3x kasvonaamio

Postaus sisältää mainoslinkkejä.  

Syksy ja talvi koettelevat herkkää ihoa välillä melkolailla. Syksyllä koin ihoni kuivuuden vielä pahemmaksi kuin tällä hetkellä, mutta nyt huomaan, että tulee aina välillä sellaisia viikkoja, jolloin ihoni kaipaa enemmän kosteutusta ja huolenpitoa. Olen melkolailla jo tottunut siihen ajatukseen, että ihoni pintakuivuus on jäänyt pysyäkseen. Täytyy kertoa, että olen ollut aiemmin melko laiska käyttämään kasvonaamioita taikka kuorintoja, mutta nyt olen parantanut ja tajunnut niiden merkityksen kasvojen ihonhoidossa. Varsinkin nyt kokonaisvaltaisen ihonhoidon merkitys tuntuu korostuvan kun on talvi. Tärkeää ihonhoidossa mielestäni onkin se, että muistaa kuunnella ihon tarpeita ja tämän mukaan vaihtaa tuotteita aina vuodenaikojen vaihtuessa.
 
Nyt haluankin esitellä kolme lemppariani kasvonaamioista, joita käytän hieman erilaisiin käyttötarkoituksiin. No, alunperinhän osa näistä on päätynyt kaappiini ihan vain siksi, että en osaa välillä hillitä innostusta uusia tuotteita kohtaan. Tässä on kuitenkin käynyt niin, että nämä kaikki ovat itselläni käytössä säännöllisesti, sillä näistä jokainen on löytänyt oman paikkansa ihonhoidon rutiineissani. Tämä kolmikko on pitänyt huolen ihostani nyt kun se kaipaa kovasti hellyyttä ja huolenpitoa. Yhtä näistä käytän tehohoitona yönyli, toista perinteisen kasvonaamion tapaan 10 minuutin vaikutusajalla sekä kolmatta hellävaraiseen kuorintaan. Muitakin käyttötapoja siis löytyy, mutta esitän teille nyt omat mieltymykseni + vähän muitakin vinkkejä näiden tuotteiden käyttöön. 

MÁDARA SOS HYDRA MASK

“Tehohoitona yönyli”
 
Mádaran SOS Hydra Mask on ollut yksi viime vuoden huippulöydöistä. Parasta tässä tuotteessa on se, ettei se ole pelkästään perinteinen kasvonaamio vaan sitä voi käyttää myös tehohoitona esimerkiksi yön yli. Tuote on kehitetty kosteusköyhälle iholle ja tuote toimiikin tehokkaana syväkosteuttajana. Naamio sisältää hyaluronihappoa sekä sokereita, jotka kosteuttavat ihoa. Naamio sisältää anti-age vaikutteista pionia sekä pellavansiemenuutetta. Naamio sisältää myös ruusuvettä, tyrniuutetta sekä nokkosuutetta. Ruusuvesi sopii erityisen hyvin juuri kuivan ihon hoitoon, sillä ruusuvesi kosteuttaa ihoa todella tehokkaasti. Tyrniuute puolestaan aktivoi ihon uudistumista sekä ravitsee ihosoluja. Nokkosuute taas sisältää runsaasti antioksidantteja sekä mineraaleja, jotka ravitsevat ja suojaavat ihoa. Tämä tuote sopii muuten myös vegaaneille. 
 
Mádaran naamio sopii erittäin hyvin käytettäväksi perinteisenä naamiona, jolloin sen kannattaa antaa vaikuttaa 15-30 minuutin ajan, minkä jälkeen iholta kannattaa pyyhkiä vain kaikki ylimääräinen pois. Omassa käytössäni tämä tuote tuntuu imeytyvän ihoon aivan täydellisesti eli en yleensä joudu pyyhkimään ihoa ollenkaan tämän käytön jälkeen. Siksi käytänkin itse tätä naamiota pikemminkin perinteisen kasvovoiteen tapaan ja levitän sen iholle ennen nukkumaan menoa vaikuttamaan koko yön ajaksi. Aamulla iho näyttää selkeästi kosteutetummalta ja paremmin voivalta. Tämä on oikea luottotuote ja sen käytössä ihanaa on juuri se, ettei sitä tarvitse pestä naamion tapaan pois. Tuote on aivan loistavana apuna juuri niinä iltoina, kun tuntuu ettei ihonhoitoon löydy tarpeeksi aikaa, mutta iho vaatisi kovasti kasvonaamiota tai muuten vain hellimistä. Yleensä silloin kaivankin tämän nopeasti esille ja sutaisen tätä kasvoille juuri ennen nukkumaanmenoa. Täydellistä, helppoa ja ihanaa! Ja ainakin oma ihoni on jo paljon paljon kosteutetumpi ja heleämpi heti aamulla. 
H&M CONSCIOUS HYDRATING FACE MASK

