Ihastuttavat Benecos uutuudet

 

Aloittaessani luonnollisempi -blogin kirjoittamisen noin vuosi sitten (aika on mennyt nopeasti), kolmas postaukseni sisälsi tietoa Benecosin meikeistä ja omista lemppareistani Benecosilta. Benecos on edelleen yksi sellaisista meikkisarjoista, joihin palaan aina uudelleen ja uudelleen. Meikit ovat todella laadukkaita eikä niitä ole korkeilla hinnoillakaan pilattu. Benecos on merkki, jonka kautta on myös helppo aloittaa luonnonkosmetiikkaan tutustuminen. Jotenkin sitä on niin helppo lähestyä, tiedättekö mitä tarkoitan?
 
Ei ole varmastikaan ollut hetkeä, jolloin meikkipussini ei olisi sisältänyt vähintään yhden tuotteen Benecosilta. Yksi tuote ainakin on, joka ei ole koskaan kadonnut meikkipussistani, nimittäin Benecosin kulmakynä. Jos haluaa tehdä tarkkaa jälkeä ja haluaa, että kulmakynä pysyy paikallaan koko päivän ja on vaan niin täydellinen sävyltäänkin, on Benecos siinä ehdottomasti yksi kärkisijoja jakavista tuotteista.
Hetki sitten Benecosilta saapui paljon ihania uutuuksia. Huulipunasävyjä on tähänkin asti ollut paljon, mutta nyt joukkoon tuli taas ihania sävyjä täydentämään huulipunavalikoimaa. Uusia sävyjä on saatavilla niin huulipunissa kuin -kiilloissakin, luomiväreissä sekä kynsilakoissa. 

Hamstraan itselleni yleensä kaikennäköisiä erilaisia oranssihtavia, mattaisia huulipunia, mutta olen kaivannut jotakin uutta. Ongelmani on ollut se, että olen hakenut sitä jo pitkään sitä ‘jotakin uutta’ ja ostellut erilaisia huulipunia, kunnes aina totean, että tämäkin oli hyvin samanlainen kuin ne muut jotka kotona odottavat käyttäjäänsä. Nähdessäni millaisilta nämä uutuudet näyttävät, olin innoissani varsinkin uudesta huulipunasävystä Poppy Red*
 
Olin todella positiivisesti yllättynyt tuosta sävystä, sillä se täytti sen tyhjän kolon joka meikkipussissani on ollut. Lempparisävyni Benecosilta on jo pitkään ollut Soft Coral, mutta itseäni on harmittanu sen hieman liian kevyt koostumus ja sitä kautta se, että sitä joutuu lisäilemään aina välillä huulille. Tässä uudessa sävyssä on todella erilainen koostumus ja siinä on todella, todella paljon pigmenttiä. Pysyvyys huulilla on monin kerroin parempi kuin tuon aiemman lempparini ja siksi tässä onkin nyt hyvä haastaja aiemmalle lempihuulipunalleni.
 
Benecosin huulikiillot ovat olleet oikeastaan ainoita luonnonkosmetiikan huulikiiltoja, joita olen edes kokeillut. Olen siis todellakin enemmän huulipunatyyppi; kaikki kovin kiiltävä huulilla ei ole oikeen se oma juttuni ja siksi juuri mattaiset huulipunat ovat enemmän omaan makuuni. Uusi huulikiilto sävyssä Natural Glam* ihastutti kuitenkin kovasti ja sitä olen jopa osannut käyttää vaikkakin se tietysti kiiltoa huulille tuo. Tämä huulikiilto ei kuitenkaan ole hohtava ja se tuntuu huulilla pikemminkin sellaiselta huulirasvamaiselta, joka kosteuttaa älyttömän hyvin huulia. Sävy on melko nudemainen, mutta se piristää silti kivasti huulien omaa sävyä.

