Uutuuksia meikkipussissa

Postaus sisältää mainoslinkkejä. 

Aiemminkin on jo saattanut ilmetä kertomastani, että pidän yleensä melko simppelistä meikistä ja varjostuksia olen pääasiassa aiemmin tehnyt esimerkiksi siihen käyttöön sopivalla aurinkopuuterilla. Usein meikkaamiseen käytän melko vähän aikaa enkä kovinkaan paljon hifistele normaalisti varjostuksilla taikka korostuksilla. Normaaliin arkimeikkiini kuuluu yleensä aurinkopuuterin käyttö ja varjostankin yleensä nopeasti kasvoni aurinkopuuterilla. Juhlameikkiin olisi joskus kuitenkin ihanaa panostaa hieman enemmän ja löytää tuotteet, joiden käyttäminen olisi helppoa ja vaivatonta. Olen jo pitkään halunnut kokeilla Lily Lolon Sculpt & Glow Contour Duoa ja nyt joulun kunniaksi päätinkin tuotteen hankkia itselleni.
 
Käytän pääasiassa lähes pelkästään mineraalimeikkejä, joten itselleni tärkeää oli löytää juuri puuterimaiset tuotteet varjotusten sekä korostusten tekoon. Pidän tässä tuotteessa myös siitä, että molemmat sävyt kulkevat mukana samassa pakkauksessa (vihaan sitä, kun meikkipussini ei välillä mahdu edes kiinni). Tuote sisältää siis sekä aurinkopuuterin että korostuspuuterin. Korostuspuuteri on ihonvärinen ja aurinkopuuteri on sävyltään melko vaalea, joten tämä duo sopii hyvin kaikille. Korostuspuutereja olen muutamia kokeillut myös aiemmin, mutta Lily Lolon puuterissa parasta on se, että se ei todellakaan hohda liikaa vaan pikemminkin sitä sai ottaa muutamaan kertaan siveltimeen lisää, jotta sain sen näkymään iholla. Juuri siis sellainen tuote, josta itse pidän, sillä liika hohto kasvoilla ei ole omaan makuuni. Tuotteella pystyy täten tekemään heleän arki/päivämeikin, mutta toki myös hohdokkaammankin iltameikin.
 
Itselleni tärkeää joulussa on myös aina juhlahumuun sopiva huulipuna. Tänäkin vuonna sävy valikoitui Zuiin valikoimasta, koska Zuiin punaiset sävyt ovat vaan niin ihania! Viime vuonna hankin jouluksi sävyn Classic Red, mutta jotenkin tänä vuonna halusin hieman kepeämmän, kirkkaamman sävyn, joten valitsin tänä vuonna jouluhuulipunakseni sävyn Coral Red. Classic Red on sävynä enemmänkin neutraali kun sitten taas tämä Coral Red on selkeästi lämmin sävy. Sävynä siis enemmän omaan makuuni. 

Tähän meikkiin tein varjotukset poskiluiden alapuolelle hieman viistosti, joka kivasti kaventaa kasvoja sekä tekee niihin hieman pidentävän vaikutuksen. Omaan melko pyöreät kasvot, joten se tuo kasvoille hieman enemmän muotoja. Lisäksi varjostin hieman nenää, leukapieliä sekä kasvojen reunakohtia. Korostuspuuteria lisäsin otsan korkeimpaan kohtaan, nenänvarteen, leuan korkeimpaan kohtaan, amorinkaareen sekä poskipäille. 
 
Ensimmäinen kosketus tuohon Lily Loloon vakuutti kyllä ja luulenpa hyvinkin, että alan innostua tuosta contouring-meikistä vähän enemmänkin. Kannattaa kuitenkin muistaa, että jos käytät meikkipohjana meikkivoidetta tai jotakin muuta voidemaista tuotetta, voisi olla parempi valita kuitenkin myös voidemaiset tuotteet varjotusten sekä korostusten tekoon. Itselleni tämä on kuitenkin aivan nappivalinta, sillä levittäminen käy yhtä helposti kuin itse mineraalimeikkipohjan levittäminen. Levittämiseen käytin pientä Ecotoolsin puuterisivellintä, mutta Lily Lolon valikoimista löytyy myös Tapered Contour Brush, joka on tarkoitettu juurikin varjostus- ja korostusmeikkien tekoon. Taitaa mennä siis omalle hankintalistalle, sillä tahtoisin siveltimen, jolla pystyisi tekemään hieman tarkempaa jälkeä. 