“Perinteisen kasvonaamion tapaan”
 
Tämä kasvonaamio on yksiä ensimmäisiä kosmetiikkatuotteita, joita olen kokeillut uudesta H&M CONSCIOUS -tuoteperheestä. Ostin tuotteen kokeilunhaluissani ollessamme lokakuussa mieheni kanssa Tukholmassa. En ollut aiemmin juuri kiinnostunut näistä H&M:n uusista luonnonkosmetiikkatuotteista, mutta huomatessani tuotteilla olevan Ecocert -sertifikaatti, halusin antaa niille mahdollisuuden. En ollut siis aiemmin millään tasolla tutustunut näihin tuotteisiin enkä edes tiennyt tarkemmin mistä on kyse. Positiivisesti yllätti myös tietysti tuotteen hinta, sillä hintaa tällä kasvonaamiolla ei ollut kuin noin 7 euroa. Tämä kasvonaamio on omassa käytössäni parhaiten sopinut ihan siihen perinteiseen kasvonaamio käyttöön, eli annan tuotteen vaikuttaa n. 10 minuuttia puhtailla kasvoilla, jonka jälkeen pesen naamion pois lämpimällä vedellä. Joka käyttökerran jälkeen kummastelen sitä, miten ihoni voi tuntua niin järjettömän pehmeältä ja hyvinvoivalta! Tästä tuotteesta onkin nyt tullut se naamio, jota käytän perinteisen kasvonaamion tapaan kun haluan käyttää aikaa itseni hemmotteluun. 

Tuotteen sisältö on tottakai aina tärkeimmässä osassa, mutta nyt täytyy kyllä sanoa, että olen älyttömän ihastunut tähän peltiseen purkkiin. Pidän myös mukavana ajatuksena sitä, että kun olen käyttänyt tämän kasvonaamion loppuun, niin voin hyödyntää tätä purkkia esimerkiksi omissa kosmetiikkakokkailuissani.  Naamio sisältää aloe veraa, sheavoita sekä jojobaöljyä. Lisäksi tuotteessa on mm. rypälesiemenöljyä sekä mehiläisvahaa. Aloe vera rauhoittaa sekä desinfioi ihoa ja täten naamiolla on myös ihoa puhdistava vaikutus. Jojobaöljy sitoo tehokkaasti kosteutta itseensä ja pehmentää sekä ravitsee ihoa. Sheavoi puolestaan sisältää paljon vitamiineja ja se hoitaa, vahvistaa, kosteuttaa ja suojaa ihoa. Mehiläisvaha taas suojaa, rauhoittaa sekä pehmentää ihoa (tämä tuote ei siis ole vegaaninen). Tämä on siis täydellinen kasvonaamio juuri pintakuivalle sekä kireälle iholle. Täytyy sanoa, että tämä kasvonaamio yllätti tehokkuudellaan kyllä aivan totaalisesti. 

Valitettavasti ainakin tällä hetkellä tuote on loppuunmyyty verkkokaupassa ja enkä tarkemmin tietä onko näitä H&M CONSCIOUS -tuotteita saatavilla Suomen myymälöissä. Kertokaahan ihmeessä, jos teillä on tarkempaa tietoa asiasta! 🙂

MIA HÖYTÖ HELMI KUORINTANAAMIO

“Hellävaraiseen kuorintaan”

Viimeisimpiänä, mutta ei todellakaan vähäisimpänä. Tämä aivan ihana Mia Höytön Helmi kuorintanaamio. Voiko mihinkään kosmetiikkatuotteeseen edes olla näin rakastunut! Kyllä voi. Ostin tämän tuotteen jo lokakuisilta I love me -messuilta, mutta en ole ehtinyt hehkuttaa sitä vielä teille lukijoille.
 
Olen ollut todella, todella laiska kuorimaan ihoani ja osittain syyksi on muodostunut varmaan myöskin ihoni herkkyys ja se, etten yksinkertaisesti ole uskaltanut käyttää kuorintatuotteita. Juuri ennen häitämme menin kuorimaan ihoni tuotteella, joka ei kovinkaan hyvin sopinut iholleni. Ihoni otti melkolailla itseensä tuosta kokeilusta ja sain kasvoilleni sellaista kummallista “ihottumaa”. Sen jälkeen en ole juurikaan uskaltanut kuorintoihin koskea, mutta olen kyllä huomannut, ettei hoitotuotteet juurikaan imeydy ihooni. Vaikka tekisin mitä.
 
Messuilla keskustelin Mia Höytön kanssa ja päädyin ostamaan tuon ihanan kuorinnan, koska hän sai minut vakuuttumaan siitä, että pintakuiva ihoni kaipaa säännöllistä kuorintaa, jotta hoitavat tuotteet imeytyisivät ihooni. Naamiota kokeillessani ensimmäistä kertaa olin täysin myyty. Tämä oli ihka ensimmäinen kuorintatuote, joka oli tarpeeksi hellävarainen todella herkälle iholleni. Naamiossa on aivan täydellisen kermainen, paksu koostumus ja tuotteen sisältämät jojobahelmet kuorivat ihoa älyttömän hellävaraisesti.
 