Myös luomiväreihin saatiin sellaisia sävyjä, jotka mielyttävät kovasti silmääni. Ensinäkin, olen kaivannut luonnonkosmetiikan saralle edullisia, mattaisia luomivärejä. Varsinkin sellaisia, jotka eivät ole osana jotakin palettia. Nyt on kuulkaa näistä sävyistä löytynyt kaksi ihanaa, mattaista sävyä, jotka ovat juuri sitä hakemaani. Käytän nykyään melko harvoin luomivärejä, mutta silloin kun käytän, haluan usein valita melko samansävyisen sävyn kuin oma ihoni on. Arkisilmämeikkini onkin melko usein lähiaikoina rakentunut pelkällä ripsivärillä ja vaalealla mattaisella luomivärillä.
 
Eniten olen käyttänyt näistä ihanista luomiväreistä mattaisia sävyjä Frozen Yogurt* sekä Soft Vanilla*. Frozen Yogurt on aivan täydellinen, persikkainen ja ah niin mattainen sävy. Rakastan persikan sävyjä meikeissä! Toinen lempparini, Soft Vanilla, on todella kermaisen värinen ja neutraali luomiväri. Sitä hädintuskin huomaa luomilla, mutta se kirkastaa ihon väriä ja on aivan täydellinen kaikkien muiden luomivärien kanssa käytettynä. Se myös sopii erityisen hyvin luomien pohjustukseen.
 
Ihania uutuuksia ovat myös ylläolevissa kuvissa esiintyvät Rose Quartz* sekä Mauve Me*. Ainoana helmiäissävynä itselläni siis näistä uutuuksista nyt tuo Rose Quartz ja sekin kuitenkin on mielestäni todella hillitty eikä kiiltele luomilla liikaa. Olen jopa hieman ihmeissäni miten ihastuin tuohon sävyyn vaikkakaan se ei olekaan mattainen sävy.
 
En tiedä kuvittelenko vain, mutta tuo tumma sävy Mauve Me, taittaa sekin mielestäni hieman roosahtavaan suuntaan ja sopii todella hyvin käytettäväksi yhdessä juuri tuon Rose Quartzin kanssa. Mauve Me on myös mattainen sävy, jolla pystyy tekemään todella luonnollisen varjotuksen, mutta pigmenttiä siitä löytyy iltameikin tekoakin ajatellen. 

Itse en ole mikään puuterin käyttäjä, sillä mineraalimeikit ovat valloittaneet sydämeni aivan täysin. Aina välillä käytän meikkivoiteita tai BB-voidetta, mutta aina palaan takaisin mineraalimeikkeihin; ne ovat vaan niin helppoja, ihania ja kevyitä. Luonnonkosmetiikan saralta ei kuitenkaan kovin montaa “väritöntä” puuteria löydy ja siksi tämä Benecosin uutuus on varmasti todella tervetullut  markkinoille. Kyseessä on siis kiinnityspuuteri Translucent*, joka on tarkoitettu meikin kiinnittämiseen ja viimeistelyyn. Itse olen kokeillut tätä tuotetta meikin korjailuun päivän mittaan, jos iho on alkanut kiiltelemään ikävästi. Voin kyllä kertoa, ettei lähiaikoina ole sellaista ongelmaa kovin usein ollut; ihoni kun on tällä hetkellä rutikuiva! Tämä puuteri kuitenkin tuo iholle kivan mattaisen tunteen tekemättä kuitenkaan sellaista puuteroitua fiilistä. Puuteri tuo iholle mattaisen, tasaisen, mutta silti heleän pinnan. Mikä parasta, tämä puuteri sopii kaikille ihon väreille, sillä se on väritöntä.
 
Aurinkopuuteri on yksi niistä tuotteista, joita ilman en vain osaa olla. Joskus aamulla unohtaessani huitaista aurinkopuuteria kasvoille, tunnen oloni kovin alastomaksi. Aurinkopuutereissa on kuitenkin kovasti eroja, itse en pidä sellaisista aurinkopuutereista, jotka tuovat iholle turhan paljon kiiltoa. Tämä Benecosin uusi aurinkopuuteriduo Ibiza Nights* on todella positiivinen tuttavuus, sillä mielestäni luonnonkosmetiikassa ei ihan liiaksi aurinkopuutereitakaan ole. Aurinkopuuterissa on siis kaksi eri sävyä, joita pystyy käyttämään myös erikseen. Todella näppärää siis, sillä tässä tuotteessa on samalla myös poskipuna sekä varjostuksiinkin soveltuva ruskea sävy. Tai sitten sitä voi käyttää ihan vain aurinkopuuterina. Välillä tuntuu, että meikkipussi sisältää jo aivan riittävästi erilaisia tuotteita (se ei meinaa välillä mennä kunnolla kiinni), joten on ihanaa, että tätä tuotetta voi käyttää moneen tarkoitukseen. 
 
