Biodellyn meikkauspalvelu

Yhteistyössä Biodelly.
Postaus sisältää mainoslinkkejä.
Pari viikkoa sitten sain viettää aurinkoista lauantaiaamua Biodellyssä. Sain nimittäin testailla Biodellyn meikkauspalvelua ja ihana Miila teki minulle päivämeikin. Ennen meikin tekoa valitsimme yhdessä tuotteita, joilla meikki olisi tarkoitus tehdä ja kerroin omista mieltymyksistäni sekä sävymaailmoista, joista itse nautin. Parasta tässä kokemuksessa oli se, että Miila todella kuunteli millaisesta meikistä pidän ja pääsimme helposti yhteisymmärrykseen tuotevalinnoissa. 
Tarkoituksena ei ollut siis tehdä niinkään juhlameikkiä, vaan päivämeikki, jolla saatoin mennä tapaamaan ihania ystäviäni lauantaipäiväkahvin merkeissä. Olen itse nykyään todella laiska meikkaamaan silmiäni, sillä perus arki- sekä viikonloppumeikkiini kuuluu aikalailla vaan ripsiväri sekä jokin vaalea luomiväri. Se yleensä riittääkin itselleni, mutta ongelmaksi on ehkä muodostunut se, että koen olevani hieman epävarma tekemään varjostuksia sekä edes hieman vahvempaa silmämeikkiä. Kävimme hieman Miilan kanssa läpi silmieni mallia sekä sitä, millainen silmämeikki juuri minulle sopisi parhaiten. Itselläni on melko lyhyt väli luomien ja kulmakarvojen välissä, joten varjotuksia ei ainakaan saa tehdä liian ylös.
Sain Miilalta hyviä vinkkejä ja Miila olisi varmasti osannut auttaa monessakin meikkaukseen liittyvässä ongelmassa. Hän osasi hyvin opastaa erilaisia meikkaustapoja sekä keinoja saada esimerkiksi kulmikkaita kasvoja pehmeämmän mallisiksi. Silmäluomien pohjustus on asia, johon en yleensä kyllä arkisin ainakaan jaksa panostaa, mutta Miilan pohjustaessani silmäluomeni ennen varsinaista luomiväriä, oli muutos kyllä huikea. Ehkä en sellaista tapaa arkimeikkiini ota, mutta viikonloppuisin siihen voisikin panostaa enemmän.

 

Meikkipohja

Lily Lolo Illuminator Champagne

Meikkipohjan pohjustukseen käytettiin siis EDM meikinpohjustuspuuteria, joka on sävyltään valkoista. Tuo tuote sisältää runsaasti valoa heijastavia pigmenttejä, jonka vuoksi se peittää optisesti tehokkaasti ihon epätasaisuutta. Se myös tasoittaa ihon pintaa ja valmistelee ihon siis varsinaista meikkipohjaa varten. Meikinpohjustuspuuterin tarkoitus on myös auttaa meikkipohjaa kiinnittymään iholle hyvin ja tasaisesti. Itselläni on käytössä EDM meikinpohjustuspuuteri sävyssä Yellow ja siksi kerroinkin Miilalle haluavani kokeilla myös tuota valkoista sävyä. Täytyy kyllä sanoa tuon yhden kerran perusteella, että omalle hieman punoittavalle iholleni tuo Yellow tuntuu sopivan hieman paremmin.
Varsinainen meikkipohja tehtiin EDM jojoba mineraalimeikkipohjaa käyttämällä ja tuo tuote onkin onnistunut vakuuttamaan minut ja ihoni täysin (lue lisää täältä). Suosittelen sitä ihan jokaiselle, joka kamppailee kuivan ja pintakuivan ihon kanssa. Aivan täydellinen tuote! Mineraalimeikki levitettiin iholle EDM Flat Top Brushia käyttäen. 

Kuten itsekin olen huomannut, kehoitti myös Miila tekemään korjaukset peiteaineella vasta varsinaisen meikkipohjan levittämisen jälkeen. Meikkipohjan levittämisen jälkeen näkee paremmin, mitkä kohdat oikeasti kaipaavat korjailua ja vahvempaa peittävyyttä. Toiseksi, peiteaine tulee helposti pyöriteltyä kabukilla iholta pois, jos sen levittää ennen meikkipohjan tekoa. Tietysti peiteaineen voi levittää myös ennen sitä, mutta luultavasti joudut tekemään työn kaksi kertaa! Peiteaineena käytettiin siis EDM peiteainetta Multitasking, joka sopii hyvin pienien näppyjen peittämiseen sekä tummien silmänalusten häivytykseen. 