Tuote sisältää salisyylihappoa sekä bentoniittisavea, jotka syväpuhdistavat ja kirkastavat ihoa. Tuotteen sisältämä Pseudoalteromonas Ferment -uute kiinteyttää ja parantaa ihon kosteustasapainoa ja se tehostaa myös kollageenin sekä elastiinin tuotantoa ihossa sekä silottaa ihoa tehokkaasti. Naamio poistaa iholta siis kuolleen ihosolukon ja parantaa täten muiden hoitotuotteiden imeytymistä ihoon sekä poistaa iholta epäpuhtauksia. Tämäkin tuote on vegaaninen.
 
Tätä naamiota voi käyttää kolmella eri tavalla:
 
Hellävarainen ihoa uudistava hoito
Tuotetta voi käyttää perinteisen naamion tapaan. Anna naamion vaikuttaa 10 minuutin ajan, kostuta naamio vedellä ja huuhtele pois ilman mekaanista kuorintaa. Todella hellävarainen käyttätapa herkälle iholle!
 
Tehokkaasti ihoa uudistava ja kirkastava hoito
Vaihtoehtoisesti naamion voi antaa vaikuttaa samalla tavalla 10 minuutin ajan, mutta lopuksi naamio kostutetaan vedellä ja huuhdellaan pyörivin liikkein pois.
 
Pikakaunistaja
Tuotetta voit käyttää myös perinteisen kuorintavoiteen tapaan: levitä voidetta puhtaalle, kostelle iholle ja huuhtele pyörivin liikkein.
 
Ostaessani tämän tuotteen, kauhistelin tietysti hieman hintaa, sillä tuote maksaa 62 euroa. Nykyään kuitenkin itselleni on tärkeää mahdollisimman usein valita ja suosia suomalaisia tuotteita, joten halusin antaa tälle tuotteelle mahdollisuuden. En yleensä kovin helpolla maksa kosmetiikkatuotteista 50 euroa enempää, mutta messualennus houkutteli tuolloin kovasti. Täytyy kyllä nyt sanoa, että olisin koska vain valmis maksamaan tästä tuotteesta täyden hinnan – niin hyvä se on. Perinteisen kasvonaamion tapaan en yleensä tätä itse käytä, koska siihen tarkoitukseen käytän juuri tuota H&M:n kasvonaamiota. Tätä tuotetta käytänkin yleensä kun haluan arkeen hieman luksusta ja kun tuntuu, että ihooni on kertynyt kuollutta ihosolukkoa ja ihoni kaipaa hellävaraista kuorintaa.

Kuorin ihoni yleensä noin kerran viikossa, joten tuote on melko vähäisellä käytöllä ja lisäksi tuote on myös todella riittoisa. Eniten käytän tätä tuotetta juuri perinteisen kuorintavoiteen tavoin, pikakaunistajana siis. Joskus saatan kuitenkin haluta ottaa tästä tuotteesta vielä enemmän irti ja silloin teenkin tehokkaasti ihoa uudistavan ja kirkastavan hoidon. Omalle pintakuivalle iholleni tämä kuorintatuote on tehnyt ihmeitä ja eron hoitotuotteiden imeytymisessä huomaa todella selkeästi. Täten myös erilaiset seerumit ja kosteusvoiteet tuntuvat toimivan paljon paremmin ja tehokkaammin. Osa näiden tuotteiden tehokkaista aineisosista ei ole päässyt edes imeytymään kunnolla ihoon, joten ei ole ihme, ettei mitkään ihonhoitotuotteet ole tuntuneet kovinkaan tehokkailta. 

Ovatko nämä naamiot jo teille entuudestaan tuttuja?

Tuli muuten nyt mieleen, kuinka moni teistä lähti vegaanihaasteeseen mukaan? Itse en ole ollut täysin ehdoton, mutta vegaaniruokaan ollaan kotona panostettu nyt vielä entistä enemmän. 🙂
 
 
-riikka

 

2 comments

  1. Anonyymi
  2. Reply

  Aivan ihanat kuvat tässä postauksessa! Madaran naamio on ollut harkinnassa, ostan sen varmaan seuraavista alennusmyynneistä 🙂

  1. Riikka Lilja-Niemi
  2. Reply

  Heii ja kiitos kovasti!! 🙂 Tuo Madaran naamio on kyllä vaan niiin ihana. Illalla levitin sitä kasvoille ja äsken herättyäni taas ihastelin kuinka paljon paremmalta iho näyttää nyt kuin illalla. Toivottavasti tuote sopisi myös sinulle!

Heräsikö ajatuksia?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*