Olivia Klein – tyylikästä & puhdasta luonnonkosmetiikkaa

Olivia Klein – tuotesarja, johon rakastuin heti ensisilmäyksellä. Rakastuin sen tyylikkääseen ja niin yksinkertaiseen designiin, mutta myös siihen, että sarja on Suomessa kehitetty ja puhdas. Puhtaudella tässä kohtaa tarkoitan sitä, että tuotteiden luvataan sisältävän ainoastaan turvallisia sekä puhtaita ainesosia eivätkä tuotteet sisällä mitään ainoastaan tuoksun tai ulkonäön vuoksi. Nämä purkit ovat siis täynnä vaikuttavia ja tehokkaita ainesosia.

Niin kuin varmaan moni teistä jo tietääkin, on minulle usein tuotesarjoissa tärkeää tuotteiden ulkonäkö. Usein se nimittäin valitettavasti vaikuttaa kovin paljonkin siihen, minkälaisia tuotteita valitsemme ja mistä tuotteista kiinnostumme. Itselleni ei suinkaan ole ulkonäkö tärkeämpää kuin tuotteiden sisältö, mutta ratkaisevassa merkityksessä ulkonäkö kuitenkin on silloin kun tutustun uusiin tuotesarjoihin. Tämän tuotesarjan ulkonäössä ihan parasta mielestäni on se, ettei siitä pysty ulkoisesti erottamaan onko kyseessä synteettinen vai luonnollinen tuotesarja. Tämä on siis mielestäni hyvä tekijä silloin, kun on kyseessä esimerkiksi kuluttaja, joka hieman vielä vierastaa luonnonkosmetiikkaa tai ajattelee sen vaikkapa olevan jotenkin huonompaa kuin synteettisen kosmetiikan. Näissä Olivia Klein tuotteissa ei kuitenkaan mielestäni hinta ole kovinkaan korkealla vaikkakin tuotteen ulkonäöstä voisi päätellä jotakin muuta. Nyt alkaa oikeen naurattaa, mutta kyllähän näistä puteleistakin muodostaa ennakkokäsityksiä!

Olivia Klein on erilaisten yhdistysten jäsen ja näitä yhdistyksiä ovat Hajuste- ja kemikaaliyliherkät RY, Keliakialiitto, Psoriasisliitto, SLE-yhdistys sekä Suomen Ekoyrittäjät RY. Lähtökohtana tuotesarjan luomisessa on ollut puhtaan tuotesarjan luominen herkistyneille ja allergioista kärsiville. Kaikkien Olivia Klein -tuoteiden ainesosat ovat 99% peräisin luonnosta.   Yrityksen kotisivut on todella mielenkiintoiset ja sarjan tutkimiseen voisi käyttää vaikka miten paljon aikaa, joten suosittelen käväisemään yrityksen kotisivuilla. Yrityksen sivuilta löytyy myös “Usein kysytyt kysymykset” -osio, josta löytää useimpiin askarruttaviin kysymyksiin vastauksen heti.

Tutustuin tähän tuotesarjaan käydessäni TwistBe -myymälässä Helsingissä. Sain apua sieltä oikeiden tuotteiden valitsemiseen ja päädyin hankkimaan itselleni tuon tehokosteuttavan Hydra Spray Toner -hoitonesteen ja tehokosteuttavan Hydra Lotion -hoitoemulsion. Täytyy myöntää, että tässä tuotesarjassa on aivan suunnattoman paljon tuotteita, joita oisin heti halunnut ottaa mukaan kotiin testavaksi, mutta nyt piti hieman himmata ja valita muutama tuote, joilla voisin testailun aloittaa ja täten myös tietysti todeta, sopivatko nämä tuotteet omalle iholleni. Näihin tuotteisiin päädyttiin siitä syystä, että kerroin ihoni olevan pintakuiva, mutta kärsin myös komedoaknesta, joka esiintyy ihollani pieniä (ärsyttävinä) näppylöinä. En varmaankaan pääse tästä vaivasta koskaan, mutta tavoitteena olisi löytää ainakin sellaisia tuotteita, jotka eivät ainakaan itsellään pahenna komedoakneani ja jotka voisivat jopa vähentää komedojen syntyä.

H Y D R A   S P R A Y   T O N E R  on hoitoneste, joka sisältää runsaasti aloe veran lehtimehua sekä ruusunkukkavettä. Tämä hoitoneste ylläpitää ihon kosteustasapainoa ja pehmeyttä. Kyseinen tuote sopii erityisesti pintakuivan ihon hoitoon, mutta sopii käytettäväksi kuitenkin kaikille ihotyypeille. Jos ihosi pinta hilseilee, kutisee ja punoittaa, on tämä hoitoneste Olivia Klein -hoitonesteistä varmastikin se oikea valinta. Lähestulkoon innolla odotan sitä hetkeä, kun pahin pintakuivuus iskee omaan ihooni ja pääsen testaamaan miten tämä hoitoneste saa sen taltutettua.

