Less is Moren Limesoufflé – täydellinen hiustuote

Postaus sisältää mainoslinkkejä.

Uskon, että itsekullakin saattaa mennä aina välillä hermot sähköisiin hiuksiin, varsinkin näin talvipakkasilla. Itse olen huomannut, että tällä hetkellä hiusten auki pitäminen on aivan liian hankalaa ja hiukset ovat aina naamalla ja sähköistyvät vain pienestä kosketuksesta. Yksi pahimmista on mennä sovittamaan vaatteita vaatekauppaan ja lähteä sovituskopista kuin sähköiskun saaneena. Aiemmin käytin jotakin hiuslakkaa lähes päivittäin, mutta jossakin vaiheessa lakan loppuessa en enää ostanutkaan uutta. Pikkuhiljaa olen tottunut siihen enkä koe enää edes tarvitsevani hiuslakkaa. Paitsi juuri tällaisina pakkaspäivinä kun hiukset lentelevät missä sattuu.. Paitsi jos lakan voi korvata jollakin muulla tuotteella. Jollakin sellaisella tuotteella, joka mahtuu pienimpäänkin käsilaukkuun mukaan.
 
Luulinkin aiemmin, että pitkiin hiuksiin lakka olisi ainoa vaihtoehto. Kunnes laiskuuttani en jaksanut enää lakkaa ostaa ja aloin käyttämään siihen tarkoitukseen vahaa. Sain joskus aikoja sitten blogini kautta testiin tämän ihanan Less is Moren Limesoufflén ja tämä on ollut käytössäni jo pidemmän aikaa. Täytyy myöntää, etten ihan ensin oikeen tiennyt miten tuotetta käyttäisin pitkiin hiuksiini enkä oikeen uskonut siihen, että tuote sopisi hiuksilleni. Saadessani ensimmäisen pullon tyhjäksi, oli pakko ostaa heti uusi; niin hyvä tämä tuote mielestäni on. Limesoufflé on aivan mielettömän riittoisa geelivaha, joka sopii mielestäni aivan erinomaisesti pitkille kuin lyhyillekin (mieheni lainailee tätä) hiuksille. Oma hiukseni on melko karhea sekä luonnonkihara. Kaipaan siis usein myös sellaista tuotetta, joka silottelee hieman karvaista hiusta sekä erottelee. Tämä tuote sopii erinomaisesti juuri tällaiseen tarkoitukseen enkä ainakaan itse tosiaan enää tarvitse hiuslakkaa. Tässä siis muutamia vinkkejä limesoufflén hyödyntämiseen, olkaa hyvät!
 
 
ENSIAPUA SÄHKÖISILLE HIUKSILLE
 
Lämmitä pieni määrä vahaa kämmenien välissä. Kun vaha tuntuu lämpimältä ja hieman “jämähtäneeltä”, hiero tuote kevyesti hiuksiin päälaelta pituuksiin saakka. Tuotetta kannattaa oikeasti käyttää todella vähän, muutaman kerran kokeilulla tiedät kyllä mikä määrä on oikea omille hiuksillesi.
 
LETTIKAMPAUKSET
 
Limesoufflé on aivan mielettömän näppärä tuote lettikampausten tekoon. Pieni määrä geelivahaa letitettäviin hiuksiin ja lettien teko sujuu niiin paljon helpommin ja vaivattomammin. 
 
FÖÖNAUKSEEN
 
Tuote sopii myös hyvin käytettäväksi märille hiuksille ennen hiusten föönausta ja muotoilua. Tuotteessa on ainesosia, jotka suojaavat hiuksia rautojen ja föönin kuivattavilta ja vaurioittavilta vaikutuksilta. Tuotteella pystyy näin myös korostamaan föönattujen hiusten ilmavuutta.
 
KIHARAT HIUKSET OJENNUKSEEN
 
Luonnonkiharat hiukset ovat ihanat, mutta välillä hyvinkin haasteelliset. Limesoufflé toimii aivan täydellisesti hiusten karvaisuuden hillitsemisessä sekä kiharoiden erottelussa. 
 
KAMPAUSTEN VIIMEISTELYYN
 
Tämä tuote sopii täydellisesti myös kampausten viimeistelyyn. Sillä on helppo hallita leijailevia hiuksia ja saada aikaiseksi sileä lopputulos. 
 
MIESTEN HIUSTEN MUOTOILUUN
Tämä tuote on koettu hyväksi myös miesten hiustenmuotoilussa! Omaa Limesouffléani tuntuu usein käyttävän myös mieheni. On kuulemma niin hyvää.
 
 
Limesouffléa on saatavilla kahdessa eri koossa. Matkakokoinen, pienempi pullo on 30ml kokoinen ja suurempi pullo on 150ml kokoinen. Itse koen tuotteen niin riittoisaksi, että olen pärjännyt tuon pienen matkakokoisen pullon kanssa todella pitkään. Kokeilu on siis helppoa aloittaa tuon pienen pullon kanssa ja edetä vaikka sitten siihen suurempaan. Tuotteen toimivuus on tietysti aina ykkössijalla, mutta täytyy kyllä sanoa, että tämän tuotteen tuoksu vie täysin mennessään. Rakastan sitä, miten raikkaalle ja ihanalle se tuoksuu! Tuoksussa on sitruunaa, petitgrainia sekä vaniljaa. 

 
Mitkä ovat teidän vinkkinne sähköisten hiusten hillitsemiseen? 🙂
 
-riikka

 

Heräsikö ajatuksia?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*