesi/nimimerkkisi sekä sähköpostiosoitteesi 🙂
 
Arvontaan voit osallistua lauantaihin 15.10. klo 15.00 asti. Yksi lippu oikeuttaa  yhteen kertakäyntiin messuilla 21.-23.10. välisenä aikana. Otan yhteyttä voittajaan sähköpostitse ja voittaja julkaistaan myös täällä blogin puolella. Arvontaonnea!
 
 


Toivottavasti tapaamme messuilla! 🙂

ARVONTA ON NYT SUORITETTU. Arpaonni osui tällä kertaa Piiulille, onnea paljon ja ihanaa messupäivää! 
 
-riikkaLiput sponsoroi I love me -messut

 

21 comments

  1. mses
  2. Reply

  Haluaisin viedä kosmefriikkiyden kanssani jakavan ystäväni kiertelemään messuille ja viettämään parhaan päivän intohimon parissa. msesmsesmses@gmail.com

  1. Piiuli
  2. Reply

  Tahtoisin mennä nuoren tyttäreni kanssa, ja pitää yhdessä mukavan hemmottelupäivän kauneuden ja hyvinvoinnin merkeissä. 🙂 Piiuli (piivoitto@gmail.com)

  1. Anonyymi
  2. Reply

  En ole koskaan aiemmin käynyt ja kiinnostaisi kovasti:)
  mannanpostiatluukkupistecom

  1. mummo
  2. Reply

  Olen juuri sinä viikonloppuna menossa poikani perheen luo Helsinkiin ja olisi kiva käydä messuilla yhdessä miniäni kanssa. Itseäni kiinnostaisi terveys ja hyvinvointi, miniää kosmetiikkapuoli.
  mummolta@gmail.com

  1. Miia
  2. Reply

  Olin messuilla viime vuonna äitini kanssa ja tahtoisin myös tänä vuonna yllättää hänet lipuilla! 🙂

  mimyy93@gmail.com

  1. mannanni
  2. Reply

  En ole aikaisempina vuosina päässyt messuille ja nyt olisi mahdollisuus! Olen viimeisen vuoden aikana muuttanut kulutustani ekologisempaan suuntaan ja paljon on vielä nähtävää ja koettavaa luonnonkosmetiikan saralla 🙂 t. Anni (anni_elina82@hotmail.com)

  1. Sumi
  2. Reply

  Siskon kanssa nähdään harvoin, vaikka melko lähekkäin asummekin. Nämä messut ovat ihan vakkaritapahtuma, jonne menemme aina yhdessä 🙂
  suvi.vikholm(a)luukku.com

  1. mariamaria
  2. Reply

  Opiskelijan kukkaroa kosmetiikkahankinnat rasittaa kovasti. Messuilla saa aina täydennettyä koko kaapin sisällön ainakin puoleksi vuodeksi eteenpäin. Ja sellaisilla hinnoilla, että raski jo ostaa jotain vähän ylellisempiäkin tuotteita. Ja jos liput voittaisi, säästyisi sekin raha ostoksiin. Siskon haluaisin mukaan messuille, hän on messukävijänä sellainen konkari, että bongaa aina parhaat tärpit
  marialuok(AT)gmail.com

  1. Anonyymi
  2. Reply

  Tälleen työttömänä nuo juhlan hetket on harvassa ja arjen irtiotot tosi tarpeellisia, kun rahaa ei aina ole edes kahvilakäynteihin ja ystävän kanssa maailman parannukseen. Liput tulisivat siis tarpeeseen ja olisi ihana ilahduttaa siskoa, joka on tässä viimeaikoina kohdannut takapakin jos toisenkin.

  -Mönkkeli
  martsu_90 (at) hotmail piste com

  1. Sanni Miettinen
  2. Reply

  Haluaisin I LOVE ME messuille, sillä opiskelen kauneudenhoitoalalla ja I LOVE ME messuilta opettajani mukana saa tukkuhintaan opiskeluun tarvittavia ja sopivia tuotteita! Voisin antaa toisen lipun ystävälleni, joka opiskelee samalla alalla. Itse en ole ennen käynyt I LOVE ME messuilla ja tämä olisi hyvä tilaisuus päästä sinne!

  sanniijuliaa@gmail.com

  1. Sanna V.
  2. Reply

  Oijoijoi! Minä haluaisin I love me -messuille, koska se on ollut vuosittainen perinne minulla ja rakkaalla siskollani, mutta nyt Messukeskus ilmoittaa, että Smartumeilla ei enää lippuja voi maksaa, joten uhkaa jäädä väliin koko messut 🙁 Nuo messut on olleet ihan yksi syksyn kohokohdista aina! Ja nytkin olisi mielessä jo muutamia tuotteita, joita pitäisi päästä sieltä shoppailemaan kivasti messuhintaan 🙂
  sanna.vesanen (ät) yahoo.com

  1. annikaa
  2. Reply

  Olemme ystäväni kanssa suunnitelleet messuille meno, sillä olemme molemmat hulluina luonnonkosmetiikkaan ja olisi ihana päästä tutkimaan ko. alan uusia tuulia messuille. Kokonaisvaltainen hyvinvointi kiinnostaa ihan noista meikeistä joogaan, jonka vuoksi messut ovat täydellinen paketti meille.:) helikarhi@gmail.com

  1. Anonyymi
  2. Reply

  Minua kiinnostaa hyvät messutarjoukset luonnonkosmetiikasta. Tyttären ottaisin messuseuraksi.
  Tiina
  tiinaannelis@gmail.com

  1. Miss M
  2. Reply

  Lähtisin messuille ehdottomasti kaverin kanssa. Messutarjonta olisi varmasti hänellekin kiinnostavaa, mutta tiedän ettei hän raaskisi itse lippuun "tuhlata".
  missmxblog@gmail.com

  1. Anonyymi
  2. Reply

  Kolmen lapsen äiti kaipaisi joskus hetken ihan omaa aikaa, siksi osallistun arvontaan! 🙂 llieskelinen(a)gmail.com

  1. Riikka Lilja-Niemi
  2. Reply

  Kiitos kaikille arvontaan osallistuneille! Arvonta on nyt suoritettu (random.org sivustoa käyttäen) ja arpaonni tällä kertaa osusi osallistujalle nimimerkillä Piiuli. Onnea voittajalle!

Heräsikö ajatuksia?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*