Tyylikästä luonnonkosmetiikkaa miehille! (sis. alekoodin)

Tuntuuko tänäkin vuonna, että on vaikeaa keksiä isukeille isänpäivälahjaa? Omasta mielestäni lahjojen keksiminen on aina silloin tällöin todella hankalaa ja täten ajattelinkin antaa vinkkiä teille muillekin näistä ihanan tyylikkäistä, miehekkäistä luonnonkosmetiikkatuotteista. Lahjojen antamista rakastan yli kaiken, varsinkin silloin kun keksii lahjansaajalle jotakin todella ihanaa. Näillä tuotteilla luonnonkosmetiikkaan tutustuminen voi olla vähän helpompaa miehelle. Omani ainakin tuntui aluksi olevan hyvinkin epäileväinen luonnonkosmetiikkaa kohtaan, mutta nämä tuotteet ovat tällä hetkellä hänen ykkössuosikkejaan, enkä ihmettele miksi.

Jos ette vielä ole törmänneet Naturativiin: Naturativ on NaTrue-sertifioitu, dermatologisesti testattu luonnonkosmetiikkasarja, joka on alunperin suunniteltu apteekkituotesarjaksi. Nykyään tuotetta myy myös esimerkiksi Biodelly, mutta nykyään Naturativilla on Suomessa myös ihka oma verkkokauppansa, jossa on suurempi valikoima tuotteita. Naturativilta löytyy kaikkea kasvojen ihonhoidosta vartalotuotteisiin, homespa tuotteisiin, miestentuotteisiin sekä lasten- ja vauvojen ihonhoitoon. 


Miesten iho vaatii yleensä erilaista hoitoa kuin meidän naisten, joten Naturativ on kehittänyt tuotelinjan, joka sopii juuri miesten ihonhoitoon. Miesten iho on selkeästi vahvempi, janoaa enemmän kosteutta ja tuottaa luontaisesti enemmän rasvoja kuin naisten iho. Tuotteissa on hyödynnetty erilaisia yrttejä ja öljyjä. 
 
Naturativ on onnistunut mielestäni aivan täydellisesti luodessaan miehille omat tuotteet, jotka ovat ensinäkin aivan mielettömän tyylikkäitä ja toiseksi tuoksuvat aivan järjettömän hyvältä! Itse olen huomannut, että oma mieheni kaipaa tuotteisiin sellaista miehekästä tuoksua, jota ei välttämättä yleensä luonnonkosmetiikassa kunnolla ole. Näistä Naturativin tuotteista hän on kuitenkin tykännyt ja yksi suurin syy on juuri niiden tuoksu. Kaikissa Naturativin miesten tuotteissa on kevyt setrin tuoksu.

Näissä miesten tuotteissa yksi todella hyvä asia on se, että näissä on hinta-laatusuhde todella kohdillaan ja tuotteet on hieman suurempia kuin naisille suunnatut tuotteet. Miehet esimerkiksi tarvitsevat varmasti suuriin käsiinsä enemmän käsivoidetta kuin me naiset. Hyvää tässä asiassa on mielestäni myös se, ettei miesten tarvitse koko ajan olla ostamassa uusia puteleja, se kun olisi varmasti liian haastavaa.. 😉

Naturativin miesten käsivoide on todella hyvin juuri miehille suunniteltu, sillä sen koostumus on todella paksu ja täyteläinen. Miesten kädet kun saattavat vaativat paljon enemmän kuin meidän naisten pysyäkseen hyvässä kunnossa. Toinen asia, josta mieheni pitää suuresti on tuo pumppupullo. Tuotetta on helppo pitää vaikka yöpöydällä ja käsirasva on siinä aina helposti saatavilla (useimmille miehille tällaiset jutut on tehtävä mahdollisimman helpoiksi, jotta he edes käyttävät kosmetiikkatuotteita). Käsivoide sisältää mm. helokkiöljyä, babassuöljyä, oliiviöljyä, hyaluronihappoa, salviaa, aloe veraa sekä luonnon E-vitamiinia.

Käsivoide on mieheni mielestä hyvää siksi, että se levittyy helposti, imeytyy nopeasti sekä kosteuttaa käsien ihoa niin tehokkaasti, ettei tuotetta tarvitse käyttää usein. No, tietysti hänen mielestään hyvä jos ei tarvitse koko ajan olla läträämässä voiteiden kanssa!

