Evolve – käsityönä tehtyä tuoretta luonnonkosmetiikkaa

Postaus sisältää mainoslinkkejä.

Muutamia vuosia sitten kiinnostuin luonnonkosmetiikasta ja silloin tuntui, että monet sarjat suorastaan tihkuivat hippimäisyyttään ja ulkoasultaan tyylikkäitä kosmetiikkatuotteita luonnonkosmetiikan tarjonnasta löytyi hieman vähemmän. Nykyään on aivan mahtavaa kerta toisensa jälkeen todeta, että myös luonnonkosmetiikasta löytyy ulkoasultaan tyylikkäitä tuotteita ja tuotesarjoja ja mikä parasta – luonnonkosmetiikasta löytyy mielettömän tehokkaita ja hyviä tuotteita.

Englantilainen Evolve Organic Beauty on tuotesarja, joka ihastuttaa varmasti monia sen kauniilla, tyylikkäällä ja yksinkertaisella ulkoasullaan. Evolven tuotteita valmistetaan pienissä erissä, joten kuluttaja voi olla varma tuotteiden tuoreudesta. Evolve on varmasti tällä hetkellä yksi puhutuimmista luonnonkosmetiikan tuotemerkeistä enkä kyllä lainkaan ihmettele. Ensin ihastuin tuohon upeaan ulkoasuun, mutta ai että miten nämä onkaan täykkäreitä ihan sisältäkin päin! Nämä tuotteet ovat täynnä vaikuttavia ja tehokkaita raaka-aineita; kasviöljyjä ja -vahoja sekä superfoodeja. Tuoksut Evolven tuotteissa on mitä mahtavampia ja vievät täysin mennessään.

G E N T L E   C L E A N S I N G   M E L T

Itselleni tällä hetkellä yksi tärkeimmistä ihonhoitotuotteista on toimiva sekä hellävarainen puhdistustuote. Tällä hetkellä omassa suosikkilistassani kärkeä pitää kyllä ehdottomasti tämä Evolven Gentle Cleansing Melt -puhdistusbalmi. Täytyy sanoa, että tämän tuotteen ulkonäkö ehkä hieman hämäsi, sillä ajattelin tämän olevan jotenkin enemmän geelimäistä sen ulkonäön perusteella. Tämä putsari on kuitenkin aivan äärettömän hellävarainen puhdistusbalmi, joka levittyy iholle kuin unelma, poistaa meikin viimeistäkin hippua myöden ja peseytyy iholta täydellisesti. Tämän tuotteen tuoksu vie mennessään ja iholle jää aivan ihanan pehmeä ja freesi fiilis. Tuotteelle usempaa plussaa myös siitä, että se on todella riittoisaa.

Käyttötavat:

 1. Kastele kasvot. Levitä puhdistusbalmi kosteille kasvoille, jolloin saat balmista maitomaisen koostumukseltaan. Huuhtele pois haalealla vedellä.
 2. Levitä hieroen puhdistusbalmia kuiville kasvoille. Huuhtele pois haalealla vedellä tai pyyhi pois kostutetulla musliiniliinalla. Tämä tapa on oma lempparini!

R A D I A N T   G L O W 

Evolven Radiant Glow -kirkastava suklaanaamio on ehdottomasti yksi parhaimmista kasvonaamioista ikinä. Jo naamiota levittäessä kasvoille voi tuntea sellaisen ihanan lämpimän tunteen iholla ja ainakin itselle siitä välittyi heti sellainen toimiva ja puhdistava tunne. Naamio sisältää raakakaakaota, joka on hyvin antioksidanttipitoista ja se luo naamiolle sen kirkastavan vaikutuksen. Naamio sisältää myös kookoksenkuorijauhetta, joka tuntuu naamiossa rakeiselta ja se kevyesti kuorii ihoa. Itse koin yllättäväksi sen, miten rakeiselta tuo naamio tuntui ja siksi olen koettanutkin olla hieman varovainen sen käytön suhteen, sillä ihoni ei kestä lainkaan mekaanista kuorintaa sen herkkyyden vuoksi. Tuote kyllä sopii kaikille ihotyypeille, mutta jos ihosi on todella herkkä niin suosittelen ehdottomasti levittämään tätä paksulti ja pesemään runsaalla vedellä välttäen tuotteen hankaamista iholla. Toisaalta, jos ihosi kestää myös mekaanista kuorintaa, niin voit pesun yhteydessä pyörivin liikkein hieroa naamiota iholla.

