Vartalon kuorintaa suklaan sekä kahvin ystäville

Postaus sisältää mainoslinkkejä.


Täytyy myöntää nyt heti aluksi, että olen yleisesti ottaen todella huono kuorimaan vartaloni ihoa saatika rasvaamaan sitä. Olen nyt pyrkinyt lähiaikoina hieman parantamaan tässä ja aina esimerkiksi saunan yhteydessä panostaa myös vartalon ihoon. Varsinkin nyt viime talvena myös vartaloni iho on kaivannut enemmän huomiota ja panostusta. Nyt haluankin esitellä teille kaksi erittäin hyvää vartalonkuorintatuotetta. Nämä kaksi tuotetta eroavat toisistaan täysin hintatasossa, mutta molemmat ovat mielestäni silti lähes yhtä toimivia ja hyviä tuotteita.

En tiedä olenko väärässä vai onko joku muukin ehkä huomannut, että on ikäänkuin helpompaa panostaa hiusten- sekä kasvojenhoitotuotteisiin kuin vartalonhoitotuotteisiin. Monesti vartalonhoitoon halutaan ostaa hieman halvempia tuotteita, mutta kasvojenhoitotuotteisiin voidaan käyttää hieman enemmän rahaa. Voin itse ainakin allekirjoittaa tämän väittämän. Sen vuoksi haluankin nyt esitellä teille sekä hieman hintavamman että lähes jokaisen budjetille sopivan vartalonkuorintatuotteen. 

Siinä on jo hetki aikaa kun nämä Organic Shop -tuotteet saapuivat Suomeen. Kyseessä on siis luonnonkosmetiikkasarja, joka on ihanan edullinen ja se tunnetaan varmasti sen ihanista tuoksuista. Parasta tässä luonnonkosmetiikkasarjassa on siis se, että se sopii lähes kaikkien kukkarolle ja lisäksi nämä tuotteet ovat oikeasti laadukkaita sekä toimivia. Näillä tuotteilla on sekä BDIH- sekä Cosmos -ekosertifioinnit ja ne valmistetaan Virossa.
Ostaessani tämän Organic Shop Body Scrub Belgian Chocolate -vartalokuorinnan ja avatessani sen olin myyty. Rakastan vartalonhoitotuotteissa ihania, mehukkaita sekä täyteläisiä tuoksuja. Jos siis rakastaa suklaata, rakastaa varmastikin myös tätä kuorintatuotetta. Kyseessä on siis vegaaninen sokerikuorinta, joka sisältää luomu kaakao- sekä karitevoita. Tämä tuote ei suinkaan pelkästään tuoksu hyvältä, vaan on se myös todella tehokas sekä ihoa pehmentävä. Tuotteen koostumus on erittäin täyteläinen, mutta se on silti helposti iholle levitettävissä. Organic Shopin kuorintoja löytyy myös monia muita tuoksuja, joten jos jostakin syystä et vaikka pidä suklaan tuoksusta, löytyy valikoimasta varmasti jokin mieleinen tuoksu täältä. Tähän tuotteeseen tutustuessani olin todella suuresti ja positiivisesti yllättynyt siitä, miten hyvä hinta-laatusuhde tässä tuotteessa on. 

Sitten se kuorinta, joka sinun täytyy ehdottomasti valita, jos haluat ihanan kahvin tuoksun leijailevan suihkussasi ja haluat panostaa vartalonhoitoon vielä hieman enemmän, yhtään siis vähättelemättä Organic Shopin vartalokuorinnan tehoa. Kyseessä on siis Body Blendz kahvikuorinta, joka on australialainen, 100% luonnonmukainen sekä vegaaninen tuote. Kuorintojen juju on siis kahvi, jolla on ihoa tehokkaasti hoitavia sekä silottavia vaikutuksia. Tuotetta käyttämällä iho pysyy kimmoisampana sekä ah niin ihanan silkkisen sileänä! Tuotteen luvataan myös auttavan erilaisissa iho-ongelmissa, kuten raskausarpien, ihottumien, aknen sekä jopa selluliitin hoidossa.

Näitä kahvikuorintoja on saatavilla ainakin Biodellyssä kolmea erilaista: Coffee ScrubCoconut Delight sekä Oats Oats Baby. Kaikissa kuorinnoissa pohja on siis sama, mutta Coconut Delight on höystetty kookoshiutaleilla kun sitten taas Oats Oats Baby kauralla, jolla on ihoa rauhoittava vaikutus. Tuo Coconut Delight sopii erityisesti kosteusköyhälle iholle ja Oats Oats Baby erityisen kuivalle, ärtyneelle ja jopa herkälle iholle. Itse valitsin tuon Coffee Scrub -kuorinnan, joka on tarkoitettu kaikille ihotyypeille. 
 
Nämä Body Blendz kuorinnat ovat siis kahvikuorintoja, joihin on lisätty mm. merisuolaa. Tässä kuvissa esiintyvässä kuorinnassa on kahvin lisäksi merisuolaa sekä kasviöljyjä (oliivi-, manteli-, makadamia- ja jojobaöljy sekä appelsiinin eteerinen öljy). Kahvikuorinnat sopivat sekä vartalon että kasvojen iholle, mutta kasvoille kuorintaa ei niinkään kannata hangata vaan ainoastaan levittää ja painella iholle ja antaa vaikuttaa jonkin aikaa. Kahvikuorinta vilkastuttaa verenkiertoa sekä vähentää myös turvotusta iholla. 

Tämä kahvikuorinta on kyllä kuorintojen kuningas. En ole ikinä millään kuorinta tuotteella saanut ihoani tuntumaan niin pehmeältä ja sileältä. Lisäksi rakastan suihkussa vallitsevaa ihanan kahvin tuoksua! Tämä kuorinta on muuten paras levittää hieman kostealle iholla ja jättää vaikka muutamaksi minuutiksi vaikuttamaan ennen pois viruttamista. Tämä tuote on siis aivan ehdoton silloin, kun haluat antaa hieman luksusta ihollesi ja hemmotella itseäsi vaikkapa viikonloppuisin.

Millaisiin vartalonhoitotuotteisiin te olette ihastuneet? Oletteko esimerkiksi jo ehtineet testailla muita näiden tuotesarjojen tuotteita? 🙂

// riikka
 
Body Blendz -kuorinta saatu, kiitos Biodelly.

 

Heräsikö ajatuksia?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*