Kasvojen varjostuskohtiin Miila levitti EDM aurinkopuuteria. Tämä aurinkopuuteri sopii täydellisesti vaalealle iholle; sillä saa iholle juuri sopivan hehkun sekä myös hieman päivettyneen lookin. Poskille levitettiin EDM poskipunaa viistopäisellä siveltimellä. Korostuksiin Miila käytti Lily Lolon Illuminatoria, joka toimii täydellisesti poskipäiden, kulmaluiden, amorinkaaren sekä otsan kolmion korostamiseen. 

 

Silmät

Lily Lolo ripsiväri

Vaikka kyseessä olikin arkimeikki, Miila pohjusti silmäluomeni ennen silmämeikin tekoa. Silmäluomillani näkyy helposti pieniä suonia, joten silmäluomien pohjustus on kohdallani kyllä tarpeellista. Lily Lolon silmämeikin pohjustusainetta levitettiin painelemalla kevyesti sormella silmäluomelle. Tämän jälkeen Miila levitti pohjustusaineen päälle vaahtopäisellä siveltimellä vaaleahkoa Lily Lolon Buttered Up luomiväriä. Varjostuksiin käytettiin Lily Lolon I Should Cocoa -sävyistä luomiväriä. Todellinen suklaan ruskea! Sain muuten Miilalta hyvän vinkin myös siihen, miten tuolla vaalealla Buttered Up -luomivärilläkin pystyy tekemään kevyen varjostuksen luomelle. Kokeilin tätä taktiikkaa myös kotona jälkikäteen, toimii! Pyöreäpäinen, melko tylppä sivellin sekä pyörivä liike silmäkulmasta aloittaen saa aikaiseksi aivan täydellisen kevyen varjostuksen päivämeikkiin.
 
Silmien rajaus tehtiin tällä kertaa ainoastaan tuota I Should Cocoa luomiväriä käyttäen. Miila käytti rajauksen tekoon kostutettua pientä sivellintä. Tällainen rajaus on usein se, jota itsekin arkimeikissä suosin (jos siis teen rajauksen). Ihanan kevyt, mutta silti antaa kivasti ryhtiä silmämeikille. Silmämeikin valmistuessa levitin itse lopuksi Lily Lolon ripsivärin. Tuosta ripsiväristä on tullut oma uusi suosikkini. Vain muutama sipaisu ja ripset ovat täydellisesti erotellut ja pitkät. Kaikenlisäksi tämä ripsiväri pysyy paikallaan koko päivän; ei varise eikä leviä. 


Huulet

Avril huulipunakynä Corail

Huulimeikkiin halusimme Miilan kanssa valita jotakin raikasta ja ihanan keväistä. Nähdessäni tuon Absolutionin Sorbet huulipunan ihanan raikkaan sävyn, oli valinta selvä. Absolutionilla on kahdenlaisia punia; mattaisia sekä kevyempiä sorbet -punia. Huulet ikäänkuin pohjustettiin ensin Avrilin huulipunakynällä. Tuolla huulipunakynällä Miila sai kauniisti muotoiltua huulet ennen varsinaisen punan levitystä. Toisaalta se myös teki huulimeikistä syvemmän sekä antoi sille pitoa ja kestävyyttä. 


Kulmat

Lily Lolo kulmakynä

Kulmat muotoiltiin vasta markkinoille tulleella Lily Lolon kaksipäisellä kulmakynällä. Kulmakynän toisessa päässä on myös hohdekynä, jota voi käyttää kulmaluun korostamiseen. Kulmakynä on hyvin pehmeä ja sisältää runsaasti pigmenttiä. Kulmakynän pehmeyden vuoksi kulmien muotoilua tai häivyttämistä voi jatkaa kulmavärisiveltimellä. Kulmakynän hohdepäätä voi käyttää myös muiden alueiden korostukseen, esimerkiksi amorinkaarelle. Kynää on saatavilla vaaleampi että tummempi: vaalea maitokahvi sekä kahvi. Miila käytti kulmiini vaaleampaa sävyä.

Suosittelen erittäin lämpimästi Biodellyn meikkauspalvelua, jos teillä on esimerkiksi kesällä tulossa juhlia, joihin tarvitsette ammattitaitoisen meikkaajan ja toivotte meikin tehtävän nimenomaan luonnonkosmetiikalla. Miila on aivan ihana ja hän todella kuuntelee asiakkaan toiveita sekä mieltymyksiä. Ne ovat asioita, joita pidän itse hyvin tärkeänä. Biodelly on ihanan valoisa, avara ja asiakaspalvelu on aina ihanan iloista ja asiantuntevaa. Lisää tietoa Biodellyn tarjoamista meikki- sekä ihonhoitovalmennuspalveluista löydät täältä
// riikka

 

Pictures 1, 2, 5 & 6, Tanja Biodelly / edited by me

 

Heräsikö ajatuksia?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*