Kuvien meikissä olen käyttänyt seuraavia Benecosin tuotteita:
 
Silmät:
 
Kulmat: 
 
Huulet:

Näiden kuvien silmämeikki on tehty todella nopeasti enemmän arkimeikkityyliin. Tämä silmämeikki on siis todella nopea ja helppo tehdä. Ensin kannattaa levittää isolla siveltimellä koko luomelle vaaleaa mattaista luomiväriä (tässä sävy Soft Vanilla). Tämän jälkeen levitin keskiluomelle sävyä Rose Quartz. Sitten kevyt varjostus sävyllä Mauve Me ja varjostus kannattaa tehdä hieman pienemmällä, jämäkämmällä siveltimellä, jotta varjostuksen saa tehtyä tarkasti. Tämän jälkeen häivytin vielä varjostuksen ja lisäsin ripsivärin. Valmis.
 
Huulimeikin olen tehnyt ilman rajauksia huulipunasävyllä Poppy Red ja huulipunan levitin suoraan huulipunalla enkä käyttänyt sivellintä. Jos ei ole niin kokenut huulipunan käyttäjä, kannattaa tämä puna levittää mieluummin siveltimellä runsaspigmenttisyytensä vuoksi. Tämä puna ei nimittäin anna kovasti anteeksi hutimenoja, sillä se on todella runsaspigmenttinen.
 
Varjostuksen tein aurinkopuuteriduon ruskealla sävyllä poskiluiden alle ja poskipäille sipaisin tuota aurinkopuuteriduon pinkkiä sävyä.
Onko Benecos teille jo tuttu? Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan jos haluatte löytää edullisia, laadukkaita sekä vain niin ihania meikkejä niin arki- kuin juhlakäyttöönkin. Ilman Benecos -meikkejä en olisi varmaan niin helposti siirtynyt käyttämään luonnonkosmetiikkaa. Moni kuvittelee luonnonkosmetiikan meikkien olevan jotenkin huonompaa kuin markettikauppojen synteettiset meikit, mutta täytyy kyllä sanoa, että Benecos ylittää mennen tullen nuo markettikauppojen halppistuotteet! Eikun kokeilemaan 🙂
 
Kertokaahan ihmeessä, jos olette löytäneet Benecosin uutuuksista omia uusia lemppareitanne!
 
 
-riikka

 
* Tuote saatu blogin kautta testiin.
Postaus sisältää mainoslinkkejä.

 

2 comments

  1. haaruhainen
  2. Reply

  Minä alan pikkuhiljaa meikeissäkin siirtymään luonnollisempaan ja Benecos on kyllä varsin houkutteleva hintojensakkin puolesta 🙂
  Kiinteä puuteri odottaa avaamista ja täytyy tutustua siiheen uuteen meikkivoiteeseen.

  1. Riikka Lilja-Niemi
  2. Reply

  Heippa haaruhainen! Benecos on kyllä todella laadukas ja juuri Benecosin meikeillä oli mielestäni helppoa tutustua luonnonkosmetiikkaan. Mutta edelleen käytän myös paljon juuri Benecosin meikkejä. Tuota meikkivoidetta en olekaan kokeillut, itse en oikeen enää osaa käyttää meikkivoiteita. Mutta tottakai kiinnostaisi myös sitä kokeilla, mistä sitä tietää jos jokin meikkivoide vielä yllättäisi positiivisesti.. 🙂 Saan meikkivoiteilla ihoni helposti näyttämään jotenkin pakkeloidulta. Mutta kerro ihmeessä mitä mieltä olet siitä, jos satut sitä kokeilemaan!

Heräsikö ajatuksia?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*