Lily Lolon ripsiväri hipoo täydellisyyttä

Ripsiväri tuntuu olevan yksi niistä meikeistä, joista on vaikeaa löytää oikeasti hyvää, laadukasta ja toimivaa vaihtoehtoa luonnonkosmetiikan puolelta. Varsinkin silloin kun on kääntymässä synteettiseltä puolelta luonnonkosmetiikan käyttäjäksi, voi ripsivärin löytäminen tuntua todella hankalalta ja se voi omalta osaltaan myös olla niin sanotusti kynnyskysymys.
 
Itsellenikin ripsivärin löytäminen aluksi oli hankalaa, mutta epäilen etten ole ehkä ihan niin kriittinen sen valinnassa kuin moni muu saattaa olla. Omaan melko pitkät ripset enkä toisaalta halua ripsien olevan liian “näkyvät”. Minulle siis riittää, että ripsiväri tuo ripsiini sopivasti tummuutta, mutta pidentävä ja tuuhentava vaikutus ei ole itselleni kovinkaan tärkeää. Tottakai odotan ripsiväriltä sitä, että se pidentää ripsiäni hieman ja tekee niistä omalla tavallaan näyttävät, mutta vähemmän on itselleni enemmän.
 
Ripsiväreissä mielestäni suurin ongelma (omalla kohdallani siis) on se, että ne paakkuuntuvat helposti, jonka vuoksi ripsiväriä joutuu levittämään ja levittämään, kerroksia tuleekin liikaa ja lopputulos ei todella ole se mitä toivoisin. Vaikeaa on siis löytää sellaista ripsiväriä, joka muutamallakin vedolla tekisi hyvän lopputuloksen ilman paakkuja ja sitä, että ripset tarrautuisivat toisiinsa. 
 
Lily Lolon ripsiväri on siis aivan huippu – aivan täydellinen. Nyt varmasti useimmille herää kysymyksiä esimerkiksi siitä, että variseeko tai leviääkö tämä esimerkiksi sateessa tai vaikkapa itkiessä. Välillä tuntuu, että ripsivärin toimivuuteen ja sopivuuteen vaikuttaa paljon myös se, millaiset silmät ja ripset meillä on. Jollakin silmät saattavat vetistellä paljon ja vaativat siksi todella pysyvän ripsivärin. Toisella taas silmät saattavat olla hyvin herkät ja siksi monet ripsivärit aiheuttavat esimerkiksi kirvelyä tai ärsytystä. Kerron siis ainoastaan nyt omista kokemuksistani. Itselläni on kyllä herkät silmät, mutta yleensä en saa silmiini kovinkaan helposti meikeistä oireita. Silmäni eivät vetistele kovinkaan herkästi, joten tämä ripsiväri pysyy todella hyvin paikallaan ja se ei todella päivän aikana varise. Muistan tämän levineen ainoastaan kerran ja silloinkin lenkkeilin puolitoista tuntia räntäsateessa ja tuota räntää tuli vaakatasossa.

Parasta tässä ripsarissa on sen todella hyvä harja ja se, että väri levittyy ripsiin todella tasaisesti, ripsiväri erottelee ripset kauniisti tehden niistä todella syvän mustat. Tällä ripsarilla saa helposti tehtyä kevyemmän päivälookin tai sitten taas usemmalla kerroksella hyvin näyttävät ripset. Tätä ripsiväriä käyttäessä ei tarvitse myöskään koskaan odotella ripsivärin kuivumista, sillä tämä kuivuu hetkessä. Lily Lolon ripsiväri ei sisällä silikoneja, hajusteita tai alkoholia. Tuote sopii myös vegaaneille eikä se siis sisällä mehiläisvahaa. 

Sitten yksi sellaisista asioista, joita pidän meikeissä hyvinkin tärkeänä. Illalla nukkumaan mennessä, varsinkin väsyneenä, en jaksaisi käyttää kovinkaan paljoa aikaa meikinpoistoon ja muutenkaan ihonhoitoon, hampaiden pesuun jne. Yksi tärkeimmistä asioista ripsivärin valinnassa itselleni on siis se, että se todella lähtee helposti meikinpoistoaineella pois enkä todella halua joutua hankaamaan silmien alueen herkkää ihoa. Tämä lähtee melko helposti pelkällä vedellä, mutta aivan täydellisesti esimerkiksi Mia Höytö Sievä puhdistusvoiteella. Ensinäkin tuolla puhdistusvoiteella lähtee meikit todella helposti koko kasvoilta, mutta myös vahvempikin silmämeikki peseytyy kuin itsestään. Rakastan näitä kahta tuotetta ja silmänikin voivat hyvin kun en joudu hankaamaan meikkejä pois!

Oletteko jo kokeilleet tätä ripsiväriä? Entä millaisia lemppari ripsareja teidän meikkipusseista löytyy?? 🙂 
 
// riikka

2 comments

  1. Vanilja
  2. Reply

  Hei! Ensinnäkin kehut blogin yksinkertaisen kauniista ulkoasusta, miellyttää kovasti silmää!
  Sitten itse asiaan: minulla olisi hakusessa uusi maskara, joka jättäisi ripset pehmeiksi ja hyvin erotelluiksi, ei liimaisi ripsiä yhteen tai varisisi päivän aikana, ja olen harkinnut tätä Lily Lolon ripsiväriä. Vastaisiko se sinun mielestäsi suunnilleen sitä mitä haen? (:

   1. Riikka
   2. Reply

   Heippa Vanilja! Kiitos kovasti kehuista, sivujen tekijä on todella taitava ja toteutti juuri sellaisen ulkoasun kuin toivoinkin! 😉 Ja sitten tuohon ripsiväriin. Itse pidän juurikin siitä, että ripset jäävät pehmeiksi, erotelluiksi eikä ripsiväri varise. En ole aiemmin oikeen edes ajatellut, että tällä ripsivärillä ripset säilyttävät juuri sellaisen pehmeyden, että ne tuntuvat lähes pelkiltä omilta luonnollisilta ripsiltä. Tämä on vieläkin mulla käytössä, koska oon vaan niin tykästynyt tähän!

Heräsikö ajatuksia?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*