Naturativin kasvovoide miehille on todella kosteuttava, rauhoittava sekä ihoa uudistava. Tuote siis sopii erityisesti kuivalle ja väsyneelle iholle. Kasvovoide sisältää mm. helokkiöljyä, babassuöljyä, aloe veraa, salviaa, maissisiirappia, hyaluronihappoa sekä luonnon E-vitamiinia. Tuotteen sisältämät aloe vera sekä pantenoli eli B5-provitamiini rauhoittavat, vähentävät ihoärsytystä sekä punoitusta. Omalle miehelleni tämä on ainakin sopinut todella hyvin, sillä hänellä on välillä todella kuiva iho. Tuote levittyy hänen mukaansa todella hyvin, kosteuttaa ihoa välittömästi eikä jätä iholle ikävää tahmaista tunnetta.
 
Toinen mieheni käytössä ollut tuote kasvoille on Naturativin miesten partabalsami.  Tuote rauhoittaa parran jälkeen ihoa heti levittämisen jälkeen ja Hän on ainakin ollut tähän tuotteeseen todella tyytyväinen! Tuote sisältää rauhoittavia sekä bakteerikasvua hillitseviä eli antibakteerisia ainesosia, joten  tuote on todella tarpeellinen varmasti varsinkin herkkäihoiselle parranajon jälkeen. Tämä tuote sisältää mm. aloe veraa, salviaa, kamomillaa, helokkiöljyä sekä luonnon E-vitamiinia.

Ehkä eniten kehuja mieheltäni ovat saaneet nämä Naturativin miesten suihkugeeli sekä shampoo. Tuo suihkugeeli sisältää mietoja pesuaineita, joiden sanotaan pesevän iho kuivattamatta sitä ja vaurioittamatta ihon omaa luonnollista suojaa. Suihkugeeli sisältää hyviä kosteuttavia ainesosia, kuten aloe veraa ja kasviglyseriiniä. Tuote sisältää myös kiinanruusun uutetta, jonka luvataan kiinteyttävän ihoa ja toimii tuotteessa antioksidanttina.
 
Shampoosta mieheni pitää erityisesti, sillä hänen mukaansa tuote ei kuivata lainkaan päänahkaa. Kurkatessani Naturativin sivuilta tuotteen tietoja, luvataan siellä nimenomaan, ettei tuote kuivata päänahkaa eikä vahingoita päänahan omaa rasvakerrosta. Toimii siis tämäkin tuote juuri niin kuin lupaa! Tuotteen luvataan myös tekevän hiuksista kiiltävät sekä vahvat, ainakin mieheni hiukset kiiltävät aina kovasti pesun jälkeen eli varmasti toimii myös siinäkin suhteessa. Tuotteen sisältämän inuliini tekee hiuksista kiiltävät. Tämäkin tuote sisältää vain hellävaraisesti peseviä ainesosia sekä ainesosia, jotka kosteuttavat ja rauhoittavat ihoa. Shampoo sisältää mm. aloe veraa, salviaa, kortetta, kasvi-betaiinia sekä inuliinia.


Mieheni sanoin..
“Miehekkään tuoksuisia, mutta silti tuoksultaan sopivan mietoja.”
“Levittyvät ja imeytyvät iholle todella hyvin, varsinkin tuo käsivoide.”
“Käsivoide kosteuttaa niin hyvin, ettei sitä tarvitse käyttää joka päivä.”
“Suihkugeeli ja shampoo tuoksuvat todella hyvälle ja pesevät kuivattamatta ihoa.”
 
 
Koodilla LUONNOLLISEMPI saat nyt -20% alennuksen sunnuntaihin 6.11. asti kaikista miesten tuotteista Naturativin verkkokaupasta, täältä. Nyt siis kannattaa vaikkapa hankkia isänpäivälahjat tai joululahjat valmiiksi hieman edullisemmin ja tutustuttaa miehet näihin ihanuuksiin!
 
Oletteko saaneet jo miehet innostumaan luonnonkosmetiikasta? Itselläni on melko usein tapana ostaa miehelleni luonnonkosmetiikkaa juuri lahjaksi ja viime vuonna ostin omalle isällenikin luonnonkosmetiikkaa.
-riikkaTuotteet saatu testiin blogin kautta.

 

Heräsikö ajatuksia?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*