Uoga Uogan ihastuttava lahjapakkaus: Golden Fire

Postaus toteutettu yhteistyössä Greenlips Beautyn kanssa.

Täällä on kuulkaa joulufiilis noussut jo täysin pintaan! Joulussa rakastan eniten rakkaiden ihmisten kanssa yhdessäoloa, kaikkea sitä lämpöä ja rauhoittumista. Olen aina nauttinut joulusta. Pienenä sitä piti tietysti lahjojen saantia yhtenä tärkeimpänä asiana, kun taas nykyään ykkösjuttu on juuri se yhdessäoloa. Vaikka arvot joulua ajatellen on todella muuttuneet vuosien aikana, rakastan nykyäänkin  suuresti lahjojen antamista. Yleensä en hanki joululahjoja kovin ajoissa, koska en kestä odottaa, että pääsen vihdoin jouluaattona antamaan ne saajilleen. Niille, jotka kuitenkin haluavat olla ajoissa liikenteessä, tässä olisi nyt vinkki ihanaan joululahjaan hyvälle ystävälle, puolisolle, siskolle tai vaikkapa äidille. Joskus on ihanaa hemmotella myös itseään ihanilla meikkiuutuuksilla! Mikäli meikit pikkujouluja varten vielä uupuu, tässä vinkki myös sinulle.
 
Viime viikolla vierailin Greenlipsin putiikissa täällä Turussa ja putiikkiin oli juuri saapunut paljon ihania joulun lahjapakkauksia. Lahjapakkauksia löytyy niin Less is Morelta, Uoga Uogalta kuin Petit&Jolieltakin. Kaikkiin pakkauksiin pääset tutustumaan täällä. Uoga Uogalta on saatavilla kaksi ihanaa meikkilahjapakkausta: Sea Of Silver sekä tämä ihana Golden Fire. Itse rakastan meikissä kullansävyjä, varsinkin juhlameikissä, joten tässä pakkauksessa sävyt olivat juuri itselleni sopivia. Lämpimät sävyt ovat muutenkin meikissä enemmän omaan makuuni, joten näistä kahdesta oli helppo valita oma suosikkini. Pakkaus Golden Fire sisältää siis lämpimiä sävyjä kun taas tuo Sea of Silver sisältää kylmiä sävyjä. Pakkaukset sisältävät siis hohtavia hopeisia sekä kultaisia sävyjä, joten näistä pakkauksista ei juhlallisuus puutu! Täydellisiä molemmat juuri näin joulun juhlakautta ajatellen.

Lahjapakkaukset sisältävät siis kolme erilaista mineraaliluomiväriä sekä huulikiillon. Pakkaus Golden Fire sisältää luomivärisävyt Naked&Happy(nude luomiväri), Gold Mine (kultainen luomiväri) sekä Fuzzy Bear(ruskea luomiväri). Sävy Naked&Happy on täydellinen nudesävy levitettäväksi koko luomelle, Golden Mine taas sopii keskiluomelle avartamaan katsetta ja Fuzzy Bear on täydellisen mattainen ruskea sävy varjostuksien tekoon. Nämä luomivärit sisältävät runsaasti pigmenttiä, minkä merkitys korostuu varsinkin juhlameikin teossa. Runsaspigmenttisyys takaa myös kestävämmän meikin sekä helpottaa paljon myös meikin tekoa.

Uoga Uogan luomivärit ovat valmistettu puhtaista mineraaleista, joten tämä luomivärit eivät sisällä lainkaan keinotekoisia väriaineita. Uoga Uogan meikit ovat tunnettuja siitä, että se on Euroopassa ainoa meikkisarja, joka käyttää raaka-aineena meikeissään meripihkaa. Myös nämä luomivärit sisältävät meripihkaa, jolla on antibakteerisia ominaisuuksia. 