Olivia Klein -hoitonesteet ovat tarkoitettu sumutettavaksi ja jätettäväksi iholle. Näitä hoitonesteitä voit myös käyttää meikin kiinnittämiseen ja saada iholle aikaiseksi lisähohdetta. Parasta näissä hoitonesteissä on myös se, että voit lisäillä näitä päivän mittaan suoraan meikin päälle. Varsinkin talvella ihoni on niin pintakuiva, että se kiristää ja hilseilee koko ajan, joten tätä aion todella kokeilla myös siihen, että kannan sitä laukussani mukana ja suihkuttelen myös suoraan meikin päälle.

a l o e    v e r a n    l e h t i m e h u

r u u s u n k u k k a v e s i

g l y s e r i i n i

t a i k a p ä h k i n ä v e s i

v a l k o p a j u n    k u o r i u u t e

t e e p u u n    l e h t i ö l j y

H Y D R A   L O T I O N  on tuoksuton, tehokosteuttava hoitoemulsio, joka on koostumukseltaan hyvin kevyt ja imeytyy nopeasti ihoon. Tämä sopii siis mahdottoman hyvin käytettäväksi meikin alle. Hydra lotion saa ihon nopeasti tuntumaan kosteutetulta ja pehmeältä, mutta jättäen ihon kuitenkin ihanan mattapintaiseksi. Tuotteen ei myöskään pitäisi tukkia ihohuokosia. Hoitoemulsio sisältää jojoba- ja kookosöljyjä, jotka kosteuttavat ihoa ja tuovat iholle kaivattavaa pehmeyttä. Taikapähkinävesi ja valkopajun kuoriuute vähentävät ihoärsytyksiä ja tasapainottavat iho-oireita, kuten ihon liiallista rasvaisuutta ja epäpuhtauksia. Valkopaju sisältää salisylaattia, joka ehkäisee haitallisten bakteerien määrää iholle. Haitallisten bakteerien määrä iholla vaikuttaa suoraan epäpuhtauksien, kuten finnien ja mustapäiden syntyyn. Viikon käytön jälkeen voin olla vain onnellinen saadessani kertoa teille, että ihoni on vähemmän punoittava, rauhallisemman oloinen ja jotenkin tasapainoisemman tuntuinen. En voi sanoa, että epäpuhtaudet iholtani olisivat jotenkin yhtäkkiä hävinneet, mutta voisin sanoa, että kaikinpuolin fiilis on viikon jälkeen hyvä ja toiveikas.

a l o e    v e r a n    l e h t i m e h u

t a i k a p ä h k i n ä v e s i

j o j o b a n    s i e m e n ö l j y

g l y s e r i i n i

k o o k o s ö l j y

a u r i n g o n k u k a n    s i e m e n ö l j y

v a l k o p a j u n    k u o r i u u t e

r o s ma r i i n i n    l e h t i u u t e

n e e m p u u n    s i e m e n ö l j y

 

Olivia Klein -tuotteet sisältävät korkeita hoitoainepitoisuuksia, joten tuotteiden käyttö kannattaa aloittaa niin sanotusti varoen ja käytettyjä määriä kannattaa nostaa pikkuhiljaa. Näiden tuotteiden, kuten tietysti muidenkin, liikakäyttö voi johtaa ihon ylihoitotilaan, joka voi aiheuttaa iholle kutinaa, kirvelyä sekä näppylöitä. OK suositteleekin, että paksun voidekerroksen sijaan hoitonestettä sekä hoitoemulsiota lisättäisiin mieluummin useita kertoja päivässä ohuempina kerroksina.

Olivia Klein -tuotteista mielenkiintoisia tekee myös se, että näillä tuotteilla on rahat takaisin -takuu. Voit siis huoletta testata tuotteita ja jos todella koet etteivät tuotteet sovi juuri sinulle, olet oikeutettu saamaan rahasi takaisin. Tuotteita jälleenmyy siis Helsinkiläinen TwistBe, joka lupaa antaa asiakkaalle rahat takaisin kuittia ja tuotetta vastaan mikäli asiakas on tyytymätön tuotteeseen.

Onko teillä muilla kokemuksia näistä Olivia Klein -tuotteista? Mielelläni kuulisin lisää niistä, sillä haluan jossakin vaiheessa ehdottomasti kasvattaa OK -valikoimaani. Mielenkiintoisia tuotteita sarjassa riittää todella paljon, joten olisi mukavaa kuulla suosituksia! 🙂

// riikka

 

 

Heräsikö ajatuksia?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*