Tätä naamiota kannattaa vältellä jos olet suuri suklaan ystävä. Tätä tekisi nimittäin mieli läästiä joka puolelle ja vaikkapa miltein syödä. Tästä ei muuten sitten naamio voi enää parantua – ei vaan voi!

H Y A L U R O N I C   S E R U M   2 0 0

Päivittäisessä käytössäni on myös Evolven hyaluronihapposeerumi, joka sisältää huimat 200mg hyaluronihappoa per pullo. Tämä seerumi sopii hyvin kaikille ihotyypeille, mutta on aivan äärettömän hyvä juurikin kuivalle sekä kosteusköyhälle iholle. Seerumi on koostumukseltaan todella paksua, geelimäistä ja pieni määrä riittää kasvoille todella hyvin. Hyaluronihappo sitoo kosteutta iholla ja juurikin tämän vuoksi se kosteuttaa ihoa tehokkaasti ja saa jopa kuivuudesta johtuvia juonteita katoamaan. Itselleni aiemmin haasteita toi todella kuiva otsa, johon kuivuudesta johtuen muodostui myös juonteita. Tämän tuotteen avulla olen ne saanut pidettyä loitolla jo pitkään vaikkakin nyt ilmakin alkaa kylmetä ja talvella nuo juonteet ovat eniten vaivanneet. Saa siis nähdä tuleeko niitä lainkaan nyt tänä talvena.  Seerumi sisältää hyaluronihapon lisäksi ruusuvettä sekä aloe veraa, joilla on molemmilla ihoa rauhoittava vaikutus. Granaattiomenauute puolestaan torjuu vapaita radikaaleja. Seerumin tuoksu on todella todella mieto, josta voi tuoksutella häivähdyksen ruusua. Itse lämmitän seerumin kämmenien välissä hieroen ja kasvoveden suihkuttelun jälkeen hieron lämpimän seerumin kostealle iholle. Tuotteen imeydyttyä lisään vielä öljyä sekä kasvovoiteen.

Evolven tuotteet ovat mielestäni hinta-laatusuhteeltaan aivan täydellisiä. Lisäksi tuotesarja saa ainakin minulta isosti kiitosta siitä, että tuotteet on tehty todella riittoisiksi. Evolvella on todella paljon mielenkiintoisia tuotteita, joita ainakin itse haluaisin testailla. Onko siellä siis muita Evolve faneja? Kuulisin todella todella mielelläni teidän suosikeistanne!

 

// riikka

2 comments

  1. Kepa
  2. Reply

  Mä oon Jolieboxin kautta päässyt testailemaan Evolven tuotteita ja on kyllä luonnonkosmetiikkasarja, jota voisin jopa itse ostaa! Nyt käytössä juurikin tuo seerumi ja sen lisäksi misellivesi. Evolven vartalokuorinta oli mun ihan lemppari ja surku tuli kun se loppui! En ole tuoksuttanut mitään niin hyväntuoksuista kosmetiikkatuotetta! Suklaanaamio pitää varmasti jossain vaiheessa ostaa kokeiluun , jos en sitä mitään muuta kautta saa käsiini.

   1. Riikka
   2. Reply

   Munkin kokemus on näistä kaikista kyllä todella positiivinen. Ja tahtoisin kovasti vielä kokeilla juurikin noita vartalotuotteita, ehkäpä tuo vartalokuorinta voisi siis olla kokeilemisen arvoinen. ? Tuo suklaanaamio on myös aiiivan törkeän hyväntuoksuinen! Sitä oikeasti tekisi mieli syödä. Mitä olet pitänyt siitä misellivedestä?

Heräsikö ajatuksia?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*