Tämän sarjan meikit ovat jo hieman entuudestaan tuttuja; Uoga Uogan mineraalimeikkipohja on yksi omista suosikeistani ja hetki sitten hankin myös Uoga Uogan poskipunan. Täytyy myöntää, että olin melko vakuuttunut, että näitä purkkeja avatessani saan sotkettua kaikki paikat, sillä en ole tottunut käyttämään tällaisia mineraaliluomivärejä. Kunhan ei avaa purkkia liian kaltevassa asennossa – ei luomiväriä ole koko maailma täynnä! Yllätyin siitä, etteivät nämä luomivärit varisseet levitysvaiheessa juuri yhtään. Tärkeää on kuitenkin varsinkin näiden kanssa muistaa kopautella ylimääräiset värit siveltimestä pois ennen levityksen aloittamista. 

Golden Fire sisältää myös juhlavaan tunnelmaan sopivan punaisen huulikiillon Strawberry Moose. Huulikiilto on koostumukseltaan todella kevyt, mutta sillä saa aikaiseksi kuitenkin hieman näyttävämmänkin huulimeikin levittämällä huulille runsaamman kerroksen. Pidän tästä huulikiillosta kuitenkin juuri siksi, että sen koostumus on ihanan kevyt eikä huulimeikistä tule vahingossakaan liian tumma. Tuoksu tässä huulikiillossa on aivan mieletön ja on peräisin nimensä mukaisesti mansikasta. Uoga Uoga käyttää huulikiilloissa eri marjoja, erilaisia öljyjä sekä mineraaleja. Huulikiillot siis sisältävät ainesosia, jotka hoitavat ja suojaavat huulien herkkää ihoa. Uoga Uogalta on saatavissa kuusi erilaista huulikiiltosävyä. Huulikiilto on jopa niin kevyt, että se sopii ohuelti levitettynä huulirasvan korvikkeeksi. Ihana tuote siis näin talvella!
Uoga Uogan lahjapakkaukset ovat ihanan tyylikkäitä ja taiteellisia. Tässä siis aivan täydellinen joululahjaidea vaikkapa laadukkaita meikkejä ja kauniita asioita rakastavalle naiselle. Tuotteet ovat kääritty teemaan sopivalla paperilla ja jokainen tuote on erikseen pakattuna tyylikkääseen pahvipakkaukseen. Tämä joululahjapakkaus on niin tyylikäs, että pelkkä lahjanarun kietaisu paketin ympärille riittää ja  lahjapaketti on valmis! 
Tällä viikolla kannattaa myös ehdottomasti poiketa Greenlipsin putiikissa tai verkkokaupassa, sillä Greenlipsissä on nyt käynnissä joulushoppailuviikko.  Jouluviikko huipentuu Greenlips Beautyn 6v. syntymäpäivään 3.12. lauantaina, jolloin putiikissa nautitaan kuohuvaa sekä jouluisin tunnelmin riisipuuroa. Myös verkkokaupasta löydät päivittäiset tarjoukset, täältä

Tilatessasi verkkokaupan kautta minkä tahansa Uoga Uogan tai Less is Moren lahjapakkauksen 20.12. mennessä, Greenlips sujauttaa paketin mukaan sinulle jonkin täysikokoisen Burt’s Bees tuotteen kaupan päälle (arvo 10-20e). Putiikissa asioidessasi mainitse vain blogini nimi niin lähtee sieltäkin ilmainen tuote lahjapakkauksen mukaan! Joululahjapakettien kanssa kannattaa pitää pientä kiirettä, sillä niitä on saatavilla vain rajoitettu määrä. Joululahjaksi menevät tuotteet kannattaa jokatapauksessa tilata viimeistään 20.12., jotta ne ehtisivät vielä jouluksi perille. 


Oletteko te löytäneet jo joululahjoja rakkaille? Entä onko nämä Uoga Uogan meikit jo teille entuudestaan tuttuja? 🙂 
-riikka
 
 
 
Postaus sisältää mainoslinkkejä.
Tuotteet saatu blogin kautta testiin. 

 

Heräsikö ajatuksia?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*