Absolutely absolution

Tämä on löytänyt uuden huulipunan, johon on aiiivan ihastunut! Ja kyllä, valitsin kerrankin hieman räväkämmän sävyn. Kyseessä on siis Absolution huulipuna, sävy 19. Yleensä käytän siis tosiaan (monet varmaan tietääkin) enemmän oranssihtavia sävyjä, mutta nyt teki mieli hankkia jokin ihanan raikas, pinkki sekä rohkea sävy. Muistin heti, että Absolutionilla on yksi aivan täykkäri sävy, joka olisi juuri nyt jotakin sellaista, jota etsin. Ensinäkin, rakastan näissä huulipunissa niiden mattaisuutta. Mattaiset huulipunat pysyvät mielestäni paremmin paikallaan ja toisaalta niihin saa keveyttä levittämällä huulille ensin esimerkiksi jotakin huulirasvaa. Absolutionin punat kestävät todella hyvin huulilla ja tuoksuvat aivan ihanalle. 

Tähän huulipunaan on sisällytetty ainesosia, jotka suojaavat sekä korjaavat huulten herkkää ihoa. Huulipuna sisältää monia kasviöljyjä, jotka myös ravitsevat huulia. Nuo hoitavat ainesosat kyllä todella toimii, sillä nyt on huulet aivan älyttömän pehmeät kun tänään huulipunaa olen levittänyt kaksi kertaa huulille. 
 
 
Huulipuna sisältää mm:
mehiläisvahaa
risiiniöljyä
sheavoita
auringonkukkaöljyä
manteliöljyä
aprikoosinkiviöljyä
kehäkukkauute
tiikeriruohouute
e-vitamiinia

 

Caprylic/Capric Triglyceride
(neste, jota saadaan kookosöljystä, hidastaa veden haihtumista iholta)
karnaubavahaa
(antaa tuotteille kestävyyttä)

 


Absolution on siis ranskalainen, tarkemmin pariisilainen, hoitolasarja. Niin kuin varmasti näkyy, tämä tuotesarja suorastaan hehkuu tyylikkyyttä – design on vaan kerrassaan upea. Eikä ihme, sillä perustajalla, Isabelle Carronilla, on vuosien kokemus mainos- ja graafiselta alalta. Tyyli on niin ihanan yksinkertainen, juuri sellainen, josta itse pidän. Sarjalla on ecocert-sertifikaatti ja tuotteissa hyödynnetään laadukkaita raaka-aineita: ravinnerikkaita kasviöljyjä sekä -uutteita. Kaikenlisäksi kaikissa tuotteissa on myös korkeat luomupitoisuudet.
 
Täytyy myöntää, etten ole Absolutionin tuotteista kokeillut muita kuin huulipunia, mutta huulipunia voin kyllä suositella todella lämpimästi. Varsinkin jos etsit huulipunaa, joka on kestävä, runsaspigmenttinen sekä mattainen. 

Syynäättekö te kovin tarkkaan tuotteiden INC-luetteloja? Täytyy sanoa, että olen nykyään enemmän ja enemmän kiinnostunut tutkimaan niitä ja oppimaan lisää. Yleensä se vaatii kyllä aikaa ja vaivaa, mutta on kyllä mukavaa tietää mitä tuotteet ovat syöneet. Itse hankin viime vuonna Rita Stiensin teoksen Totuus kosmetiikasta. Teos on aivan täydellinen, sillä siinä on ainesosasanasto, josta löytää helposti lähestulkoon kaiken etsimänsä. Ainesosaluettelossa on myös jokaisesta ainesosasta arvostelu, joten tutkiskelu on oikeasti todella kiinnostavaa ja puoleensa tempaavaa. Suosittelen.
 
 
Iloa ja punaa viikonloppuunne!
-riikka
 
 
 
Postaus sisältää mainoslinkin. 

Heräsikö ajatuksia?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*