Valitsemani Zuiin huulipuna oli juuri sellainen kuin toivoinkin. Raikas, joulunpunainen, pirteä sekä tarpeeksi kirkas sävyltään. Kestävyys Zuiin huulipunassa on vaan niin parasta; huulipunaa ei tarvitse olla koko ajan lisäämässä, sitä paitsi hieman kulahtanutkin huulipuna edelleen näyttää huulilla hyvältä ja se on kulunut huulilta tasaisesti näyttäen enemmänkin sellaiselta mattapunalta. Zuiin huulipunat ovat todella kosteuttavia ja huulia hoitavia. 

Vielä lopuksi pakko kehua tuota ihanaa pyyhettä hiuksissani. Sain nimittäin äidiltäni joululahjaksi ihanan Aquis hiusturbaanin. Olen jo aiemmin meinannut ostaa sellaisen, mutta jotenkin en ole saanut aikaiseksi ja äitini ostikin omansa jo lokakuisilta I love me -messuilta kun itse emmin ostamista. Pyyhkeen luvataan kuivaavan hiukset nopeasti, sillä pyyhe on valmistettu imukykyisestä Aquitex-materiaalista. Hiuksia ei siis tarvitse enää hangata. Hiukset ovat todella alttiit vaurioille juuri märkänä ollessaan, sillä hiusten keratiini vaurioituu tuolloin helposti. Hiukset katkeilevat siis todella helposti esimerkiksi silloin, jos märkää hiusta harjataan tai hangataan kuivaksi pyyhkeellä. Hiukset siis säilyvät terveempinä ja elinvoimaisina kun ne saavat kuivua rauhassa pyyhkeen sisällä.
 
Turbaanin saa nopeasti ja näppärästi kietaistua hiuksiin ja siinä on nappikiinnitys, jonka vuoksi se pysyykin täydellisesti paikallaan. Voit siis pukea tai meikata samalla kun hiukset kuivuvat turbaanin sisällä. Itse olen ainakin todella kyllästynyt kulkemaan tavallinen pyyhe päässä kotona, kun pitäisi meikata ja valmistautua lähtemään jonnekin. Pyyhe tippuu vähän väliä päästä eikä se todellakaan tee hyvää hiuksille taikka päänahalle. Tai ihan vaan hermoille. Itselläni on todella paksut hiukset, jotka kuivuvat juuri siksi todella hitaasti. Joudun siis föönaamaan hiuksiani todella paljon ja pitämään pyyhkeestä tehtyä hiusturbaania päässäni pitkään, ennen kuin edes viitsin aloittaa hiusten kuivattamisen. Tämä turbaani onkin siis aivan täydellinen; hiukset kuivuvat nopeasti, pyyhe on ihanan kevyt ja pyyhe kuivuu myös todella nopeasti. Ensikosketus tähän pyyhkeeseenkin vakuutti heti. Kiitos äiti!
 
Pahoittelut, että blogin puolella on ollut tämän kuun ajan hiljaisempaan. Nyt on ollut vaihe, jolloin elektroniikka ei ole tuntunut vetävän ollenkaan puoleensa. Olen esimerkiksi alkanut opettelemaan villasukkien neulomista, kitaransoittoa ja nyt jouluna jouluruokien sekä saaristolaisleipien tekoa. Pieni sometauko tekee kyllä terää ja välillä on ihana panostaa muihinkin asioihin.
 


Hemmottelitteko te itseänne jouluna uusilla ihanilla luonnonkosmetiikkatuotteilla? 🙂

 
 

 

-riikka

 

Heräsikö ajatuksia?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*