Täydellinen meikinpoistokombo

Olen jo todella pitkään käyttänyt meikinpoistossa ainoastaan Mia Höydön Sievä -puhdistusvoidetta (lue aiempi postaus täältä). Tuo Sievä on vieläkin ihan yksi omista lemppareistani juuri sen vuoksi, että se on voide eikä niinkään maito. Annoin kuitenkin tälle Rosalian puhdistusmaidolle mahdollisuuden, sillä the Butikin ihana Katja kertoi sen olevan oikeasti tehokas ja poistavan helposti meikin ja jättävän iholle todella pehmeän fiiliksen.

Olen muutenkin nykyään taas siirtynyt siihen, että pesen kasvot vedellä jokatapauksessa, sillä tuo Sievä on mielestäni mukavampi poistaa kasvoilta veden kanssa. Tätä Rosalian puhdistusmaitoa olen nyt kuitenkin käyttänyt perinteisen puhdistusmaidon tapaan: levittänyt kasvoille ja tämän jälkeen pyyhkinyt kasvot vanulapuilla. Ihme kyllä – tämä puhdistusmaito on oikeasti poistanut lähes kaiken meikin kasvoilta ja olen todella positiivisesti yllättynyt. Mahdollisesti siis ajatukseni puhdistusmaidosta on nyt muuttunut!

Yksi tärkeä kriteerini meikinpoistoaineeseen on myös se, että voin yhdellä ja samalla tuotteella putsata niin kasvot kuin silmämeikinkin. Niinkuin aiemmin olenkin kertonut, silmäni ovat melko herkät ja on ihanaa huomata, että tämä tuote todella sopii myös silmien meikinpoistoon eikä se ärsytä silmiä. Tämä tuote on muuten kooltaan 200ml, joten yhdellä putelilla pitäisi jonkin aikaa pärjätäkin.

Rosalia on sarjana minulle täysin uusi, mutta heti ensisilmäyksellä ihastuin sen simppeliin designiin sekä siihen, että se ei näytä yhtään luonnonkosmetiikalta, jos ymmärrätte mitä tarkoitan. Tätä on siis helppo suositella myös heille, jotka hieman vierastavat luonnonkosmetiikkaa. 😉 Rosalia on tuotesarja, joka soveltuu nimenomaan herkälle iholle, jonka siis itsekin omaan. Tuotteet sisältävät myskiruusuöljyä, joka kylmäpuristetaan myskiruusukasvin siemenistä. Myskiruusuöljy sisältää suuren määrän hyödyllisiä rasvahappoja, jotka auttaa ihoa uusiutumaan, kiinteytymään ja elpymään. Puhdistusmaito sisältää myös aprikoosinsiemenöljyä sekä mustaherukanlehtiuutetta. Itselleni yksi tärkeä asia on myös se, että tuotteen sisältämistä raaka-aineista 100% on luonnollista alkuperää.

Toinen uusi lempparini on tämä Naturadon misellivesi. En ole aiemmin juuri misellivesiä käyttänyt ja jos jotakin olen kokeillut, niin en ole täysin vakuuttunut siitä, miksi haluaisin sellaista käyttää. En osaa poistaa meikkiä pelkästään miselliveden kanssa, koska koen, että misellivesi kuluisi käytössäni todella nopeasti. Puhdistusmaitoa käyttäessä iholle jää usein kuitenkin sellainen fiilis, että haluaa vielä pyyhkiä mahdolliset jäämät iholta pois kasvoveden kanssa, mutta tämä misellivesi on ollut siihenkin täydellinen. Tämä misellivesi sisältää  hyaluronihappoa, jonka vuoksi kiinnostuin sen kosteuttavasta vaikutuksesta. Tämä on välillä korvannut käytössäni kokonaan kosteusvoiteen. Ihoni on tällä hetkellä taas mennyt näköjään kesäksi enemmänkin sekaihon suuntaan ja siksi välttelen välillä turhia voiteita ja rasvoja. Tämä on siis juuri siksi tällä hetkellä ihan täykkäri! Voin käyttää tätä aamulla ennen nopean meikin tekoa ja ihoni tuntuu kosteutetulta ja mikä parasta – voin mineraalimeikkien käyttäjänä meikata samantien ilman odotteluja.

Tämä ihmeellinen vesi sisältää siis misellejä eli pallomaisia rakeita, jotka kiinnittävät likaa itseensä. Hyaluronihapon lisäksi vesi sisältää mm. ruusu- ja ruiskukkavettä. Tuotetta on saatavilla tässä pienemmässä 100ml koossa sekä isommassa 500ml pumppupullossa.

Onko tämä Rosalia -tuotesarja teille jo entuudestaan tuttu? Tuotesarjasta tekisi mieli kokeilla myös muita tuotteita, kuten hypoallergenic cream 24h -kasvovoidetta. Tuo voide on nimittäin kehitetty juuri todella herkälle ja allergiselle iholle, eikä siinä ole esimerkiksi eteerisiä öljyjä lainkaan. Sitten taas kun ihoni siirtyy taas tästä ärsyttävästä epäpuhtaasta sekaihosta sinne kuivempaan suuntaan, tekisi mieli kokeilla tuota voidetta.

Tuotteet saatu, kiitos the Butik 

-riikka

Heräsikö ajatuksia?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*