Täsmähoito epäpuhtauksille

Lué by Jean Seo

Postaus sisältää mainoslinkkejä.

Oletteko te kaivanneet täsmähoitotuotetta finneille? Itse olen ja olen myös huomannut, että luonnonkosmetiikassa ei kovinkaan paljoa ole tällaisia tuotteita. Joskus aiemmin olen käyttänyt epäpuhtauksiin ja finneihin puhdasta teepuuöljyä, jolla on antiseptinen vaikutus ihoon ja se kuivattaa mukavasti finnejä. Sain testiin jokin aika sitten Lué by Jean Seo Clear finnigeelin, joka on aivan täydellinen tuote satunnaisesti ilmaantuville finneille ja näpyille. Käytän tätä usein heti kun huomaan jonkin epämukavan näpyn ilmaantuvan kasvoille.

Lué by Jean Seo tulee Kaliforniasta ja on 100% luonnonmukainen eikä tuotteita testata eläimillä. Lué on hyvin kompakti tuotesarja, sillä se sisältää ainoastaan Erase puhdistusjauheen, Balance hyaluronihapposeerumin sekä tämän Clear finnigeelin. Tuotesarja on suunnattu tasapainottamaan rasvaista ihoa ja tuotesarja sopii sekä naisille, miehille että teini-ikäisille. Tuotteet ovat raaka-aineiltaan yksinkertaisia sekä hajusteettomia, joten ne sopivat herkimmillekin. Olen saanut koko tuotesarjan itselleni testiin, mutta olen ehtinyt kokeilemaan vain tätä finnigeeliä; muista tuotteista siis varmaankin kuulette myöhemmin lisää. Kaikki nämä kolme tuotetta maksaa yhtä paljon, Biodellyssä näiden hinta on 18,90€. Kieltämättä tuo hinta voi tuntua melko paljolta tällaisen täsmähoitotuotteen kohdalla, mutta tämä on todella riittoisa ja ennenkaikkea toimiva.

Itse kärsin varsinaisista finneistä nimenomaan satunnaisesti ja siksi tällainen tuote onkin ihana täsmähoito ja se toimii hyvänä ensiapuna. Välillä olen huomannut, että näpyt tai finnit eivät ole edes täysin puhjenneet kun olen alkanut käyttämään tätä ajoissa. Tuote sisältää luomualkoholia ja yhteensä 12 erilaista kasviuutetta ja näitä ovat mm. raparperin juuri, aloe vera, hamamelis ja valkoinen kurkuma. Tämä siis tuoksuu hyvin voimakkaasti yrittiseltä ja tuo tuoksu viestii  ainakin minulle voimakkaasti siitä, että tämä todella toimii. Geeliä on tarkoitus käyttää paikallisesti epäpuhtauksien päälle; aplikaattori painetaan suoraan näpyn päälle, pidetään paikoillaan noin 30 sekunnin ajan ja toistetaan tarvittaessa. Täytyy kyllä myöntää, etten aina välttämättä levitä tuotetta tuolla tavoin vaan sipaisen geeliä hoidettavalle alueelle.

Oletteko ehtineet tutustua tähän tuotesarjaan? Oletteko te kaivanneet täsmähoitoa epäpuhtauksille? Saa ehdottomasti myös vinkata jos olette löytäneet hyviä keinoja finnien häätämiseen!

// riikka

Tuote saatu testiin blogin kautta.

Heräsikö ajatuksia?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*